Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לחבר שלי אופל אסטרה 95' 1.4, החליט לפנק את האוטו בג'נטים 14 אינץ' במקום המקוריים 13 אינץ', אחרי ההתקנה במהירות מעל 100 קמ"ש ההגה מתחיל לרעוד בצורה מפחידה, שאלתי אוטו למה זה ככה, ענה לי שהמתקין אמר שבועיים גג וזה ייעלם, לי זה נשמע קצת מוזר, היום אחרי 3 חודש הרעידות עדיין נשארו וכששאלתי אותו למה הוא לא חזר לאותו מתקין הוא אמר לי שהוא חוזר אליו כל שבוע והוא עונה לו שהוא הזמין לו מתאמים שיעלימו את הבעיה אך הקונטיינר עם הסחורה לא מגיע עד עכשיו, לקחתי על הרכב סיבוב ואכן הבעיה אותה הבעיה, הרמתי לו את הרכב על ג'ק מצד אחד ואמרתי לו שלב להילוך ראשון, שני, שלישי שהגלגל שבאוויר יסתובב אולי נראה אפילו את הבעיה, כך עשה ורואים בבירור כאשר מסתכלים על פני הג'נט, כל הגלגל מסתובב בצורת אליפסה והכל מתחיל לרעוד, כולל הג'ק וכולל אותי ששם את היד על הג'ק, אמרתי לו בוא ננסה גלגל בצד השני, אותה הבעיה אך פחות, ניסינו בגלגלים האחוריים וגם שם המצב חמור, רואים בבירור שהצמיג מסתובב בצורת אליפסה, מין עולה ויורד אבל לא שמיניות מצד לצד, המתקין עדיין אומר שהוא מחכה למתאמים.

כיצד על החבר לנהוג הלאה יש למישהו הצעות?

*הג'אנטים מאוזנים במכונה ועם המשקולות עליהם.

* מצטער ששכחתי לרשום את סוג הרכב בכותרת*

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

"המתאמים" שהמוכר דיבר עליהם נקראים טבעות מרכוז.

אסור בשום פנים ואופן להרכיב ג'אנטים ללא טבעות מרכוז יעודיות.

אני לא יודע איך הפנצ'ר מעאכר שיחרר את האוטו ככה ואמר שזה יסתדר ואין מה לדאוג.

מה מצב הצמיגים?

פורסם

מכיוון שהוא קנה צמיגים חדשים עם הג'אנטים והוא לא נוסע הרבה ברכב כרגע הם במצב כמו שיצאו מהחנות, מה שמוזר היה על הצמיגים שאין עליהם חץ לאיזה כיוון הצמיג מסתובב, כאשר מסתכלים על הסוליה 50% הסוליה בנויה בכיוון אחד, 50% אחוז לכיוון שני, זאת אומרת לא משנה איך תרכיב את הצמיג זה עדיין יסותבב לכיוון הנכון, עם זה עוזר מידת הג'אנט שרשומה עליו היא 14X6JJ.

הצעות נוספות יתקבלו בברכה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

1.טבעות מירכוז-זו טבעת שמתלבשת על הנאבה ומשלימה את הרווח בין הנאבה לבין איפה שהגלגל נכנס,אם אין לו טבעת מירכוז אז סביר מאוד שיהיו לחבר שלך רעידות,אני לא מכיר פאנצ'ר מאכר או חנות שמוכרת ג'אנטים שמכבדת את עצמה ואין לה טבעות מירכוז במלאי,זה חאפר מאכר,אלא אם כן הוא קנה את הג'אנט יד שנייה ללא טבעות כאלה.

2.איזון גלגלים-גם אם הוא קנה אותם יד שנייה או חדשים הוא צריך לבצע איזון גלגלים עם הצמיגים החדשים,אם זה יד שנייה אולי יש ג'אנט עקום,אם חדשים וגם הצמיגים חדשים הוא היה אמור לקבל איזון גלגלים בחינם ולודא באמת ששמים משקולות איפה שצריך ושהג'אנט מאוזן על המכונה.

3.כיוון פרונט-תמיד שמחליפים ג'אנט וצמיגים מומלץ מאוד לעשות כיון פרונט,ובטח ובטח אם הוא עלה ממידה 13 ל 14.

• תוכן חדש...