Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דיי חדש בפורום הגעתי לכאן במקרה כי חיפשתי ביקורת על דגם של איזה מגבר שנתנו לי..

יש לי הונדה סיויק שנת 2004 ואני רוצה להרכיב לה מערכת בלי להשתגע כי אני לא שומע אלקטרונית היפ הופ וכדומה.. אלא מזרחית וכאלו.

יש לי כמה שאלות,

האם אפשר לחבר מגבר 4 יציאות לרדיו דיסק המקורי של הרכב דרך המנחת?

האם המגבר Platinum Audio USC9980 1000w עובד כמו שצריך? (השגתי חינם חדש מקופסא אז ככה שלא אכפת לי כל כך.)

בהונדה סיויק לפי מה שבדקתי הרמקולים האחוריים על המגש הם 5.25 אפשרי להשים במקומם קומפוננט 5.25 ? (מצטער על הבורות, הבנתי שקומפוננטים הולכים בדרך כלל בדלתות)

ואם אפשר שאלה אחרונה איזה סאבופר אפשר להתאים לסוג המוזיקה שאני שומע?

תודה מראש על העזרה :)

פורסם

בקשר לקומפוננט אפשרי.אפשר גם 6.5 עם חיתוך של הפח.

ואני ממליץ לך לחסוך קצת ובמקום מנחת להביא מערכת פיוניר באיזה 500 שקל כי המערכת של ההונדה ממש באיכות גרועה במידה ולא תרצה עדיין אפשרי לחבר מגבר 4 ערוצים על המנחת.

וסאב למזרחית הייתי ממליץ לך ללך על סאב בתיבה אטומה של rocford p1 או היפוניקס 300rms סאבים שמשתלבים נחמד.

בהצלחה.

hu:pioneer 7800mp:comp front-infiniti refrance comp rear:sound strem rubicon. amp1:hifonics bxi6408 amp mono:hifonics 2008d class

sub:FI BTL 15

פורסם

הייתי אצל מתאים מורשה של פוינטר הוא אמר לי שעדיף לי להשים קומפוננט 6.5 קדימה ומאחורה לא להשים כלום לנתק את הרמקולים להשים מגבר וסאב כולל מנחת וזהו

הבעיה שרק על ההרכבה הוא רוצה 600 שקל בלי סאב ובלי קומפוננט ובלי המנחת שהוא רוצה עליו 200 שקל (יש ביותר זול לפי מה שהבנתי אבל הוא אמר שאם אני רוצה לשמוע כמו שצריך אז עדיף להשקיע)

מצאתי קומפוננט טוב נראה לי אמרו לי שהם טובים

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=23401

עם סאב שהמלצת

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=598748

רק צריך למצוא תיבה אטומה

במחיר הזה תיהיה איכות טובה וישמעו טוב? (בלי להשתגע בעוצמה)

פורסם
בקשר לקומפוננט אפשרי.אפשר גם 6.5 עם חיתוך של הפח.

ואני ממליץ לך לחסוך קצת ובמקום מנחת להביא מערכת פיוניר באיזה 500 שקל כי המערכת של ההונדה ממש באיכות גרועה במידה ולא תרצה עדיין אפשרי לחבר מגבר 4 ערוצים על המנחת.

וסאב למזרחית הייתי ממליץ לך ללך על סאב בתיבה אטומה של rocford p1 או היפוניקס 300rms סאבים שמשתלבים נחמד.

בהצלחה.

בשביל מה לחתוך פח בהונדה 2004 מלפנים 6.5 וגם מאחור יש מקום ל 6.5.

פורסם

הייתי שוקל שוב את הרוקפורד פיכעס 1 , הקלארוס שלי יותר חזקים ממנו ויש מצב שגם הטוויטרים! :shock::shock:

אם כבר רוקפורד אז את הP2 שיותר טוב משמעותית ושמעתי את שניהם באותו רכב על אותה הגברה, אני ממש שונא את הP1, סאב לקמצנים.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

אפשר לדעת רק מה התקציב ולא כמה אתה מנסה לחסוך?!

לגבי מערכת בסיגנון שאתה מחפס, חבל על הכסף שלך!

לא איכות ולא סאונד ברכב, אין עוצמה שמפילה בקיצור תשאר עם המקורי או שתשקיע טיפה...

המגבר הינו מגבר סיני פשוט מאוד שיותר יוסיף עיוות מאשר יגביר לך את המוזיקה.

כך שלדעתי עדיף לך להשקיע כמה שקלים ולרכוש משהו קצת יותר איכותי.

הן מגבר והן סט קומפוננט.

לגבי מנחת עדיף שלא לקנות מנחת פשוט (שוב חבל על הכסף, זה נשמע ממש גרוע שהמנחת הוא לא איכותי במיוחד שהמקור - הרדיו דיסק - HU לא איכותי)

מנחת טוב - אודיסון / ג'נסיס עולה כ 700 ש"ח

HU נורמלי עולה בסביבות המחיר הזה.

שורה תחתונה:

או שתשקיע כמה שקלים במערכת נורמלית או שתחתסוך את הכסף ותשקיע לאט לאט... תגיע למשהו הרבה יותר טוב!

כי להשקיע מעט - גם ישמע ככה!

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

• תוכן חדש...