Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

לכל חברי הפורום

אני מתעניין ברדיו דיסק של קנווד.האם למשהו יש את היידע לומר לי מה ההבדל בין הדגמים למשל אלה המתחילים באותיות mp לבין md וכו".אני מתעניין במכשירים האלו:kdcw6641

kdcmd6039

kdcmd538u

kdcmp4031

האם יש משהו המבין בעניין-אני קראתי את כל תכונות המכשירים .מה חוות הדעת ?

האם הקנוודים טובים ומה מקביל אליהם באייכות.הרבה שאלות,סליחה מראש

אשמח באמת לקבל תשובה עיניינית כי ברצוני לקנות מכשיר חדש.

שוב תודה מראש לכל המשיבים ושנה טובה.

פורסם

חג שמח

שאלתי היא שאלת תם-האם אין אף צדיק בישראל ובפורום הניכבד הזה שלא מבין ברדיו דיסק.מדהים.שאלתי היא בגדול איך מהמכשירים של קנווד מהנמוך(מחיר)ועד ל1100 ש"ח.תודה לכולם.

פורסם

בדר"כ הסופיות של הדגם מצביעות על תכונה ברדיו דיסק.

mp זה אומר שהמכשיר קורא mp3

us זה אומר שיש למכשיר כניסת usb

וכ'ו.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

כמו שענה galnaim כראוי!

לדעתי אפילו MD - הינו מיני דיסק - כן היו דגמים כאלה גם!

אך הכי בטוח כל דגם תציין בחיפוש בפורום ייתכן ותמצא מידע ואם לא אז בגוגל ותאמין לי שתדע המון!

בהצלחה

:roll:

פורסם

שבת שלום לכולם

טוב ,התחדשתי בקנווד{נידלקתי על המכשירים שלהם} חדש.בדגם 5141 .לאחר ביצוע של יום אם כיוונים(עדיין לומד את המכשיר)התחלתיים נישמע באמת אחלה ויוצא סאונד טוב .ברשותי פיוניר טיפה ישן מלפני 3 שנים ואני חולה על פיוניר ותשמעו לדעת כי המכשיר החדש באמת מוכיח את עצמו באייכות הסאונד.יש בו הרבה "קונפגרציות" (משתווה למכשירים בהרבה יותר יקרים) היכולות לגרום לענייות דעתי לאייכות סאונד יותר טובה(זה מה שמחפשים בגדול-חוץ מהפונקציות).

המכשיר נראה בחזותו במציאות יותר קלאסי מאשר בתמונות.

חפשתי ועשיתי סקר שוק גם בzap וגם הסתובבתי ובררתי וזו החלטתי ושמח בחלקי.יש מכשירים אם עוד פונקציות המעלות את המחיר ובעצם לא את אייכויות המכשיר או השמע.במכשיר הזה, בעצם יש את כל הנידרש לשמוע מוסיקה טובה וקליטת רדיו מעולה.

לדעתי ממולץ.

פורסם

שבת שלום לכולם.

האם יש מושג לאחד מכל הגולשים איך ה"קנוודים". האם למשהו יש את הדגם שנימצא אצלי :lol:5141:lol:.הייתי רוצה לקבל חוות דעת.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לחברים

אני ממש המום מזה ,וסליחה מראש על המילים אולי הקשות.מי שבאמת מחפש תשובות לי ניראה שלא יכול לקבל כאן בפורום הניכבד הזה.שום מענה לשום שאלה.מלא חברה ניכנסים לפורום מעיינים בשאלות או בתשובות וסליחה אבל כל אדם אם יידע בסיסי ייתן לעצמו את אותם תשובות.לא ראיתי תגובה אחת רצינית ואני עובר על הפרסומים לא אחת ולא שניים.חבל.

מנהלי הפורום צריכים לשים לב לבעיה זו ,כי בעצם בשביל מה הפורום?

אין ממש תשובות מקצועיות וכל אחד מתגלח על האחר.לא רציני ושוב ממש ממש חבל. אני התייעשתי מלקבל תשובות אפילו "מהתגלחת".

ביינתיים ביי לכולם.

• תוכן חדש...