Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאחר והתגובות כאן על מגברי הקודם הן פשוט זוועתיות , החלטתי לעשות אם זה משהו . להחזיר את המגבר ולהחליפו .

עכשיו לשם כך אני צריך את עזרתכם . המגבר אמור להחזיק (זמנית עד שאני אשיג מונובלוק) סט של 4 קומפוננטים מבית חברת בוסטון (80RMS) וסאב של מאגנט . (800 וואט) .

התקציב הוא נע בין 700-800 .

פורסם

אם אתה מעוניין רק בציוד חדש, לך על ה- Mac Audio Z4200 ב-880 ש"ח.

מגבר שנותן תמורה טובה ביחס למחיר.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
המגבר אמור להחזיק (זמנית עד שאני אשיג מונובלוק) סט של 4 קומפוננטים מבית חברת בוסטון (80RMS) וסאב של מאגנט . (800 וואט) .

אתה מתכוון לסט של זוג קומפוננטים (זוג מידים וזוג טויטרים)? אחרת אני לא רואה איך זה אפשרי.

מתחדשת*

פורסם

יכול להיות שאת האחוריים נחבר לuh זמנית עד שאשיג מונובלוק איכותי בשביל הסאב ואז יתפנה מקום לקומפוננטים האחוריים

פורסם

אם יש לך מגבר 4 ערוצים שיתן בגישור עוצמה טובה שתנצל סאב- אתה יכול להגביר את הסאב גם דרכו.

מונובלוק מיועד רק לסאב- ההספקים של מונובלוקים גבוהים יחסית למגבר 4 ערוצים ( הספק לערוץ ).

סאב עדיף להגביר עם מונובלוק.

זול יותר ?

לכל מגבר יש את הרמה שלו, כמו שתוכל למצוא מגבר 4 ערוצים ב- 900 ש"ח כך גם תוכל למצוא מונובלוק במחיר הנ"ל.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תוכן חדש...