Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר שבועות רכשתי סוויפט 96 אוטומט,

האוטו הגיע אלי עם בעיית מזגן רצינית,

ביררתי - ולבסוף החלפתי רדיאטור, הם הכניסו לי רדיאטור משופץ, צבוע, כחדש...

מילאו גז, והכל "עבד בסדר".

העניין הוא שמאז הבחנתי במספר תקלות:

1. המזגן לא כמו שציפיתי. נהגתי על כמה סוויפט אחרות, אותו הדגם, אותו השנתון - המזגן שם דוחף אוויר קר יותר.

2. מפעם לפעם המזגן מפסיק לעבוד, הוא דוחף איוורור בלבד... מתנתק ושוב חוזר, ושוב מתנתק ושוב חוזר...

3. חום מנוע גבוה מאוד. זה יכול לקרות מחוץ לעיר, אבל גם בתוך העיר... המנוע פשוט מתחמם,

המד עולה ברבע מעל החצי ואני כמובן עוצר בשוליים ומחכה שהמנוע יתקרר...

רצוי להוסיף כי בעת שזה קורה (שהמנוע מתחמם) גם המזגן דוחף רק איוורור, לא קור...

לפני כל נסיעה אני בודק מים, לא במיכל מים (שם יש תמיד עד לחצי) אלא איפה שהוונטה (רדיאטור??), ואני כמעט לפני כל נסיעה מטפטף לשם עוד ועוד מים ירוקים (לאן הם בורחים???)

בקיצור, בעיה מוזרה. יש מזגן אבל אין מזגן, אי אפשר להנות ממנו, גם לא מהאוטו - כי הוא כל הזמן מתחמם וצריך לעצור בצד...

בעל מוסך שתיקן את המזגן טוען ש-"מה יש לך. חבל לך על הזמן. יש לך בעיית חום מנוע. תן 400 שקל אני מסדר לך..."...

תרשו לי שלא לקפוץ על עיצות המוסכים - אני לא ממהר לשלוף להם כספים, כל פעם אומרים לי משהו אחר, ובכל פעם שאני מגיע עם שיעורי בית, פיתאום "כן כן, זה לא זה, זה ההוא..."...

מה דעתכם?

פורסם

לדעתי,יש לך תקלות נפרדות -האחת שייכת למזגן (גש למזגניסט) ואחת יותר דחופה וקשורה למע' הקירור.

סיבות רבות להתחממות רכב:טרמוסטט לא תקין,רדיאטור נוזל,משאבת מיים נוזלת/צינורות/פלאנצ' מים נוזל .

גש לבדיקת מערכת הקירור בלחץ אצל מוסך אמין /מכון לרדיאטורים ושלא יגיד לך ללא אבחון "תן לי 400 ש"ח אני מסדר לך את הבעיה" -ממקומות כאלה שמור נפשך וכיסך.

לפי תיאורך יש נזילה ורק צריך למצוא את מיקומה-בדיקת לחץ תעלה תוצאות,המשך נסיעה עם רכב מתחמם עלולה לגרום לנזקים כבדים למנוע עד מצב של התעוות הראש מנוע בגלל התחממות יתר.

אל תמשיך לנסוע כך,אם הרכב ממשיך להתחמם- שקול את גרירת הרכב כאמור למכון רדיאטורים /מוסך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

עדכון:

הפלאנצ' כולו קורוזיה ומלוכלך, סתום כולו...

לצערי - הפלאנצ' מחובר למנוע עצמו (מה הטימטום???) כך שלפרק אותו זה לא בא בחשבון...

גם הרדיאטור מים נראה מלוכלך מאוד מבפנים...

להערכתי, יש לי נזילת מים, הפלאנצ' כולו סתום וכך גם הצינורות, והטרמוסטט דפוק...

קניתי היום טרמוסטט, אני אעשה שם עבודת ניקיון ואחליף טרמוסטט.

בקשר למזגן, זו חידה קשה - גם לבעלי מוסכים...

לפני חודש וחצי בערך הכניסו לי רדיאטור מזגן "משופץ כחדש" -

בכל אופן, לשאלתכם - אני לא מצליח לאבחן במדויק אם התקלה במערכות המזגן או שזה נובע מחום המנוע...

מהיום שקניתי את הרכב הזה אין לי שום שקט איתו, זה הסוויפט ה"אמינה" וה"קלה לטיפולים"...

• תוכן חדש...