Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

זוג המגבים הקדמיים ברכבי כבר חורקים, ואני רוצה להחליף אותם לפני שממש ישרטו את השמשה הקדמית. אתמול עלה לי הרעיון שאם כבר אני מחליף, אולי כדאי לי להסב את זרועות המגבים לזרועות שבנויות למגבי ה-FLEX, אלו שבאים עם כל דגמי הרכבים החדשים של הקונצרן,ואף נמצאים בגולפים כמו שלי רק משנתון גבוה יותר, 03'-04' (הגולף שלי מ-2001).רציתי לדעת אם הדבר אפשרי מבחינת המידות,והאם ההרכבה אפשרית, או שיש בעיה מיוחדת שמונעת זאת.

תודה והמשך יום נעים

פורסם

ביררתי לגבי זה,אבל אין במלאי כרגע (מגבי בוש) ואני לא רוצה לקנות מגב מעפן ב-100 שקל. אם כבר אז אני אשקיע עד הסוף.

בחזרה למה ששאלתי, למישהו יש מושג בעניין זה?

פורסם

איך מגב ב100 שקל מקבל את התואר הנכסף "מעפן"?

היו לי מגבים ב80 שקל שהחזיקו שנתיים, והחזיקו מעולה עד שהרכב נמכר

כמו כן, לפני שנים רבות, (90 ומשהו) ההורים שלי הרכיבו על הרכב שלהם (לאדה) מגבים של בוש ונאלצו לזרוק אותם אחרי חצי שנה

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני מדבר על מגבי FLEX. המגבים הנ"ל של בוש עם המתאם עולם בחברה בסביבות 250 ש"ח, והם לא במלאי. ב-100 ש"J אתה מקבל מגבי FLEX אך של חברה לא ידועה שנהרסים אחרי חודש. זו הייתה הכוונה.

פורסם

לא עדיף למשוך עם מה שיש לך עד סוף הקיץ ? או לקנות משהו זול ופשוט ?

לקראת החורף תקנה משהו חדש,טוב וטרי...

זה לפי דעתי

פורסם

תודה ,אבל זה לא ענה לי לשאלה אם אפשרי או לא להחליף את הזרועות...

אשמח לתשובה בכל זאת

פורסם

אין שום בעיה לבצע הסבה כזאת - תארגן זרועות מתאימות (של MK4 מהמודלים האחרונים) ומגבים מתאימים וזהו...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• ספונסר פורום
פורסם

אכן כן הזרועות מתאימות .

זרועות כאלו עולות כ 150 שח ליחידה ,אז כדי שיהיה לך משתלם

תנסה למצוא אולי במגרש פירוק .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...