Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש כאן משתמשים של usenet?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם מעניין אותי לדעת.

מהיום שהתחלתי עם השירות הזה, החיים שלי פשוט השתנו בכל מה שקשור להורדות. מחירים בהחלט נוחים ומהירות מסחררת! שלא נדבר בכלל על איכות ההורדות.

אני משתמש ב- newsleecher ואני מנוי גם ב- newzbin וב- nzbmatrix.

אם זה לא לעניין לדבר על דברים כאלו בפורום - קבלו את התנצלותי ותרגישו חופשי למחוק.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אני ממש לא תומך בUsenet.

מילא (לא שזה תקין) לפרוץ משחקים/תוכנות וסרטים ולתת לאנשים להוריד בחינם,

אבל לקחת משחקים תוכנות וסרטים פרוצים ולמכור אותם בכסף?

זה ממש ביטוי מודרני לפתגם "הרצחת וגם ירשת".

לפי דעתי זוהי בושה לעשות כסף ככה.

נ.ב

זה ברור שהמהירות גבוהה והדברים אמיתיים ולא מזוייפים. לפי דעתי זה עדיין לא מצדיק את זה.

נ.ב 2

גם אני לא טלית שכולה תכלת ואני בהחלט מוריד. אבל משחקים שווים אני קונה, מוזיקה בטח ובטח שאני קונה דיסקים.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

הדבר היחידי שאני לא מוריד וצורב זה מוסיקה. זה חלק מהכיף שלי ללכת לחנויות דיסקים שונות ולבצע רכישה של דיסק - אני ממש נהנה מזה. ועוד יותר אפילו לפתוח את הניילון של הדיסק ולהכניס אותו למערכת ברכב או בבית.

אבל כל השאר? סרטי בלו-ריי, תוכנות כאלו ואחרות, משחקים פה ושם כשיש משהו ממש מעניין - רק מה- usenet.

ובקשר לעניין של התשלום - אני לא מרגיש שאני משלם על תוכן שהוא גם ככה פיראטי. זה לא העניין. פשוט היום (עד כמה שזה אבסורדי להגיד את זה ולהודות בזה) אין אפשרות להורדות באיכות ובמהירות שכזו. ועל זה אני מוכן לשלם.

וזה ביטוי לפתגם "הרצחת וגם ירשת"? מה תגיד על כל הבאסטות של הצרובים בכל תחנה מרכזית ובכל שוק?

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תוכן חדש...