Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישה

נראה לי שחדות חשיבתך נפגמה קצת או במילים דיפלומטיות :"לא הסברתי את עצמי נכון"

ש"ס היו אלה שעזרו לי אישית בהעברת החוק (את ההקשר לבחירת "נסי ותהני "רשמתי לכוונה אחרת)

התחלת בדוגמאות של מינויים שלא רלוונטיים (אשכול דיין)

אם היית מזכיר את מינוי בגין דיין הייתי יותר מבין.

דווקאאמנון כהן שהיה יו"ר הוועדה שטיפלה בנושא וראה כי אמונתו מתנגשת עם תפקידו העביר את השרביט לפורז

בכך הוכיח ממלכתיות וגדולה,את הסופרלטביים על הפעולה שלו כבר פירסמתי מזמן.

מישהו אמר שאני מחפש ג'וב?

אם זה לא נכדתך הקטנה ?אענה בבוטות ,האיש אידיוט.

ההקשר לפנסיונר שכתבתי מתייחס לאיש שעיתותיו בידיו ותו לא.

אגב צבי ענבר?

עבדתי לצידו 3 שנים,אין לי מילה רעה להגיד עליו, אנחנו דרשנו והוא הפך זאת ללשון משפט

אז ישה יקר

הבנתי שלהציג שני אנשים שמכירים את הבן דודה של והבן של ,ממש מקדמים את הנושא ואילו 6 שנים התרוצצויות בנושא מסתכמים אצלך ב:"שים לב לדבר אחד קטן , שהקטן אנוכי עשה , ואתה הגדול עם הקבלות לא עשה.

אתה יודע מה?

מניותיך בעיניי ירדו

מירוצי מכוניות

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אבל בבקשה מכם : לא הכל צריך להיות באמצעות הפורום .

הדיון כאן הוא "נחלת הכלל" ומה שכותבים זה בטח לא מועיל ויכול להזיק .

.

טוני פתח נושא חדש בתקווה שהדיון יהיה עניני , תרבותי ומועיל ,ולכן הגיע הזמן שנחזור לשפיות ומספיק עם האמוציות המכוערות המעידות שהאגו כאן חשוב יותר מהמטרה !!

טוני

כל הכבוד על היוזמה ובהצלחה !!

בצער רב אני מודיע לך שאל תצפה לפירגון יתר , כי כאן לא יכולים לקבל שמשהו חדש יוזם או מנסה לעשות דבר לטובת הספורט בדרך שונה ממה שהורגלנו ! כולי תקווה שפרסום הניסיון שלך כאן לא ישפיע לרעה !

מישל

פורסם

דני היקר שלום.

ראשית לכל וכדי שלא תהיה אי הבנה ולמען שקיפות מלאה. אני לא רוצה כל תפקיד שקשור לנושא . אמרתי ואני חוזר ואומר מוכן לתרום את זמני וגם כסף . זה לא בער בעצמותי זה לא בוער ולא יבער. מי שיחשוב שיש לי מה לתרום, תפדל, מי שחושב אחרת מתאים לי באותה מידה

אני כתבתי ואכתוב פעם נוספת, ולצורך כך גם חבשתי כובע, כדי שאוכל להסירו ולהגיד כל הכבוד לכל אלה שפעלו ללא ליאות ימים ולילות והשקיעו את כל מה שהיה להם כדי לקדם את נושא הספורט המוטורי בישראל. ואין כאן כל ציניות. אני מתכוון לכך.

ככה זה בבורסה יום אחד המניות עולות יום אחד יורדות. זה טיבה של בורסה. מה שיורד בד"כ עולה מה שעולה בד"כ יורד.

אני חושב שלפורום הזה יש כוחות שלא אתה ולא אני מודעים להם.

