Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע מה המידה, הם נמצאים בדשבורד, לא 6X9 זה בטוח...

אני לא מחפש משהו שיפוצץ לי את האוזניים ושירגיז את הסביבה, משהו שאני אוכל לשמוע מוזיקה (בשקט) וברגוע אבל שעדיין תהיה איכות כלשהי.

כמו כן אני לא מחפש משהו יקר מאד זוג רמקולים קדמיים פשוטים שלא צריך בשבילהם מגבר או משהו כדי שיהיה אפשר לשמוע מוזיקה בהנאה.

למי שיש המלצה טובה פלוס מקום שאפשר לרכוש את הרמקולים (ובזול, אל תפנו אותי למישהו שימכור לי ביוקר בטענה שהוא "המתקין הכי טוב בארץ" כי אני עושה את זה לבד), מוזמן להגיב, אני אודה לו מאד:lol:

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

אתה צריך לדעת את המידה כדי לדעת איזה רמקולים לקנות. אם את ההתקנה אתה עושה בעצמך, כדאי לבדוק מחירים ב"זאפ". בכל הנוגע לאיזור המרכז, ב"פומפה" יש מחירים סבירים ומבחר גדול.

שווה גם להריץ חיפוש בלוח היד-שנייה של הפורום, יש מציאות ומחירים טובים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני לא הייתי ממהר ונכנס לאתר של "פומפה"!! לא תמיד מקבלים את מה שמזמינים! אני לא רוצה ללכלך אבל אל תקנה מ"פומפה"

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

אני כבר יודע שלא לקנות מפומפה.

קיוויתי שכאן יפנו אותי אל מקצוען שמתעסק באודיו ומוכר חלקים (ושוב לא ביוקר!).

פורסם

וגם שכחתי לכתוב, תנו לי המלצה לרמקול ספציפי.

אני מכיר חברות כמו JBL פיוניר וכו' אבל האם יש חברות פחות מוכרות אשר יש להן סחורה טובה?

• תוכן חדש...