Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתרחק מהלארגו, רכב זוועה.

הדובלו רכב מוצלח מאוד ואני ממליץ בחום מנסיון של מעל לשנה עם הרכבים הנ"ל.

אפשר לבדוק גם פורד קונקט מאובזרת ונוחה מהקודמות, אבל סובלת מבעיות אמינות מסויימות (בעיקר חשמל).

פורסם

איפו מוכרים פורד קונקט (ועוד מאובזרת ונוחה מהקודמת, כלומר שנת 2007 ומעלה) ב 20000 ש"ח ?

פורסם

איציק, לפי מה שכתבת, האם לא כדאי לדעתך לקנות רכב עם קילומטרז' גבוה יותר,

נגיד בסיסבות ה200K, שכבר עבר תיקון של כל מה שציינת, ובמחיר נמוך יותר, מאשר

לקנות בסיבות ה 150K בידיעה שאני נכנס לכל התהליך הזה שציינת?

ועוד שאלה..כמה להערתך אמורים לעלות כל התיקונים שציינת, ובמיוחד ביחס לדובלו?

ושאלה כללית, כיצד אני ניגש להוציא ספר טיפולים ממוסך מורשה ובכלל? האם צריך לתאם מראש?

האם צריך את הסכמת בעל הרכב? האם הוצאת הדו"ח היא מיידית? האם הדבר כרוך בתשלום כלשהו?

ושוב, המון תודה לכול המשיבים והמייעצים, אין לכם מושג כמה אתם עוזרים לי.

רוני.

פורסם

לא כדאי לקנות רכב עם קילומטרז' גבוה יותר, שכבר עבר כמה תיקונים, כי אחרי התיקונים האלו, יבוא תיקונים נוספים, וזה לא נגמר אף פעם.

בקנגו שהייתה לי, שיפצתי משאבת סולר בפעם הראשונה אחרי 230 אלף ק"ם, והייתי בטוח, שיהיה לי שקט לפחות לעוד 200 אלף. אבל, באיזור 300 אלף ק"ם המשאבה שוב התחילה לנזול, והיה צריך לשפץ שוב. מעל 3000 ש"ח בכל פעם, וזו אחת המשאבות הזולות ביותר לשיפוץ.

מלבד מה שאיציק ציין, אחרי 200-250 אלף ק"ם יש סיכוי טוב, שילך אלטרנטור, סטרטר, משאבת הגה כוח, וכו, וכו' (כל מיני חישמולים כמו נעלה מרכזית וחלונות חשמל, שלא חייבים לתקן, אבל מבאס לוותר עליהם) כמו שאמרתי, התיקונים אף פעם לא נגמרים, וגם אחרי שאתה בטוח, שתיקנת הכל, יתחיל סבב החלפות שני.

רוב המכלולים שהלכו מוחלפים במשופצים או במשומשים, בגלל עלות גבוהה של מכלולים חדשים מקוריים, ואורך חיים של מכלול משופץ או משומש יכול להיות לא ארוך.

לגבי ספר טיפולים ממוסך מורשה -רוב המכוניות, אחרי שלוש-ארבע שלים על הכביש, ואחרי שעברו מיד ראשונה ליד שנייה ומעלה, מפסיקות לעשות טיפולים במוסכים מורשי יבואנים, ועוברות למוסכים כליים.

אתה לא יכול לקבל ספר טיפולים, רק בעל הרכב עצמו יכול לבקש מהמוסך להדפיס לו פירוט טיפולים. המידע הזה לא ימסר לאף אחד אחר. כמובן, שבעל הרכב יציג לך את זה, אם ירצה. הדפסת פירוט הטיפולים נעשית במקום, וללא תשלום.

• תוכן חדש...