Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלאפון חדש

superb
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מעוניין לשדרג את הפלאפון שלי (NOKIA 6280)

כשהדרישות הם טלפון מגניב, ולא איזה משרד נייד (E-Series)

חשבתי על ה N86

הN97 נראה לי מוגזם מדי (אולי אני טועה - לא מכיר אף אחד עם פלאפון כזה).

*בלי הצעות של אייפונים למיניהם - ניסיתי, נהנתי, מיציתי ואני לא מעוניין בעוד אחד (גם לא ה 3GS).

אני ברשת אורנג'

תודה =)

ידוע לי שהנושא נטחן פה בפורום, אבל לצערי אופציית ה"חיפוש" נעלמה.

פורסם

אגב אייפון - http://ispot.co.il/?p=1379

אז פלאפון וסלקום לא ימכרו? או רק בשלב מאוחר יותר?

ולפותח השרשור - מנסיון על מכשירים של גיסי וחבר לעבודה - אם הייתי משדרג עכשיו (גם לי יש 6280 ולא רואה סיבה להחליף,מכשיר סבבה) הייתי הולך על N95 גרסת 8גיגה :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

5800? מכשיר מולטימדיה מגניב למדי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עדיפות למכשיר ללא מסך מגע (אני באמת חושב שחוץ מהאייפון אף מכשיר הוא לא כיפי למגע ומרגיש מסורבל).

T-MAXXXXXIMUM - יש הסבר\פירוט קצת על מה שרשמת?

פורסם

5800 - מכשיר מגע מצוין של נוקיה, רמקולים ומסך מעולים, מערכת הפעלה פתוחה סימביאן, מצלמה טובה מאוד ומקלט GPS.

N86 - זה למעשה הN95 של 2009: מכשיר מולטימדיה מעולה עם מצלמה מצוינת (8 מגה פיקסל עם עדשה מאוד איכותית).

מכיל את כל התכונות שאתה מחפש ורוצה בטלפון, והוא נראה טוב. מעט כבד ביחס לגודל שלו.

מניסיוני הוא מהיר מאוד.

N97 - אין מה להוסיף יותר מידי. מכשיר הדגל של נוקיה.

שילוב של 5800+N95+E71. מפלצת של מסך מגע עם מקלדה מלאה ויכולות מולטימדיה מדהימות.

האמת שיש כמה אנשים שהתלוננו שבמצב ספיקר שומעים אותם גרוע. אבל חוץ מזה לא ידוע לי על בעיות מיוחדות עם המכשיר.

אם יש לך את הכסף, ולא אכפת לך מיני מחשב כף יד בכיס, אני ממליץ לך ללכת עליו.

פורסם

N97 נראה לי גדול מדי ומסורבל מדי (למרות שהמקלדת הנשלפת פשוט מגניבה)

וגם לא נראה לי שבאמת אשתמש בכל הפונקציות שהוא מציע.

N86 נראה לי כמו האופציה הכי הגיונית.

תודה =]

• תוכן חדש...