Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי קולט 94

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש לקנות את האוטו הראשון שלי

חשוב לי שיהיה בטיחותי, אמין וחסכוני

הציאו לי מיצובישי קולט שנת 94 יד 3 עם 205,000 קילומטרים

(סכום שאני מקצה הוא 15,000)

מה דעתכם על הרכב?

ובכללי האם אתם יכולים להמליץ לי על רכבים במחירים האלה

שיהיהו טובים לנהג חדש

"the more you sweat the less you bleed":evil:

פורסם

אל תשכח תשאיר כסף לביטוח וכסף מהצד לטיפולים לך תדע מה יהיה צריך לקחת הכל בחשבון.

מיכאל, בורה 1.6 00'

פורסם

10K

במידה שהמנוע רשום וחוקי.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

לחבר הייתה התלבטות לקולט כמו שאתה רוצה.

בסוף שכנעתי אותו לקנוט יונדאי אקסנט קופה 97 1500 ידנית.

רכב אמין מאוד זריז ונוח בהתאם למחיר.

תנסה לעשות סיבוב על אחת כזאת אולי תופתע לטובה.

הוא מודה לי עד היום.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

אחלה אוטו בתנאי שהוא מטופל טוב ולא קרוע.

אני נפלתי על קולט שמורה במיוחד מבחינת מנוע שעלתה 18K אבל נהנה מהאוטו.

חסכוני הוא לא כל כך אבל תלוי איך נוסעים.

פורסם

לא אמרת אם הוא אוטומט או ידני.

אם אוטומט, תוותר. גם ביצועים לא מרשימים, צריכת דלק מטורפת למנוע 1.6, וצורך די סביר בקולר לגיר.

אם ידני, זה כבר משהו אחר.

בהצלחה, בכל אופן :)

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
לחבר הייתה התלבטות לקולט כמו שאתה רוצה.

בסוף שכנעתי אותו לקנוט יונדאי אקסנט קופה 97 1500 ידנית.

רכב אמין מאוד זריז ונוח בהתאם למחיר.

תנסה לעשות סיבוב על אחת כזאת אולי תופתע לטובה.

הוא מודה לי עד היום.

מבחינת אמינות ותמורה למחיר שווה כל שקל אולי גם קצת מבחינת פוזה בדגם 3 דלתות שיש לו טמבונים ספורטיביים וגם מבחינת חיסכון, מבחינת נהיגה זה הרכב הכי משעמם שיצא לי לנהוג עליו אין תחושה להגה אתה נרדם משיעמום ברכב הזה אתה לא מרגיש את הכביש .

פורסם

אני במקומך הייתי קונה פיאסטה/205/קליאו/פליסיה ושם את ההפרש של 10,000 שקל בכיס וחוסך עד שיהיה לי יותר כסף וקונה משהו קצת יותר חדש,

רכב שנת 94 מערכות קורסות אחת אחרי השנייה, לאחי יש סופר לנסר וכל חצי שנה בערך(ואולי פחות) יש תיקונים של בלאי,פה גומייה לרדיאטור ופה משהו עם הטורים,ורדיאטור חדש (אחי השקיעה על הרכב 15,000 שקל ב5 שנים האחרונות החל מגיר פעמיים שיפוץ מנוע כי הרכב התחמם ועוד כל מיני דברים שיש),רכב של 16 שנה על הכביש יש לו בלאי שאתה לא יודע מאיפה ייפול עליך,ואני לא הייתי משלם על רכב של 16 שנה 15,000 שקל

• תוכן חדש...