Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בבית של חמותי,

אחרי כ 10 שנים של השארת עיתונים על הספות,

הכתמים השחורים נהיו בלתי נסבלים.

כבר קשה לזהות את הצבע המקורים של ספות NATUZZI.

ניסו כבר כל מיני דברים - ממגבונים עד חומרי ניקוי יעודיים.

האם ישנם בעלי מקצוע שיכולים לעזור (בבקשה, המלצות מאיזור ב"ש),

או חומר פלא, אשר לא מוכר לציבור הרחב?

אולי ניקוי יבש?

תודה על הרעיונות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני רק רוצה, שמישהו אחר, לא אני, ינקה :lol:

או שאני היחיד בפורום (ולא רק ) שמרגיש צורך לעזור לה - אולי אני בר מזל?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נטוצי? חזירים קפיטליסטים... :-)

לפי דעתי, מה שאתה צריך זה חומר שנקרא Quick-n-Brite, או חומר דומה בשם Simple Green. שניהם אפקטיביים אך בטוחים לשימוש, ובדילול הנכון אמורים לעשות את העבודה באופן אופטימלי.

חפש את היבואנים שלהם בארץ (למיטב ידעתי, סימפל גרין מיובא ע"י "פטרוטק" מיבנה), שלח מייל נחמד בשם חברת "ולאדקאר שירותי רכב", בקש דוגמית לעסק שלך, קבל בקבוקון, הסר כתמים, שלח עוד מייל שאומר "תודה, אבל לא תודה" ואז חזור לפורום ופרסם תמונות של לפני ואחרי + אבטיח.

אם זה לא יעזור, אני מוכן לאמץ את הספה שלך כמו שהיא, ואפילו לאסוף אותה מביתה של החמות.

פורסם

הדבר הכי טריוויאלי : תתקשר לנטוצי ותשאל.

בפעם האחרונה שהיתה אצל ההורים שלי איזו בעיה, נטוצי שלחו איזה מומחה על שהגיע לבוש כמו רופא (לבן מכף רגל ועד ראש) , רק היה חסר לו סטטוסקופ.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...