Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש איזהושהי מאזדה 323 שנת 97 שאין לה כרגע טסט ומנוע הותקן בה לפני 40000 קמ ויש שטר מכר וכו'

השאלה אם יש אפשרות שתהליך התקנת המנוע לא הותקן כחוק ולא קיבל אישור במשרד הרישוי ו/או לא רשום במשרד הרישוי ועל פי כך יהיה בעיות בטסט ויצטרכו אישורים וכו'.

מבחינת ההיגיון אני מדבר

רצתי לדעת כיצד עובד התהליך של ההתקנה והאם מצב כמו שתיארתי יכול לקרות למרות שיש את השטר מכר של התקנת המנוע.

יש בזה משהו...

פורסם
שלום.

יש איזהושהי מאזדה 323 שנת 97 שאין לה כרגע טסט ומנוע הותקן בה לפני 40000 קמ ויש שטר מכר וכו'

השאלה אם יש אפשרות שתהליך התקנת המנוע לא הותקן כחוק ולא קיבל אישור במשרד הרישוי ו/או לא רשום במשרד הרישוי ועל פי כך יהיה בעיות בטסט ויצטרכו אישורים וכו'.

מבחינת ההיגיון אני מדבר

רצתי לדעת כיצד עובד התהליך של ההתקנה והאם מצב כמו שתיארתי יכול לקרות למרות שיש את השטר מכר של התקנת המנוע.

אני לא מומחה גדול אבל יש לי ניסיון עם מקרה דומה שהיה לי.

קניתי רכב וכשבאתי לעשות לו טסט התברר שאין על המנוע בכלל מספר, ידעתי שהחליפו מנוע אבל לא ידעתי שהוא לא רשום ברישיון, בכל מקרה שנתיים כנראה העבירו אותו טסטים ב"קומבינה" וכשאני באתי לא ידעתי איזה תהליך מחכה לי..

בקיצור:

נסעתי לחולון ליד עמדה "אחד" לאיזה מוסך מוסמך שיטביע לי מספר (שטר מכר חובה) עלות של משהו כמו 150 200 שקל אם אני זוכר נכון.. ולאחר מכן אמרו לי לעמוד בתור לעמדה 1.. אם אתה לא מכיר אז התור הזה לוקח משהו כמו יומיים במקרה הסביר (לא מגזים אנשים מחנים שם בלילה כדי לתפוס מקום!) אחרי עשר דק מחשבה חזרתי למכון רישוי שבו התחלתי את הטסט והוא (הבוחן) לקח אותי למשרד (אחרי שבדק את המספר מול השטר מכר וכל הקבלות הנלוות) והוציא לי טופס שהיית חייב להצמיד לרישיון (אישור על החלפת מנוע). לאחר שנה הגיע הרישיון מעודכן עם המספר מנוע החדש.

מקווה שעזרתי, בהצלחה

פורסם

למזדה אין כל בעיה של חוסר במס' מנוע טבוע מאחר והוא מגיע מהיצרן איתו, וזאת בניגוד למנועים אירופאים/מריקאים מיבוא.

לכל המנועים מפירוק מקומי יש מס' מנוע טבוע, כך שמקרה זה גם כן לא יכולה להיווצר בעיה ברישום.

במידה ומחליפים מנוע בעל דגם זהה, הרישום יתבצע במכון הרישוי.

במידה ומחליפים מנוע בעל דגם אחר, הרישום יתבצע בעמדה מס' 1.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
למזדה אין כל בעיה של חוסר במס' מנוע טבוע מאחר והוא מגיע מהיצרן איתו, וזאת בניגוד למנועים אירופאים/מריקאים מיבוא.

לכל המנועים מפירוק מקומי יש מס' מנוע טבוע, כך שמקרה זה גם כן לא יכולה להיווצר בעיה ברישום.

במידה ומחליפים מנוע בעל דגם זהה, הרישום יתבצע במכון הרישוי.

במידה ומחליפים מנוע בעל דגם אחר, הרישום יתבצע בעמדה מס' 1.

אז אתה אומר שאני יכול להיות רגוע ולא יהיה לי איזושהי בעיה מכיוון שזה מאזדה?

יש בזה משהו...

• תוכן חדש...