Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3758746,00.html

כל הכבוד לאזרח שרדף אחרי מוגי הלב האלה ועזר לתפוס אותם - כן ירבו אנשים כמוהו.

מקווה שימצו עם הפושעים את הדין, ושנשמע על עוד אזרחים שאיכפת להם - אולי ככה ריבוי המקרים של "פגע וברח" יצטמצם משמעותית, ואנשים יחשבו פעמיים לפני שהם מעזים לברוח בלי לעזור למסכן שנפגע.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אתה מצפה שלילדים בני 19 -20 יהיה מושג לגבי ערכים כאלה ומשמעותם? :roll:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
כל הכבוד לאזרח, אבל למה שיחררו אותם הביתה ? הם דרסו בן אדם והפקירו אותו, פשוט בזיון המשטרה שלנו.

אתה צודק! הרי ערבות זו שיטה שקיימת רק אצלנו, היו צריכים לחתוך להם את הידיים במקום!!1

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

אני ילד בן 20 ולי יש ערכים כאלו כי ככה חונכתי. למה להם אין? כמו שכתבו קודמיי, הכל מתחיל בחינוך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מכיוון שהכללת קבוצת גיל שלמה (שאני כלול בה), ע"פ מקרה בודד אני מחוייב להגיב.

אני מזכיר לך שהילדים בני 19-20 של היום הם בד"כ אלה שמחזיקים את המדינה בכל גבולותיה עם ה-M16/תבור וישנים ממש מעט בלילה בכדי שאתה כן תוכל לישון, הרבה ובבטחה. ואותנו הלוחמים אני דיי בטוח שאין לך מה ללמד על ערכים.

פורסם

כמובן לא הכללתי, אלא הצבעתי על מגמה באופן כללי , זה כמו להגיד "נשים לא יודעות לנהוג" , באופן סטטיסטי הרבה יסכימו , אבל ברור כי יש נשים שיודעות לנהוג טוב מאוד.

XENON - גם אני עברתי את השירות הצבאי שלי (+ קבע קצר + 8 שנים מילואים) , אז אל תנסה לחנך אותי, טוב?

ההיפך הוא הנכון, אני מאמין שהצבא מחנך מהר ומבגר גם ילדים שעדיין לא הגיעו לבגרות נפשית בסיום לימודיהם, יש כאלה שגם אחרי הצבא טרם התבגרו.

עם זאת, כולנו מכירים את מאפייני חתך הגיל הזה , וכן, הכל תוצר של חינוך גרוע. לצרף לינק לכתבה+ שרשור מלפני חודש, עת תחילת הלימודים ועליית הנוער (שיכול) על הכבישים?

מצד אחד "גבר גבר" , טס 170 קמ"ש , אחרי 2 דקות, בוכה כמו ילדה קטנה שאבא שלו יהרוג אותו אם הרכב יעוקל.

אם יש לילד M16 ביד, זה לא אומר שפתאום הוא קיבל ערכים ומוסר יש מאין, זה רק אומר שהחוק היבש במדינת ישראל חל גם עליו.

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

מה שאני אומר- כל מקרה לגופו.

זה שנער (או ילד) בן 19-20 דרס והפקיר מישהו זה ממש לא אמור להשליך מאום על קבוצת גיל שלמה/ עדתו/ מקום מגוריו.

הדבר היחידי שאפשר ללמוד מזה שהנער הספציפי הזה חסר אחריות. למה הוא חסר אחריות? יכול להיות לשאלה הזו תשובות רבות אבל אנחנו רק יכולים לנחש אותם. אני בתור אחד שבמערכת הצבאית ישר יקפוץ ויהמר שמדובר בג'ובניק (גם כן הכללה), אתה אומר שמדובר במערכת החינוך, הוא יגיד ככה וזה יגיד ככה. תשובה לשאלה למה הוא הפקיר? זה רק הנהג יודע, אנחנו רק מדברים.

פורסם

חבל להאשים לשווא את הצעירים ,אני אישית ראיתי פעמיים בחיי תאונות פגע וברח ,וכמובן הנהגים המעורבים היו בניי 40 ++ .

פשוט קל להאשים את הצעירים ,משום שרוב האוכלוסיה הבוגרת חושבת (ולרוב בצדק) שהם חסריי נסיון חיים ולכן עושים מעשים חסריי אחריות ,אבל העובדה כזו ,נסייון חיים לא מונע כאלו מעשים.

תקשיבו לי אין מה להגן אליהם ,עברתי כבר את הגיל הזה ,אבל בכל זות ,קצת רחמים,כל מיקרה לגופו ,יש ויש .

פורסם

בשבוש , אמרת יפה "חסרי נסיון חיים".

הפקרת פצוע על הכביש , זה מעשה חמור, שאולי בגיל יותר צעיר, לא מבינים את משמעותו , ומכיוון שכך, כשקוראים על כך ורואים כי מדובר בבני נוער, עולה מיד המחשבה "אהה נו, אני לא מתפלא, בני נוער סה"כ...".

מחשבה זו לא היתה עולה, אם למשל היה מדובר באדם בוגר, שעבר כמה דברים בחייו, ועניין כזה הוא בעל משמעות תהומית עבורו , מעבר ל-"נלחצתי, לא ידעתי מה לעשות , אהה כן , וגם פחדתי על התחת שלי וחשבתי שאם אסע משם מהר מהר , לא יתפסו אותי". זו חשיבה של אדם לא בוגר , ואותה לרוב ניתן למצוא בבני נוער/נערים.

פורסם

לא יודע מה אתכם, לדעתי הנהג שרדף אחריהם לא מגיע פידבק.

הוא היה יכול לנסות לרשום את מספר הרכב עוד בתאונה עצמה ולהושיט עזרה לפצוע, במקום לרדוף אחרי הדורסים.

ולכו תדעו באיזה צורה הוא רדף אחריהם, ואחרי זה הוא גם עקף אותם וחסם אותם.

יוצא שהוא מסכן חיים של 3 אנשים, הפצוע שלא מקבל טיפול, הנהג הפוגע שבעת הבריחה עלול לעשות תאונה נוספת או להתנגש ברכב של הנהג הרודף.

הכל בשביל לקבל כותרת בעיתון שהוא רדף אחרי נהג פוגע.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אתם מדברים על חתך גילאים מסוים,על חינוך אבל לא הכל ככה עשיתם הכללה יותר מדי גדולה!

יום שבת אם אני לא טועה היה תאונה פגע וברח שבו נדרסה ילדה בת 8!

יודעים מי היתה הדורסת? המנהלת של בית ספר קשת באשדוד.

ככה שלחינוך ולגיל מסוים אין שום קשר פה, אלא רק בהלה!

היא ספרה שהיא ברחה כי היא נבהלה ושהיא חזרה הילדה כבר לא היתה.

• תוכן חדש...