Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית מזגן - אופל קורסה 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

שבוע שעבר הפסיק לקרר המזגן ברכב הנ"ל. היום היינו אצל איש מזגנים, שקבע שיש להחליף מדחס.

האמת היא שאני לא כל כך סומך על האבחנה כי הוא ממש התקשה בלמצוא את תיבת הפיוזים שאמורה להיות בתוך הרכב, ובדק רק את החיצונית. גם לאחר מכן שהוא התקשר לברר את מחיר המדחס, אמרו לו בטלפון שאולי בכלל מדובר בלוח חשמלי שליד המדחס.

אז רציתי לשאול קודם כל, אם יש תיבת פיוזים בתוך הרכב הזה, כי אולי מדובר בסה"כ בפיוז?

והשאלה השנייה, מה דעתכם על האבחנה? האם יש איש מזגנים שיוכל לתת לי חוות דעת יותר מדויקת?

תודה רבה!

קובי

פורסם

ערב רב

מן הסתם מדובר בקורסה "C"

אם זכרוני אינו מטעה

ניתן לבצע בדיקה למערכת המיזוג והמדחס

ע"י מכשיר אבחון במוסך מורשה

מערכת החשמל של הרכב הזה מתוחכמת הרבה יותר מכל מזגניסט מצוי

בבית הפיוזים שנמצא בתא המנוע יש הרבה מקומות ריקים שצריכים להשאר כך

יתכן שהתקלה נובעת ממחשב בקרת גוף או תקלה במאוררים

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

לא משנה לאיזה מוסך תלך.

זכור דבר חשוב - בקש לראות את הטיפול והבדיקה ברכב מהמוסך.

לעניינך:

1. יכול להיות שסה"כ חסר לך גז - אם חסר לך גז - לא מספיק שימלאו לך גז - תדרוש שיאתרו לך את מקור הדליפה ויסדרו, ואח"כ ימלאו גז.

גז מזגנים לא בורח - אלא אם כן יש דליפה.

אני כבר 10 שנים לא מילאתי פעם אחת גז מזגנים ברכב והמזגן שלי מקפיא!

2. אם זה מדחס, תדליק את המזגן - ותבדוק אם אתה שומע את המדחס נכנס לפעולה - מרגישים את זה כשמדלקים את המזגן כאילו המנוע מתאמץ לרגע, מעין "פיק" כזה.

אם אין "פיק" אז המדחס לא נכנס לפעולה מסיבה כלשהי - יכול להיות "פיוז", נתק כלשהו - לא מחייב שהלך המדחס.

אם הלך המדחס - תדרוש לראות ולקבל את המדחס אלייך, מדחס שהלך בד"כ יראה סימני פיח עליו - כאילו שנשרף הסליל.

לסיכום:

הדברים הם סה"כ די פשוטים, זה שאני ואתה לא יודעים - זה לא אומר שאי אפשר להסביר לנו בצורה הגיונית.

היום אני לאחר צפייה אחת לכל נושא בטיפולים ברכב שלי - יודע אני להחליף: פילטר אוויר, פילטר דלק, פילטר שמן, משאבת דלק, פלאגים, פילטר מזגן, ואפילו רפידות ברקס.

סה"כ צפיתי במכונאי שעשה לי טיפולים והתעניינתי.

":-D"אלוהים לא ברא את הרוע, אלוהים ברא את הטוב, הרוע הוא החוסר המוחלט בטוב":-D

• תוכן חדש...