אני מסתמך רק על מה שאתה כותב ,שחשוב ביותר הוא יו"ר הועדה. לדעתי הוא חשוב מאוד והוא לא ראשון בין שווים אבל יש גם חשיבות לחברים האחרים, להועיל, ובודאי לקלקל ולעכב.

כיוון שכך הבאתי לידיעת הפורום בפעולה שדרשה הקלקה פשוטה , את חברי הוועדה בדיוק מהסיבה שמא אולי מישהו שאיכפת לו מהספורט המוטורי ימצא קשר כלשהו לאחד מחברי הועדה. ואכן נמצא קשר.

האם ידעו לנצל את הקשר הזה ולתעל אותו לכיוון הנכון. מי אני הקטן שיגיד. אולי אתה תגיד לי?

ללמדך , ראשית שלא כל החוכמה מתרכזת אצל אדם אחד ושנית שגם אחרים יכולים לתרום איש איש בדרכו.

דני רומז כותב בין השורות צריך את האדם הנכון במקום הנכון. למי אתה רומז? לדני לוי או למישהו אחר.

אני לא חושב שאתה רוצה ג'וב אבל אני חושב שאתה רוצה להיות האיש המוגדר "האדם הנכון במקום הנכון" האם אני טועה במחשבותי?.

אם אני לא טועה, אני מצפה שדני לוי יקום ויאמר בקול צלול וברור שישמע מקצה הארץ ועד ולקצה השני את הדברים הללו.

ואז תבוא השאלה שנשאלה על ידי בוריאציות שונות , למה אני צריך לתמוך בדני ולא באדם אחר שחושב עצמו ראוי.

כיוון שאני חדש ולא יודע ולא מכיר , ולצורך הדיון ניתן לפסוח עלי, ואז ניתן לשאול האם חבריך המכירים אותך ואת פועלך יתמכו בך?

כאשר כתבתי כי דיין מונה להיות שר הבטחון לפני ששת הימים בזכות הלחץ מלמטה התכוונתי , לכאורה לטובתך, כאומר הלחץ שלי ושל כמותי יכריעו לטובתך כנגד חבריך מתנגדיך. רק לצערי דברי מובנים הפוך, והאשמה עלי כמסביר גרוע.

לדעתי החלטה שלא שינתה במוכנות הצבאית ובתכנון המזהיר מחד אבל שינתה הרבה במצב הרוח והמורל הן בעורף והן אצל החיילים מאידך. ואני הייתי חייל סדיר באותה מלחמה.

אשתמש בדבריך כדי להבהיר כרגע את מה שאני רואה.

בשום מדינה בעולם אין חוק בנושא ספורט מוטורי למעט NSW. רק בציון.

החוק גרוע. כולכם טוענים כך. כולכם מצטדקים ואומרים הוליכו אותנו שולל. ייתכן והחוק היה יכול להיות עוד יותר גרוע, ללא פועלכם המבורך. זאת אני לא יודע. וצריכים לחיות עם החוק הזה, כי הוא קיים.

מחוקק המשנה המחוקק תקנות לא יכול לשפר את החוק. הוא רק מקנה דרכי הפעלה, ומתרגם את הכתוב בחוק למשהו ממשי.אבל הוא לא יכול לסתור משהו שכתוב בחוק .

לכן החוק שהוא נכה קטוע רגל , והתקנות שתהיינה גם כן נכה קטוע רגל ביחד לא יהיו מסוגלים לצערינו להשתתף במרתון.

התחלתם את הפעולה מתוך ניסיון לתקוף את הבעיה במסגרת תקנה בתקנות התעבורה . הניסיון לא צלח. זהו הבג"ץ המפורסם.

החוק עבר על אפכם ועל חמתכם גם אם בסיוע שלכם.

זאת התוצאה האמיתית של מעשיכם במשך השנים.

