Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

היום בבוקר לקחתי את הקסארה לטסט.

הייתי שם בין הראשונים, כבר בשבע ורבע ובשבע וחצי התחלנו.

הכל עבר יופי עד הזיהום אוויר והאורות. אותו בחור, שני כשלונות (ויצא חרוז!)

הCO בזיהום אוויר יצא משהו כ1.32 בסרק ו1.35 ב2800 סל"ד בערך.

לגבי האורות - נדרשתי לבצע ליטוש לאחד הפנסים שהוא דהוי משהו.

מאחר ולא היה תור מאחוריי והייתי לבד - ומאחר והחלטתי שהמכשיר בדיקה שלהם לא משהו - וגם כי רוח הקודש נשפה בגבי - עשיתי סיבוב סביב המסלול, עמדתי בצד כחצי דקה - דקה בהם החזקתי את המנוע על 4000 סל"ד וחזרתי למסלול.

ביקשתי יפה שיתנו לי לעושת שוב בדיקת זיהום אוויר.

הבוחןשואל האם תיקנתי משהו, ואמרתי לו שלא היה לי זמן, נבדקתי לפני 3 דקות - אבל, אני מבקש לעשות עוד בדיקה, ומאחר ואין תור - ואני אשלם על הבדיקה החוזרת - אני אודה לו אם יסכים.

וכך יצא, שבבדיקה חוזרת, הערכים ירדו ל 0.12 ו-0.13 בהתאמה והבדיקה יצאה תקינה.

פשוט מגוחך העסק הזה...

בכל מקרה, נותר עניין הפנסים.

האם יש המלצה מה ואיך עושים? האם פשוט לגשת לגל אור ולקנות פנס תחליפי?

תודה לעוזרים

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

ראיתי במו עיניי :

רכב על הליפט - הנהג מגביה סלדים ועוזר המוסכניק מכה בחוזקה עם פטיש על דוד האגזוז האחורי ככה איזה 5 דקות .

כמות הזוהמה והפיח שיצא משם לא ראיתם בחייכם.

ככה עוברים בדיקת CO................

רשמתי לי לפעם הבאה את הדרך המוזרה והתכמנית הזו......

ליטוש פנסים - תנסה לעשות לבד עם פוליש.

ברשקה

פורסם
כנראה שהמנוע לא היה מספיק חם בבדיקת הגאזים.

הרכב הגיע מרחובות למכון בדיקה בגבעת שאול בכניסה לירושלים, אחרי נסיעה די מאומצת בסל"ד גבוה בעליות...

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

מעבר שמן דרך גומיות שסתומים , ברכב שלי לא משנה אם המנוע חם או קר , אחרי עמידה בסרק לכמה דקות ושוב שילוב הילוך ולנסוע , יוצא עשן , כנראה שעשית סיבוב יצא העשן ושחזרת מיד חיברו אותך למכשיר , שלא היה זמן להצטברות שמן ושריפתו בתאי השריפה.

HONDA CIVIC LS

• תוכן חדש...