Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שהיא קצת כבדה אך לבטח אין לה את הגיר האומלל של ה 307. נכון ??

מה שאני לא יודע זה לגבי תצרוכת הדלק שלה , הביטוחים וכמובן מחירי חלפים וטיפולים שוטפים.

תוכל לפרט?

קשה לי לענות על השאלות שלך כי הגולף 1.6 שלי היתה ידנית ואין לי נסיון עם הגיר בגולף, אבל לא מדובר בצורת עבודה זהה לגיר ב307.

צריכת דלק אצלי היתה 1-9.5/10 אבל גם היו לרכב כמה תוספות והרכב לא נסע באופן רגוע, הערכה היא שגולף 1.6 אוטומטית תצרוך באופן זהה לגולף שלי (1-9.5/10, בנסיעה משולבת).

הביטוח של הגולף יחסית יקר, מומלץ לברר אצל סוכן כדי לדעת מהו המחיר המדויק.

טיפולים: מחירי הטיפולים יחסית סבירים ולדעתי הם ממש לא קריעה,

לעומת זאת מחירי החלפים מאוד יקרים, לא נחמד אם מתקלקל לך חיישן או כל רכב אלקטרוני אחר.

כיום אני נוסע בגולף GTI שנת 2000 שהיא הגולף השלישית שלי שלי, מנסיון שלי עם הרכבים שכולם היו עד 80K ק"מ (חדשים יחסית) הרכבים הראו אמינות טובה מאוד

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

• תוכן חדש...