מתוך ההחלטה של בית המשפט העליון כבוד הרשם מרזל

העותרים = דני לוי וחבריו לבג"ץ המשיבים = משרדי הממשלה הנוגעים לעיניין

העותרים בקשו בעתירתם ליישם למעשה את המלצות הוועדה הבין-משרדית שמונתה על-ידי המשיב 2, לפיהן יש בין השאר "לקיים הליך חקיקה שיטופל על-ידי משרד המדע, התרבות והספורט ומשרד התחבורה לגבי מיסוד הספורט המוטורי בישראל" ו"לקבוע כללים לגבי ביצוע התחרויות בארץ". בסופו של יום בחרו המשיבים לטפל בשאלה שעלתה בעתירה בחקיקה ראשית ולא בחקיקת משנה. במצב דברים זה, אין יסוד מספיק לטענה כי הגשת העתירה היא שהביאה לקבלת הסעד. אין חולק כי מדובר בסוגייה סבוכה שהיו לה היבטים רגולטוריים רבים. אין גם חולק כי העותרים פעלו נמרצות לקידום העניין. אולם בכך אין די כדי להגיע למסקנה כי העתירה שהוגשה היא שהובילה לקבלת הסעד, בייחוד נוכח הזמן שנדרש ממילא להסדר עניין זה ופעולות שונות שננקטו על-ידי המשיבים.

בשיחה ארוכה שקיימתי אתמול עם אחד הותיקים והפעילים בנושא נאמר לי כי לדעתו קבלת התקנות ישים את הקץ לפעילות הספורט המוטורי בישראל.

האם בעוד שנה שנתיים תספרו לנו את אותו הסיפור, הוליכו אותנו שולל, שמענו לעצת היועץ המשפטי שלנו וכו'.

דני לוי כתב:

יו"ר הוועדה צריך "לרדת" על משרדי הממשלה ולהכריח אותם לסיים את הפרשה בישיבה אחת כפי שאברהם פורז העמיד את כל הפקידים בדום מתוח וביום אחד העביר את ההצבעה לקריאה שלישית.

זה יכול להעשות רק שנציג הספורטאים יושב וקובל מול כולם עם עיתונאים,

בקיצור

רק יו"ר של הוועדה יכול לעזור ואגב הוועדות אינן בפגרה.

דני

דברים מן השרשור כאן

בשרשור שדן ברשות הספורט כמה היא עולה כתבת

אף אחד לא חשב או כתב שהבעיה היא חברי הכנסת להיפך

חברי הכנסת מכל הזרמים,עדות,דתות תומכים נלהבים בספורט המוטורי.

הבעיה היא הפ ק י ד ים,י וע צ י ם מ ש פ ט י ים,וה ר ש ו ת על שלל יועציה ומנהליה.

אגב את אלה צריך לכוון נכון, לחלקם יש רצון אך לא מוטיבצייה.

את הסתירה בין שני אלה התבקשת להסביר.

מיהו הפנסיונר אם כן בסיפורינו?

ולבסוף בקשה אישית.

שמור על שפה נקיה כדי שיכבדוך.

וכדי שתבין כי החרב חדה משני הצדדים .

אני צריך לבדוק, אבל נדמה לי כי בקשתך להתקבל לבורסה שלי, לא אושרה עדיין.:-)

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

חברים יקרים - זה מעיק!

מעיקות ההתנצחויות וההתנגחויות.

כולם עושים, כולם יודעים וכולם יכולים

אבל! יש הבדל אחד בין הנסיון הזה להצלחה.

רק אם נאחד את כל הקשרים של כולם, כל ההכרויות, כל האכזבות מן העבר, כל הלקחים, כל המסקנות וכל הזמן שכל אחד מאיתנו יכול לתרום, רק ככה נצליח לקדם משהו.

הרי כל מה שרוצים שם למעלה, כמו בכל מאבק, זה שכולם יריבו ויתגוששו וישחקו באגו ואז המטרה הושלמה - הפרד ומשול! שיטה ותיקה ועתיקה לשליטה קלה בהמונים, או במקרה שלנו, במעטים.

