Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי מערכת שמורכבת מרדיו דיסק פיונר דולפינים .

ד"א מערכת קטלנית.

רמקולים 800 וואט פיונר, רמקולים קדמיים פיונר 300 וואט ומגבר 2200 וואט של קליפורניה בום.

המערכת שלי היא אחת החזקות והאיכותיות ואני מאוד מרוצה.

עכשיו אני מחפש סאבוופר שיעיף לי את הפוני, סאב ממש חזק מעל 1000 וואט שיהיה חזק.

ראיתי סאב פיונר 800 וואט אבל נראה לי שהוא חלש מידי והמגבר שלי ישרוף אותו כי הוא חזק פי שתיים מהסאב.

מה ההמלצות שלכם לגביי סאבוופר טוב מעל 1000 וואט .

תודה רבה, אשמח להצעות.

ד"א הרכב עם זה משנה פיאט פונטו .

פורסם

אתה טועה ומטעה.

קודם כל המספר שרשום על המגבר שלך לא מציין את עוצמת היציאות, זאת אומרת הספק נקי של המגבר שלך אינו 2200 וואט rms וגם לא מתקרב לזה כך שתשכח מזה שהוא יוכל לשרוף לך סאב.

אם מדובר בסאב של 800 rms נקי המגבר שלך אפילו לא יידגדג אותו ויהיה לו קשה מאוד להזיז אותו.

נ"ב המערכת לא כזאת טובה כמו שאתה מציג אותה :)

פורסם

שמע אחי אני רוצה סאב שירעיד לי את כל האוטו שישמעו גם מבחוץ לא חשוב לי סאב איכותי, אני אוהב רעש .

אותי מעניין המיספרים שרשום על המגבר . עובדה שהמגבר שלי (2200 וואט) הוא בין הכי חזקים בארץ ,

ראיתי מגברים שבקושי מוציאים 500 .

פורסם

0_0.. אוקיי..

שמע העוצמה של הסאב מתחלקת לשתים עוצמה אפקטיבית ועוצמה מקסימלית

עכשיו שאנחנו מדברים על עוצמה מקסימלית אז הפיוניר הוא 800 שזה אומר שבערך העוצמה האפקטיבית היא 400RMS

עכשיו.

המגבר שלך 2200 נחלק אותו ל4 יציאות זה אומר 550 ב2 אום עוצמה מקסימלית(שזה גם בספק גדול אחרי שאתה קורע את המגבר)

ב4 אום זה אומר בערך 200..

בוא ונעזוב את העוצמה המקסימלית כי העוצמה האפקטיבית זה מה שנכון להתייחס עליו

אם תוכל לבדוק נתונים על המגבר זה יעזור מאוד בבחירת הסאב

אני מעריך שהמגבר שלך לא מוציא יותר מ 60WX4 rms ב 4ohm [שזה לא ידגדג לסאב, ובטח שלא ישרוף אותו :D:D]

פורסם

אם לא מעניין אותך איכות

תביא זוג l7 עם איזה מונובלוק של בזוקה בום

זה יספק לך עוצמה גבוהה כמו שאתה מחפש.

פורסם
שמע אחי אני רוצה סאב שירעיד לי את כל האוטו שישמעו גם מבחוץ לא חשוב לי סאב איכותי, אני אוהב רעש .

אותי מעניין המיספרים שרשום על המגבר . עובדה שהמגבר שלי (2200 וואט) הוא בין הכי חזקים בארץ ,

ראיתי מגברים שבקושי מוציאים 500 .

אתה לא רציני, נכון? :shock:

תתחיל לקרוא קצת על כל נושא האודיו ב-FAQ שיש בפורום, תלמד יותר ותבין דברים אחרת (בשבילך).

בקשר לסאב - לך על פיוניר הכי זול שתמצא (כי זה מה שאתה רוצה, רעש בלי קשר לחיים). תהנה :wink::roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אם כבר בום, אז קליפורניה בום :lol::lol::lol:

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

• תוכן חדש...