Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.בסוף שבוע האחרון התחדשתי במערכת חדשה לרכב הרכיבים הם:

מגבר 4 ערוצים של mac audio דגם z4200.

מגבר 2 ערוצים גם של mac audio דגם z2200.

קומפוננט: מורל הייבריד 6.5.

ואני מחפש סאב,שחשוב לי שיהיה מדוייק וחזק,ושישתלב עם הרכיבים הנ"ל.

התקציב הוא: 600-650 ש"ח.

תודה,מיכאל.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

קודם כול תתחדש! השילוב של השלושה לי אישית נשמע פצצה בתור בעל של Z4200 ששרת אותי מספר שנים!

לאחרונה ניהיה קשה להשיג אותם אבל זו לא הבעיה כי מכרתי את ה4 ערוצים שלי לפני מספר חודשים.

לגבי הבקשה שלך הייתי ממליץ לך על סאב של הרץ דגם ES 300.

העלות שלו היא באזור 700 ש"ח.

היה לי גם את ההיבריד שיש לך ונשארו לי זוג קרוסים (הוופרים נמכרו לקרוב משפחה)

אם תרצה אז בשמחה.

תתחדש.

פורסם

מה לגבי רוקפורד p3,וסרווין ווגה HED12?

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

מאה שקל אני יתגמש זה לא רציני,וכן אני פתוח לציוד יד שניה...

פורסם

תודה,חוץ מהסרווין ווגה יש עוד המלצה לסאב שיענה לי על הדרישות? כי אני מתכוון לשמוע את כולם לפני שאני קונה ככה שאני ייקח את מה שאני הכי אוהב מבניהם...

פורסם

מצטרף על ההמלצה על הסרווין וגה, אחלה סאב למחיר שלו.

שקול גם היי אנרג'י מיד שניה או W3

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

בתקציב הזה הייתי הולך על הסרווין וגה, הוא יענה לדרישות שלך.

Head unit: Alpine 9855 Amplifiers: Sundown 100.4, Sundown Audio 1000D Component: Hertz MLK165 (Mille) Subwoofer: IDmax 12

Seat Leon 1.8 20VT

• תוכן חדש...