Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלודה בגג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ברשותי פולו שנת 2000 (צורה ישנה) 16V עם סאנרוף שמראה סימני חלודה קטנים ליד החלון..

מה עושים?

תודה, דור

PAST - POLO 16V , 2000

NOW! - POLO 1.2TSI , 2012

פורסם

היה לי אותו דבר ב 16V שהיתה לי שנת 97

מישהו כנראה ניסה לפתוח את הסאן רוף נגד הכיוון ונוצר מן קימוט בפח שגרם לנקודות חלודה קטנות ליד הסאן רוף

אני שייפתי קצת את החלודה עם נייר מים עדין וצבעתי את המקום נקודתי בצבע הרכב

החלודה לא התפתחה ולא היה ניתן לראות את התיקון

אל תצבע את הגג זה יראה חשוד במכירה

SEAT IBIZA FR '05 150BHP

Designed in Germany Built in Spain Perfected in Israel

פורסם

אם יהיה צורך בצביעת הגג, אז בצע זאת ורק צלם לפני כן את הגג עם החלודה וכך תוכל להראות לקונה עתידי שלא הייתה תאונה בגג.

עדיף גג צבוע ותקין מגג חלוד ורקוב (גם למכירת הרכב).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

קודם כל תודה לכל העונים, יש 3 כתמי חלודה אחד ליד השני של בערך כ1 ס"מ מרובע כל אחד במרווחים של 2-3 ס"מ אחד מהשני.

הלכה של הגג כבר כמעט ולא בנמצא.. לכן לדעתי אצטרך לטפל בזה בצורה יותר מעמיקה בכל מקרה.

בהחלט אצלם את הרכב לפי עצתכם לפני הטיפול בגג אם לא יהיה מנוס ממשהו גדול (ויש עוד כמה נקודות לפחחות בקשתות מעל הגלגלים שדרושות טיפול על הדרך)

האם מישהו יכול להמליץ לי על פחח לא יקר מדי ובשאיפה גם מקצועי (למרות שזול ואיכות לא תמיד הולכים ביחד..) ושיהיה לו את צבע הרכב הזה לפולסווגן? באזור המרכז- מודיעין, או רחובות עדיף על ת"א.

שוב תודה, תענוג להיות חבר בפורום כזה :wink:מקווה שאוכל תרום גם מניסיוני כשיהיה לי כזה...

PAST - POLO 16V , 2000

NOW! - POLO 1.2TSI , 2012

• תוכן חדש...