Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי זוג וופרים מקומפוננט של DLS, הסדרה היא MAGNESIUM בלי כיפה באמצע 6.5

הרמקול היה מותקן על מאזדה 121 בדלתות. לאחר תקופה של שנה בערך גיליתי שהממברנה פשוט נקרעה ברובה מהמסגרת, קרע מאוד מדוייק על הרדיוס. את קומפוננט קניתי בחנות בחול דרך אחי, אולי עבדו אלינו ,לא יודע.

עכשיו לעינייני, כבר החלפתי את הסט בקומפוננט אחר של DLS R6 A.

לאחר שעשיתי חיפוש בפורום, השרשור הכי רלוונטי הוא זה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=101657&highlight=%D7%AA%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%9F+%D7%9E%D7%9E%D7%91%D7%A8%D7%A0%D7%94 , והוא גם לא הכי עדכני.

השאלה שלי האם יש הגיון מבחינה כספית ואקוסטית לתקן את הסט.

אני די אהבתי את הסאונד שלהם.

תודה.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

מה שאני מציע לך לקפוץ לקבל הצעת מחיר ממתקן רמקולים ולראות איפה אתה עומד. אני מכיר מתקן רמקולים תותח בשם רפי האוזמן, תגיד לו שאיתי שדה התקליטן שלח אותך הוא יעזור לך מאוד, אני מכיר אותו המון שנים והוא המון שנים בתחום.

ז'בוטינסקי 22 רמת גן, 52495 :::: טלפון: 03-6733334 :::: פקס: 03-6730903

http://www.rhausmann.co.il/index.php?act=main

פורסם

אני מבין שאם מתקנים בכלל רמקולים אז מבחינה אקוסטית אני יכול להיות רגוע.

השאלה האם זה סיפור יקר, יש לך מושג בכמה +\- זה יכול להסתכם?

Geschmacksmusterschutz

פאפואס בלאט...

פורסם

האם יש לך ניסיון איתם, הם אמינים, מקצועיים?

אני מחפש מקום אמין ומקצועי, שלא יגידו "כן כן, נעשה נחליף. החלקים שלנו הכי טובים"

איתי73 תודה על ההמלצה, האם היה לך ניסיון איתם? (האוזמן)

ובאופן כללי אשמח לקרוא התנסויות כאלה ואחרות בנוגע לתיקון רמקולים (ממברנות).

Geschmacksmusterschutz

פאפואס בלאט...

פורסם

הוא שאל מה הנסיון שלי איתו, אז עניתי!!! תאמין לי ידידי שיש פורומים לחתונות לא צריך לפרסם את עצמי כאן :wink:

חוץ מי זה שאם הוא יגיע לרפי האוזמן והוא יגיד לו איתי73 שלח אותי הוא לא יידע על מה מדובר ואן הוא יגיד לו איתי שדה ה..... הוא יידע מי אני

שבוע טוב

פורסם

אני לא הייתי ממליץ על האוזמן, יש לי נסיון רע איתו בתוספת מחיר גבוה ותיקון כושל.

אומגה אודיו לעומתו עשו תיקון מוצלח ויפה מאוד, בשליש מחיר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

kalda בת"א עוד אבא של רפי תיקן רמקולים איזו נוסטלגיה בפסאז' ברחוב ארלוזורוב, אבא שלי תיקן אצלו רמקולים לפני המון שנים.

אח"כ עבר לרמת גן לרחוב הבונים, עכשיו בז'בוטינסקי.

• תוכן חדש...