Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

הבוקר, עם כל הבלאגן שנוצר בכבישים בשל המאבק של רוכבי הדו"ג היה עוד דבר קטן שגרם הרבה בלאגן באזור וינגייט.

מדי בוקר אני יוצא לפני שמונה מנתניה לתל אביב, והקטע בין צומת פולג בנתניה לכביש החוף לוקח בממוצע דקה, ובמקרים של פקקים קיצוניים בכביש החוף חמש דקות.

הבוקר הנסיעה במרחק של כ500 מטר לקחה 42 דקות:!:

הדיווח בגלגלצ היה על תאונה והעומס האדיר שנוצר גרם לי לחשוש שמדובר באירוע רב נפגעים.

כשעברתי ליד המקום [כ 50 מטר צפונית מגשר הולכי הרגל של וינגייט] ראיתי פיז'ו פגועה חונה בשול השמאלי מעבר לפס הצהוב, זכוכיות על הכביש, הנפגעים כבר פונו.. ו.. שוטר [לפי הגיל, ככל הנראה מתנדב] שעומד על הנתיב השמאלי ועוצר אקראית מכוניות, מכוון אותם לעמוד מעבר לפס הצהוב השמאלי ועושה את מה ששוטרים עושים.

אני יודע שלשוטרים יש זכויות לעשות דברים שנוגדים את חוקי התנועה, אבל האם הדבר הזה בכלל חוקי? לעצור לבדיקה סטנדרטית על השול השמאלי? לא היה נראה שמדובר במחסום פתע שהוקפץ בגלל התרעה מסוימת.

אם חוקי - האם זה הגיוני? מי החליט להציב אותו שם? אין סיבה לא לעמוד בשול הימני כ 50 מטר דרומה היכן שיש תחנת אוטובוס ומסלול האטה והאצה לכביש המהיר.

לרוב לא הייתי פותח נושא על אירוע נקודתי ושולי, אבל הדבר באמת הרתיח אותי בגלל שבעודי נוסע הלאה אני שומע שוב ושוב את הדיווח על הפקק שמתארך לו מוינגייט לפולג, ל מוינגייט לנתניה, תזמונים מתארכים.. 20 דקות.. 30 דקות.. ועדיין "בשל תאונת דרכים" :|

אז רק שיהיה לנו כבישים פנויים וללא תאונות.

פורסם

חוקי. לשוטר נתונה הסמכות לפעול בהתאם לשיקול דעתו והתנאים בשטח.

עקרונית, אם לפי שיקול דעתו צריך לדוגמה לחסום את הנתיב האמצעי בנתיבי איילון כדי לבצע ביקורת אז זה מה שהוא יעשה.

כמובן שבין יתר השיקולים הוא צריך לבחון גם את שיקולי הביטחון וההפרעה למשתמשי דרך אחרים.

לקורא את הדברים מעל גבי המסך וניזון רק מדבריך, הדברים נראים לא הגיוניים.

כדי לדעת עד כמה זה לא הגיוני, צריך לשמוע את נימוקי השוטר להחלטתו זאת.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לפני שלושה שבועות ביום שבת ב 9 בבוקר, עצר אותי מתנדב כנ"ל לביקורת שגרתית ,בצומת הסירה מיד בסיבוב מכוון דרך שבעת הכוכבים לכוון צפון. הוא עמד באמצע הנתיב השמאלי, ה"בוס" שלו , ישב בניידת שחסמה את הנתיב הימני. הוא עוצר רכבים בזוגות על השול השמאלי, כש"ברי המזל" שלא נעצרו מתמרנים בין הניידת לשוטר ולרכבים שעצרו.

כל זה נזכיר- מיד לאחר הסיבוב במקום בו אין שדה ראיה של יותר מ15 מ' על המפגע שנוצר.

כל הכבוד למשטרת ישראל.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
ו.. שוטר [לפי הגיל, ככל הנראה מתנדב] שעומד על הנתיב השמאלי ועוצר אקראית מכוניות, מכוון אותם לעמוד מעבר לפס הצהוב השמאלי ועושה את מה ששוטרים עושים.

תיקון קל - השול השמ' מסומן בקו לבן רצוף!

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
חוקי. לשוטר נתונה הסמכות לפעול בהתאם לשיקול דעתו והתנאים בשטח.

עקרונית, אם לפי שיקול דעתו צריך לדוגמה לחסום את הנתיב האמצעי בנתיבי איילון כדי לבצע ביקורת אז זה מה שהוא יעשה.

כמובן שבין יתר השיקולים הוא צריך לבחון גם את שיקולי הביטחון וההפרעה למשתמשי דרך אחרים.

לקורא את הדברים מעל גבי המסך וניזון רק מדבריך, הדברים נראים לא הגיוניים.

כדי לדעת עד כמה זה לא הגיוני, צריך לשמוע את נימוקי השוטר להחלטתו זאת.

.

השוטר כמובן בצע עבירה. עבירות דומות אגב מתבצעות ע"י מרבית השוטרים שאורבים בשול הדרך לעברייני מהירות, קל וחומר אלו החונים על איי תנועה בכבישים סואנים כדוגמת דרך ז'בוטינסקי מעט דרומה לצומת עלית, בכדי ללכוד עברייני מהירות.
פורסם

אין מחלוקת על כך שמה שהשוטר עשה נחשב כעבירה בהתאם לספר החוקים, גם לעבור באדום נחשב לעבירה ובכל זאת מותר לו.

שוטר שעובר באדום לוקח על אחריותו את תוצאות העבירה אם חלילה תהיה תאונה.

זה לא שהוא חייב לעבור באדום, אלא שמותר לו לעבור באדום בהתאם לנסיבות ולשיקול דעתו.

בהתאם לכך גם הנסיבות ושיקול הדעת אם לעצור רכבים בשוליים והיכן.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...