Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש ייעוץ בנושא הבא:

יש באפשרותי לרכוש מזדה 3 מהצורה הישנה אך שנתון 2009 מידי ליסינג עם 0 ק"מ כלומר חדשה (מנוע 1.6 גימור פשוט) במחיר 105 וחצי (כולל אגרת רישוי , לא כולל קודנית , חיישני רוורס ואזעקה).

האם משתלם לי לרכוש את רכב זה כאשר הרכב המקביל לו זה המזדה 3 מהצורה החדשה עולה 115 אלף (זה דגם האקטיב עם הגימור הפשוט , יש את דגם הקומפורט שהוא 124 וחצי אלף עם גלגלי מגנזיום מערכות למיניהם סאנרוף וכו'. ראוי לציין כי אם כבר אני אקנה את הצורה החדשה אני אקנה את הקומפורט ולא את האקטיב).

לכן שאלתי היא האם עדיף לקנות את הצורה החדשה או את הישנה במחירים הנ"ל כאשר יש לחשוב שבעוד 3 - 4 שנים שאני ארצה למכור אני חושש שתהיה לי בעיה למכור את הצורה הישנה שכן זה שנתון 2009 ומי שירצה שנתון 2009 יעדיף את הצורה החדשה אני מניח.

תודה מראש לכל העונים.

פורסם

הניסיון מלמד שסביר מאוד להניח שבעוד כמה שנים הפער באחוזים במכירה בין שני הרכבים יישאר לפחות אותו הדבר (ב10%). בנוסף תתקשה יותר למכור רכב מדגם ישן מאשר רכב מדגם חדש שבעוד 3-4 עדיין יימכר בסוכנות (אורך חיים של דגם בממוצע 6 שנים).

פורסם

שלום רב, דבר ראשון כמובן שעדיף את הדגם החדש, השאלה אם זה אפשרי מבחינתך להוסיף את ה 10K האלה או יותר,

דבר שני, אתה צודק בדעתך לגבי השנתון, אנשים ירצו לקנות את הצורה החדשה ולכן מי שיקנה את הצורה הישנה ירצה להוריד את המחיר כתירוץ בגלל הצורה הישנה.

פורסם
הניסיון מלמד שסביר מאוד להניח שבעוד כמה שנים הפער באחוזים במכירה בין שני הרכבים יישאר לפחות אותו הדבר (ב10%)

אם הדברים הם כפי שאתה מציג, אזי כדאי ללכת על הזול מבין השניים.

הרי אותם 10 באחוזים לא יהיו שוים בשקלים לאחר שערך הרכב ירד.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...