היוזמה כאן ברוכה.

דני, שמחתי לקרוא שאפשר לעשות גם בלי כסף, הופתעתי לטובה, קדימה.

בואו נעשה פגישה, מסודרת ורצינית, אני כבר הצעתי מספר תכניות פעולה בפורומים שונים ולא כ"כ פומביים, (בכל זאת תכנית פעולה לא צריכה כולה להיחשף) יש לארגן וועד פעולה מסודר, שימנה את כולם, למנות דובר, יו"ר ועד, אחראי פעילות, וכו' וכו'...

דני, מישל, ברוך, ניר, אהוד, ישה, טוני, זיו וכולם...

תגידו כן קצר וזהו, מזמין אלי לר"ג, תקבעו יום, הארוח עלי, המיזוג עלי, דפי מדפסת עלי, עשרות טלפונים של חברי כנסת ועוזרים עלי... יאללה, יש נכונות? אז אפשר.

נעשה טלוויזיה, נעשה כתבות, נעשה מזה רעש...

זה יזוז.

ברכה והצלחה

ישראמוטור - ספורט מוטורי ישראלי

פורסם

אין כל סתירה בין מה שכתבתי בשני השרשורים

אין קורולציה בין משרדי הממשלה פקידים ממונים ממשרד אלמוני נלחמים נגד פלוני ולהיפך.

זה המצב מכיוון שישנה גם מלחמה בן נושאי המשרות מהמפלגות השונות.

יו"ר הוועדות חפים ואינם מוגבלים ולפעמים בדרכם תוקפים את התנהלות הבירוקרטיה הדי מסואבת פה.

לכן צריכה להיות יד מכוונת וביחוד בנושאים המקצועיים שמובאים בצורת תקנות לאישור

מישהו צריך לפרוט את התקנות לגורמים שהראייה הכוללת היא האם זה טוב לספורטאים או לאו.

פה נכנסים לתמונה חברי הוועדה (אם בכלל הם נוכחים) על מנת שבהינף ידם יחרצו את גורל התקנות.

לכן עבודת הבית צריכה להיות קודם.

במצב הקיים אין מי שעושה זאת.

האיש שדיברת איתו בנושא,אני משער שהוא לא סתם סקפטי,אלא מכיר את הנושא בפועל,ואותו צריך לשאול אם זה נכון מדוע הוא אינו מקים קול זעקה? (לא שמעתי מימך התייחסות או ניתוח שלך לנושא אלא רק העברת אינפורמצייה???)

כשדיין נבחר על ידי אשכול ניצחה הפופולריות שלו של דיין בגלל "הססנותו" של אשכול.

כשבגין בחר 1977 בו זה בגלל שהוא ,בגין העריך וידע שדלתות רבות בעולם יפתחו בפניו של דיין (לנטרל רביזיוניזם)

וכנמשל ,לא תמיד דעת קהל נכונה היא. (אני פשוט מחדד את הדוגמא שלך)

חוק הנהיגה הספורטיבית נתן למחוקק המשנה המון חופש,קרא את החוק,זה שכתב את התקנות יכול היה להשתמש בחופש הזה על מנת לא לכרות רגל לספורטאי, פה לדעתי הפדיחה.

בגילי המופלג אני יודע לפחות כמוך היכן נמצאת החוכמה,במצב היום החוכמה היא רק חלק מהפתרון וברור שעבודת צוות נטול אינטרסים אישיים יזניק את הנושא.

לגבי פנסיונר

קרא את מה שכתבתי קודם ,להסביר שוב? ההקשר לפנסיונר שכתבתי מתייחס לאיש שעיתותיו בידיו ותו לא.

הבורסה שלך?.

לכשנראה מי בעלי המניות שם אחשוב אם להשקיע

חרב חדה?

ממש לא בעניין אך גם מחוסן.

