Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מחפש רכב נוסף כרכב שישמש אותי מדי פעם, הרכב לא יעשה מרחקים ארוכים, חשוב לי שיהיה בו מזגן, אין העדפה לידני/אוטומט, שיהיה בעל צריכת דלק ממוצעת (1/12) ושיהיה לו הרבה נוכחות עד כמה שאפשר בסכום הזה.

אמינות סבירה, לא מחפש משהו מיוחד.

חשבתי על * רובר 214 שנות 97-98, איביזות שנים 96-98, אשמי לעוד הצעות.

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

איביזה 98 בתקציב הזה תהיה שחוטה, על פוזה (נוכחות) אתה תשלם יותר במוסך, אני מציע פיאט פונטו או אקסנט שלוש ד' מודל ישן אם תיכנס בתקציב.

פורסם

סליחה, אבל איזו כבר נוכחות יש לאיביזה או רובר 214? אם כבר נוכחות, הרכב צריך להיות גדול מימדים. אמריקאית כלשהי יכלה להפגין נוכחות ובנוסף מנוע V6 מעניין.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש לי הרגשה שבתקציב הזה כל מה שתקבל בגדר "נוכחות" זה נוכחות במוסך, אני אישית לא הייתי קונה רכב ב7K אלא חוסך עוד קצת

פורסם

חח..הרכב הוא כרכב רביעי במשפחה, רכב שיהיה סתם למקרה שאחד מהרכבים מושבת.

אולי לא הבהרתי את עצמי נכון, אני לא מחפש נוכחות בדגם רכב עם מנוע אימתני וגודל של משאית, אלא משהו שניתן להגדיר אותו בלשון העם "בשביל הפוזה", אני חוזר שוב, עד כמה שניתן בתקציב הזה להשיג משהו שיראה טוב.

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם
חח..הרכב הוא כרכב רביעי במשפחה, רכב שיהיה סתם למקרה שאחד מהרכבים מושבת.

אולי לא הבהרתי את עצמי נכון, אני לא מחפש נוכחות בדגם רכב עם מנוע אימתני וגודל של משאית, אלא משהו שניתן להגדיר אותו בלשון העם "בשביל הפוזה", אני חוזר שוב, עד כמה שניתן בתקציב הזה להשיג משהו שיראה טוב.

שמע התקציב בעייתי בכל זאת בתקציב שלך נראה זה לי לחפש אוטו כמה שפחות שחוט, ביד 2 מסתובבת סיטרואן ZX 93' אוטומטית והשניה 94 ידנית נראית לא כל כך רע והבעלים שלהם אומרים שהם שמורות במצב טוב מאוד. אם בא לך אני יפנה אותך למודעה (אין לי קשר לבעלים).

פורסם

214/6.

אולי גם 205 ספורטיבית כלשהי, אם נכנסת לך בתקציב.

כך או כך - אכן צריך לשמור כסף להוצאות תחזוקה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...