Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :wink:

הרבה אני שומע וקורא מחלק מהאנשים שהקורסים האלו לא כול כך שווים משהו..

אבל בכול זאת שואל,אם אני לומד קורס ניהול רשתות מיקרוסופט או CCNA בלבד ללא תואר הנדסאי או במדעי המחשב.

אני אוכל למצוא בזה עבודה?

ומה יותר עדיף מנהל רשתות מיקרוסופט או קורס סיסקו CCNA?

שנה טובה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

ללא ניסיון בכלל - תוך הסתמכות רק על ההסמכות האלו - אל תבנה על זה.

בטח שלא בחברות הייטק - מקסימום בתור איזה מנהל רשת בחברה סופר קטנה שלא דורשת יותר מדי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

חבר - אם אתה רוצה לשכנע את עצמך - בהצלחה , אם אתה רוצה להקשיב לאחרים אתה מוזמן לקחת את עצת החברה פה.

לשיקולך.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

קודם כל מדובר בשני תחומים שונים.

CCNA זה NETWORKING

ו MCTIP זה SYSTEM

השנים צריכים אחד את השני, אבל כאמור מדובר על שני מקצועות שונים לגמרי (אני איש סיסטם והידע שלי בנטוורקינג הוא מעט מאוד, אני יודע לקנפג מה שיש לי כאן, ואיך דברים עובדים, אבל מעבר ממש לא)

השאלה מה מדבר אליך יותר.

לשניהם לא תתקבל בלי ניסיון, תאלץ להתחיל בתחתית (דהיינו חברות אינטרנט או מישהו שיקח אותך כ OUTSOURCING כטכנאי פשוט ומשם תראה ביטחון וראש גדול ותצליח)

תנסה לשחק קצת עם DOMAINS , תנסה להרים שרת, תנסה קצת AD תראה אם זה מדבר אליך.

בנוסף ישנם אמולציות של CISCO, תנסה לשחק, קצת הגדרות, קצת LAYERS וכו'

תראה מה מדבר אליך

פורסם

אני חושב שכדאי לך ללמוד CCNA. כמעט כל חברה מתעסקת עם ציוד של סיסקו ולפי דעתי יש ביקוש לעובדים עם הדיפלומה הזו. להשיג CCNA זה כלל לא קל, ולעיתים הדרך דיי משעממת. אבל ברגע שנכנסים לתחום ולומדים תוך כדי (כמוני למשל, וזה במזל גדול) באמת מתחילים להבין איך הכל עובד. למדתי בעבר MCSE WIN2000 (או איך שקוראים לזה, הספקתי כבר לשכוח) וזה לא נתן לי הרבה והיה לי דיי קשה למצוא עבודה בעבר. מה שכן, זה כן נתן לי בסיס מסויים בתקשורת שאיתו אני נעזר בתחום החדש.

אני מתכנן לימודים לתואר במדעי המחשב בשנה הבאה (2010) ואני בטוח שהתחום של סיסקו יעזור לי הרבה בהמשך.

השאלה מה יותר מעניין אותך ? האם מעניין אותך להתעסק בתוכנה (ניהול משתמשים, ניהול הרשאות ועוד...) או שמעניין אותך חומרה (הבנת תקשורת, ראוטרים, WAN, VOIP, מתגים ועוד) ובעתיד גם DESIGN של רשתות.

הכל לבחירתך, אם תרצה עוד פרטים, תבקש.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

תודה שמוליק. מעניין אותי יותר תחום החומרה כמובן שאני חושב ללמוד הנדסאי שנה הבאה,

אבל חשבתי להתחיל ללמוד להתחלה קורס של סייסקו. מה ההבדל בין הקורס של סיסקו CCNA לבין קורס מנהל רשתות מיקרוסופט? לסיסקו יש יותר ביקוש?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
תודה שמוליק. מעניין אותי יותר תחום החומרה כמובן שאני חושב ללמוד הנדסאי שנה הבאה,

אבל חשבתי להתחיל ללמוד להתחלה קורס של סייסקו. מה ההבדל בין הקורס של סיסקו CCNA לבין קורס מנהל רשתות מיקרוסופט? לסיסקו יש יותר ביקוש?

שוב, שני התחומים הם תחומים שונים (פירטתי בצורה תמציתית בהודעה הקודמת). אני מאמין שיהיה יותר קל למצוא עבודה עם הסמכת CCNA מאשר עם הסמכה של מיקרוסופט כיוון שיש יותר דרישה לטכנאי תקשורת ולאנשי SYSTEM בתחום החומרה מאשר בתחום התוכנה (להלן ההסמכה של מיקרוסופט).

אני באופן אישי גם חושב שתחום התקשורת הוא יותר מעניין מהתחום השני.

אם תחום החומרה מעניין אותך, לך על זה.

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם
יש לי רק לינק אחד לצרף לדיון הזה :

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Faq/Question.aspx?ForumId=308&qId=20145

אבי.

קישור מצויין.

אנשים צריכים להבין שבהשכלה אין קיצורי דרך. התקופה השתנתה. זו לא תקופת הבועה המטורפת בה כל אחד שיודע להדליק מחשב התקבל לעבודה בעשרות אלפי שקלים משכורת.

היום יש אלפי בוגרי מכללות בהנדסה ומדעי המחשב שמוכנים לקחת עבודות של טכנאים והנדסאים וכמובן עבודות IT.

אם נסתכל קדימה - לדעתי גם לא שווה ללמוד כיום הנדסאי כאשר כל מכללה עלומה נותנת תארים בהנדסה ומדעי המחשב.

(תואר במדעי המחשב יקח 3 שנים מול שנתיים להנדסאי)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, אני איתך.

אני בגדול חושב שחבל על הזמן. כדאי ללכת על תואר ואחר כך ללמוד הסמכה כזו, בשביל לדעת עוד תחום.

• תוכן חדש...