Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעייה עם מחשב השקייה לגינה Hunter ec-401i-e

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב המחשב השקייה מותקן בגינה זה כשלוש שנים לערך .

לאחרונה פתחתי את הקופסא שלו ע"מ לכוון את השעה שלו .

החלפתי בהזדמנות זו סוללת מלבנית 9 VOLT - משמשת כסוללת גיבוי במקרה של הפסקת חשמל .

יש שתי תוכניות שפועלות דרך מחשב ההשקייה , אחת שמפעילה את הממטרות , והתוכנית השנייה מפעילה את הטפטפות .

למחשב ניתן לתכנת בין 4-6 תוכניות לא זוכר במדוייק .

אחרי שכיוונתי את השעון במחשב השקייה לשעה הנכונה , כיוונתי את שתי התוכניות לשעת ההפעלה הרצוייה .

אני יסביר התוכנית הראשונה צריכה להפעיל את הממטרות ל - 15 דק' - מתחילה ב-6:00 בבוקר ומסתיימת ב- 6:15 דק' -

עד פה בסדר .

התוכנית השנייה של הטפטפות צריכה להתחיל ב- 8:00 בבוקר למשך רבע שעה , הבעייה היא שבמקום לפעול ב- 8:00

בבוקר היא פועלת מייד לאחר שהתוכנית הראשונה מסיימת לפעול , ז"א התוכנית השנייה פועלת מ-6:15 עד 6:30 , במקום

מ-8:00 עד 8:15 ואז שוב פועלת התוכנית הראשונה - ז"א שמשקה את הדשא לרבע שעה - ואז הכל נפסק .

שתי בעיות הראשונה שלא משנה לאיזה שעה מתכנתים את התוכנית השנייה , היא פועלת מייד לאחר שהראשונה מסיימת .

הבעייה השנייה היא כשהתוכנית השנייה מסיימת עוד פעם התוכנית הראשונה מפועלת , ואז הכל מפסיק .

נסיתי הרבה דברים , קודם כל קראתי את המדריך למשתמש כולל בעיות בהפעלה .

לא עזר כלום , עשיתי ריסט למחשב השקייה מספר פעמים - גם לא עזר .

ניתקתי את השנאי שלו מהחשמל מספר פעמים גם לא עזר .

כל התוכניות מכוונת ב- "A" - שמציין הפעלה אוטומטית .

השקעתי שעות ע"מ לנסות לפתור את הבעייה , אולי מפה תבוא הישועה .

תודה מראש ושבוע טוב .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

הבעיה של מחשב ההשקייה שלך היא שיש לו הנדסת אנוש מחורבנת.

במחשב מהסוג הזה יש לך שלוש תכניות השקייה. A B ו C.

כל המגופים שתשים ב A ייפתחו במועד שתתכנת למגוף הראשון ואח"כ יפעלו ברצף. כנ"ל B וC.

אתה שמת את שני המגופים בA. מה שאתה צריך לעשות זה לשים את המגוף הראשון בA ואת המגוף השני ב B ואז הם יפעלו איך שתרצה.

לפני שאתה מתחיל לתכנת תבחר תכנית.

יש כאן עוד מידע אם לא ברור. ראה עמוד 17.

http://www.sprinklersuperstore.com/pdf/echunter.pdf

בהצלחה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

תודה רבה על התשובה .

הבנתי את הטעות שלי .

אני אכן אשים את התוכנית הראשונה ב- A ואת השנייה ב- B או C .

אך כיום ששתי התוכניות נמצאות ב- A - הם פועלות אחת אחרי השנייה , את זה הבנתי .

אך מדוע אחרי שהתוכנית השנייה מסיימת היא מפעילה שוב את הראשונה - ואז הכל מפסיק .

תודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

אני לא יודע. אולי אם המחשב היה לי מול העיניים:|

נסה לתכנת איך שאמרתי לך ואם עדיין התוכנית עובדת פעמיים, נסה לעבוד רק עם B ו C.

בפעם הבאה תקנה גלקון. יותר טוב ונוח וגם תוצרת הארץ.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אין הבדל.

הרעיון במחשבי השקייה מהסוג הזה הוא שבA אתה מכניס את כל המגופים שאתה רוצה לדשא, לעצים בB ועונתיים בC. וכך הם נפתחים יחד ואתה יכול לעשות שינויים בהשקייה, כמו השבתת השקייה לדשא או תוספת השקייה באחוזים לכל העונתיים, לתוכנית במקום לכל ברז בנפרד.

הקונספט יכול להיות נחמד אבל בפועל התיכנות מעצבן, לוקח זמן להתרגל לשינוי בצורת העבודה ולפעמים זה לא עובד ואתה לא מבין למה.

ואני לא מבין למה ניסו לתקן משהו שעבד טוב מלכתחילה, כמו בגלקון:wink: (ואין לי מניות שם).

• תוכן חדש...