Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניינת לפנות שברולט קווליר שלא בפעילות מבצעית מזה כחצי שנה.

רשיונות לא מופקדים ולא בתוקף.

הרכב לא במצב נסיעה (צריך לפחות מצבר אם לא יותר).

מה הפרוצדורה הכי זולה לבצע את זה?

הרכב לא שלי, אבל אני זוממת על החניה בה הוא עומד והבעלים של הרכב (שמוכנה לוותר על החניה במידה והרכב יפונה) טוענת שזה כאב ראש עם עלות של כ-1000 ש"ח.

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם

1. שמים מודעה בפורום - למסירה/למכירה קווליר לחלקים

2. שמים מודעה כנ"ל ביד2

3. עונים לאחת המודעות של "קונים רכב לפירוק", ומקבלים כמה שקלים עבור האוטו + פינוי.

:turn-l:
פורסם

מודעה בפורום או ביד 2 אני לא אפרסם כיוון שלא מדובר ברכב שלי.

אבל בהחלט אחפש מודעת "קונים לפירוק".

תודה!!

* עכשיו אני יכולה לחזור לחווה שלי... צריך לקצור את הפטל.

פורסם

לא הבנתי- את מתכננת לפנות את הרכב, שלא שלך?:roll: ומה בעיה של בעלת הרכב, שהיא לא יכולה למכור אותו או משהו? -מוזר כאן משהו לגמרי... ממתי "לפנות" אוטו עולה כסף? -מוזר, אבל בד"כ יש הסדר הפוך- משלמים, כדי לקחת את האוטו!:lol:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לא יודעת מה הסיפור שלה.

פרסמתי שאני מעוניינת בחניה, היא ענתה למודעה ואמרה שתברר מה לעשות עם הרכב שלה.

לדעתי אמרו לה שבשביל לפנות את הרכב היא צריכה לשים מצבר חדש ואת זה תימחרו לה ב-1000 ש"ח... :roll:

אני לא אפנה את הרכב על חשבוני אבל אני רוצה לתת לה את הכלים לעשות את זה כמה שיותר מהר (האינטרס שלי ברור).

פורסם

אני יכול לקחת את הרכב...:roll: השאלה- מה הסיפור איתו, ולמה היא לא יכולה למכור אותו? מה, סתם הוא עומד? עזבי את המצבר, שממילה נגמר אם האוטו עומד חצי שנה- למה הוא עומד בכלל? הוא הרוס? אחרי תאונה?:roll:

אולי אמרו לה, שכדי לנסוע- היא צריכה להחליף מצבר?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אם היית פה בצפון, הייתי נותן לך מספר של מישהו שיהיה מאוד שמח לקחת את הרכב.

תוך 3 ימים הרכב יהיה ברפיח אצל הבעלים החדש.

אגב, עוד כמה ימים תראו מה אני עושה עם רכב שעומד לי בחניה פרטית בלי לזוז :evil:

יש לי עיריה מאוד קפדנית, ואני משער שהוא לא יהיה שם יותר מיומיים-שלושה אחרי שאני אשים תלונה.

פורסם

אני אגיד לך מה עשיתי שאוטו שלי שבק בחנייה.

הורדתי לוחיות רישוי, לקחתי פטיש וקרנר וטישטשתי מספרי מנוע ושלדה. אח"כ התקשרתי למוקד 106 ובאתי בטענות שעומד אצלנו רכב נטוש ושהם לא מטפלים בו. כעבור כמה ימים הגיע גרר ופינה את הרכב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תגידו, כולכם נדפקתם?:roll:

פורסם

למה לעשות נזק?

גם TRINITY וגם אני מדברים על פינוי לפי החוק.

ואם מישהו חושב על לעשות נזק לרכבוש של מישהו אחר, זה מה שיש לי להגיד בהקשר הזה:

איזו זכות יש לך לגרום לנזק לרכוש?

מה אתה יודע מה ההסטוריה של הרכב?

אולי הבעלים נפטר?

אולי הרכב נגנב וננטש והבעלים רוצה אותו בחזרה אבל לא יודע שהוא שם?

אין צורך לגרום לנזק לרכוש של מישהו אחר.

פורסם

הייתי אז סטודנט תפרן עם אוטו של 1000 ש"ח. אח"כ כבר התקדמתי וקניתי רום כרמל.

פורסם

ראיתי את התגובה שלך אחרי ששלחתי את ההודעה.

אני הבנתי שטריניטי יודעת של מי הרכב ושבעלת הרכב רק לא מוכנה לשלם על פינוי. חוץ מזה אם האוטו היה נכנס לפח הייתי זורק אותו לפח והיו מפנים אותו כמו כל זבל אחר.

ועם כל מה שאוהבים לצחוק על הרום כרמל דווקא הוא היה אחלה אוטו. קניתי אותו ב 3000 ש"ח, נסעתי איתו 3 שנים כשכמעט כל האחזקה היתה ממזבלות (כולל שני כיסאות קדמיים של פז'ו 104 שהתאמתי לו במקום המקוריים) בכל הארץ (רמה"ג, ים המלח, אילת ואיפה לא). הפיברגלס גם מבודד טוב והאוטו לא רותח בקיץ

פורסם

מצחיק שבעלת הרכב אשכרה חושבת שהיא צריכה לשלם בשביל שיפנו לה את האוטו.

ברזלן ישמח לתת לה 100 ש"ח ולהעמיס את האוטו.

בעל פירוקיה ישמח לתת לה 500 ש"ח(+-) ולהעמיס את האוטו.

גנאדי ישמח לתת לה שישיית בירה ולהעמיס את האוטו..:lol:..אבל זה כי הוא חולה על גרוטאות מוזרות..:-D

*אה, שכחתי: סוחר אולי ישמח לתת איזה 1000-2000 ולהעמיס(תלוי במצב האוטו ואם יש רשיונות וכו').*

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תוכן חדש...