על מנת שתמשיך להקליד ולהתמקד בנושא, קרא את מסקנות הוועדה הבין משרדית יוני 2000 ואולי תשכיל להבין שהמסקנות האלה לא הובילו לכלום.

אני אגב אשתמש בקול גדול היכן שיצטרכו אותי.

אגב כל הזמן חוזרים פה לאגו מה בדיוק מפריע רבותי? חלק גדול מהדבקות והרצון להצליח נובע מאגו(למה תמיד חושבים שזה חסרון?)

לא ראיתי עד היום הרבה קופצים לתפקיד למה בעצם?

ישה לך יש תשובה?

מירוצי מכוניות

פורסם

התשובה קצרה כי המלאכה מרובה.

האם דני לוי רוצה לעמוד בראש המאבק. שיצהיר על כך בפומבי. לא ברמז ולא בין השורות.

לי אין בעיה עם אגו כלל. תציע את עצמך אפילו אם זה בא ממקום של אגו. אני לא רואה בזה כל פסול.

מה תשובתך לכותב ושמו אודי לבנון.

כאשר תציע את עצמך , תסביר את תוכניתך , ייתכן ותזכה לתמיכת האנשים וכולם - כמה שזה כולם, ירוצו אחריך. האם כאשר אחר "יזכה" בתפקיד תהיה מוכן לרוץ אחריו.

צר לי שלא הבנתי את תשובתך בנושא הסתירה שלדעתי קיימת בדבריך כפי שהבאתי אותם שם.

אבל זה באמת לא משנה.

מסכים איתך שצריך להאכיל בכפית כל זב חוטם. החל מהשר וכלה בפקיד הזוטר ביותר. מי עושה את זה מי לוחש על אוזנו מה טוב לנו.

מקריאת החוק נראה לי כי הגמישות שאתה מחפש בו , שאמורה להיות מתורגמת לתקנות נוחות לא כל כך קיימת. אבל ייתכן ואתה מבין יותר . ואם זה כך אז למה אתה ורבים חושבים שהחוק לא טוב.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה

לגבי האנשים שאת שמותיהם הזכרת (וגם כאלה שלא הזכרת)

עדיף שתשאל אותם אישית מדוע צד ג'?

כפי ששאלת אותי,הפנה את שאלותיך ישירות לאנשים שמסקרנים אותך.

את אודי לבנון אני בהחלט מכיר,את היכולות האישיות עדיין לא. אודי מנסה לעשות מעשה ,אעזור ואתמוך בו בלי כחל וסרק.

לגבי התוכניות, ישה אתה בודאי מבין שלא עושים אותם על גבי האינטרנט.

בגדול אמרתי וכנראה לא הסברתי את עצמי טוב

שם המשחק היום מלחמה!

זו האיסטרטגייה ,את הטקטיקה בונים בחדרי חדרים.

אגב מעולם לא טענתי שהחוק לא טוב (עדיף היה בלי, הממשלה החליטה אחרת) אלא אמרתי שהוא הרע במיעוטו.

קרא את מה שכתבתי קודם

הנה הציטוט:

חוק הנהיגה הספורטיבית נתן למחוקק המשנה המון חופש,קרא את החוק,זה שכתב את התקנות יכול היה להשתמש בחופש הזה על מנת לא לכרות רגל לספורטאי, פה לדעתי הפדיחה.

מירוצי מכוניות

פורסם

לא הבנתם? הבנתם? מה הבנתם?

מה חדש? אין חדש, הכול נשאר כפי שהיה.

תמשיכו לשבת ולמשוך בעט הסופרים באמת יצא לכם הרבה - תחורים.

בעלה של הגבק תירוש הוא סוכן ביטוח! הידעתם? מה קשור? הכול קשור? הבנתם? לא הבנתם? (בדיחה)

ברוך

פורסם

היי חברים

1. אהבתי
  2. חיי המין לאחר גיל 60 הם: כול שנה נכד, זהו בדיוק העיניין יש לי נכדים כייף לשחק איתם.
  3. אין בשביל מי, אין בשביל מה לשבור את הראש, איש איש בדרכו נוהג, זה מדבר עם זו ההוא מדבר עם ההם, איך אנחנו ניראים? מפולגים, אין אחדות דעות, ללא כיוון, ילדים שעדין לא מצאו דרכם, אנחנו לא נוגעים לשום שר או חבר וועדה ל"קצה כיפת החדירה" ולשום שרה או חברת כנסת "לראש קצה מרכז התענוגות".

עד שתתעוררו ותחליט מה אתם רוצים תשבו כבר במחלקה הגריאטרית ותספרו כוכבים. בושה!

ברוך

פורסם

ברוך מה אתה מתפלא? כתבתי כבר בשרשור השיני נותנים אגוזים לאלו שאין שיניים, התחלתי לנסות לתרום וכמה אנשים נרתמו לענין?? 6 מכול מקלידי המיקלת!! עד שאלו שמקלידים יבינו שהדבר הראשון צריך כסף ואחר כך הכול יתחיל ליפול למקומות הנכונים, פעם אמר לי אבא של דני 8) MONEY TALK AND B.. WALK, וכן ברוך הזמנתי מקומום לכולנו בדרך הים 42 שם ישנו בית אבות מעולה:beerchug:.

המשיכו לנהוג בזהירות המטיףף

פורסם

בינתיים הגוף היחידי שעדיין נושם זה IRDA 'הגוף השני ניזון מאינפורמציות של היועץ למשרד הספורט שגם הוא לפי רכילות אחרונה מיואש,ברוך שליט מיואש לכן שוב אני חוזר ואומר והפעם אני שואל,האם יש מישהו שמוכן להרתם לארגן פגישת עבודה מסודרת ללא חירטוטים?

בכניסה נחלק אחד לשני כדורים נגד בחילות הדדיות:shock:,רק לשם מטרה אחת משותפת? אח"כ כל אחד לדרכו?

המטרה הראשונה זה לארגן כסף עבור העו"ד,לבחור משלחת מצומצמת מאד ומשם לקרב?

נו ברוך?

מירוצי מכוניות

פורסם

תקשיבו,

נסו לשמור על רמת דיון נאותה.

כמו כן, נא להפסיק לרשום בצבעים וגופן שונה מהנהוג, אני מוצא את עצמי עורך כאן הודעות יותר מפורום השיפורים ששם כידוע מתבצעת כרגע מתקפת 'חופש גדול'...

תודה.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

דני... וכולם

הרי כבר הסכמנו ופירסמתי.

מזמין אלי, התייעצתי היום עם שני יועצי תקשורת בכירים, אני בודק האם כדאי לנו להילחץ ליום שני הקרוב או לחכות לבא אחריו.

אלו ימי סגירת עיתוני סוף השבוע. מפגישת עבודה כזו צריכה לצאת ידיעה חדה ומסוגננת.

נגבש את דרך הפעולה הקצרה, הבינונית וארוכת המטרה, תוך מטרות ויעדים ברורים ביותר.

מיפוי הכלים העומדים לרשותנו ואלו הדורשים גיוס וכן הלאה.

מציע שנשאיר את שאר הדיבורים כבר לישיבה ולא לפורום כנאות להתארגנות רצינית ומקצועית.

מי שיגיע, דעתו תושמע ותשמע בהקשבה.

רק תודיעו שתגיעו, שכולם משאירים זכרונות קודמים בצד ומביאים רק לקחים, משאירים מלחמות וחילוקי דעות, מגבשים דרך ויאללה לנהוג לדרכנו.

שקיות הקאה עלי לאלו שלא קיבלו כדור לבחילות מדני.

ולימונדה.

ברכה והצלחה

ישראמוטור - ספורט מוטורי ישראלי

• תוכן חדש...