Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את המחשב הנ"ל:

AMD Athlon 64 X2, dual core 4200 MHZ

nVIDIA GeForce 6100

1 GB DDR2

ספק כוח 300W

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=697607

אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך ge force 9800 GTX מה ההבדל בינו לבין ה GT? חוץ מניראה לי 40 שקל הפרש..

מה ההבדל בין החברה שמוציאה אותו שבלינק זו Leadtek לבין האחרות?

האם אני יצטרך להחליף ספק בגלל החלפת הכרטיס?

מה עוד אני צריך לדעת לפני הקנייה ואחריה? צריך להחליף חלקים במחשב בעקבות ההחלפה?

פורסם

אני נוטה להמליץ על הכרטיס ATI HD4850,

שעומד באותה רמה של הכרטיס שהצבעת עליו.

כאן ניתן לראות, ששני הכרטיסים הם ב"תיקו" -

http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-geforce-graphics,2296-3.html

אבל אני נוטה לחבב את המוצרים של ATI יותר.

לגבי הספק.. זה תלוי איזה ספק יש לך. 300 וואט זה לא נתון מספיק. האם זה חברה מוכרת? האם זה 300 אמיתיים או 300 ברוטו וכו'.

אם תחליט ללכת על הכרטיס שלך, שזו בחיר הטובה באותה מידה לחלוטין - תופתע לגלות שLEADTEK זו חברה מעולה ויש להם כרטיסי מסך מצוינים של nVidia. פעם היו להם גם מוצרים נוספים, היום אני לא יודע.

איזה לוח יש לך?

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

דווקא בגלל הספק לא הייתי לוקח סיכון וקונה 4770 - כרטיס זול יותר אך חסכוני משמעותית.

במיוחד בהתחשב בזה שהמחשב הנ"ל לא חזק במיוחד וברזולוציות נמוכות (כלומר פחות מFHD כלומר הכל עד 22" רחב כולל) - לא קיים הבדל בינו לבין כרטיסים חזקים יותר כמעט, אין טעם להפגיז ב4850 או אפילו ב9800GTX (ושלא יהיה ספק - ה4770 בהחלט לא כרטיס חלש - הוא מקוטרג בין ה9800GT לבין ה9800GTX וממש לא רחוק מה4850 - http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-geforce-price,2323-6.html).

בהפרש של הכסף - קנה לעצמך לפחות! עוד גיגה זיכרון (ועדיף מאותו סוג בשביל לעבוד בDUAL CHANNEL).

כי לא משנה איזה כרטיס מסך תקנה עכשיו - עם גיגה זיכרון - כל משחק חדש שתנסה לשחק - יזחל.

לעומת זאת , אחרי 2 השדרוגים האלו , תצליח להריץ משחקים לא רע.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

צודק. יהיה פה צוואר בקבוק אם תקנה HD4850, משום שיש לך ג'יגה זכרון בלבד. לרוב קונים היום 4 ג"ב, אז אתה בטח הבנת את הרעיון. מינימום 2 ג"ב עבור הרצת משחקים במהירות סבירה. אתה יכול להתפשר על HD4770 משום שביצועיו לא נופלים בצורה כל כך משמעותית על הHD4850. למיטב זכרוני יש גם בעיית קירור עם ה4850, ככה שביום כמו היום למשל, עם 40 מעלות כמעט ברוב הארץ, זאת תהיה בעיה בלי להרכיב גוף קירור שונה.

בהצלחה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אין שום בעיה עם 4850 - זה כרטיס שעובד על טמפ' גבוהות , זה הכל (גם ה8800GT לדוגמא עובד על 80 + מעלות והגבול שלו הוא - תחזיק חזק - מעל 100, בעבודה תקינה ב100% מאמץ לאורך זמן).

פשוט צריך ספק חזק (יותר ממה שהבחור כתב) ומארז איכותי ומאוורר , מכיוון שאנחנו לא רוצים לקחת הימור - ה4770 יהיה מצוין.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

ספק אני יחליף למשהו כמו 500-600W.

זיכרון כניראה אני גם כן יגדיל.

המחשב מחובר לLCD 37 אז זה לא קשור למסך.

לא יודע למה אבל כל הזמן היסתדרתי רק עם ה GE FORCE וניראה לי שאני ימשיך איתו ולא יעבור ל ATI.

פורסם

אם אתה רוצה בכח לקנות מוצר יקר / חלש יותר (תבחר בין הGTX לGT) אתה מוזמן , אם אתה רוצה לעשות קניה חכמה...

בקשר ל37" - אם היא לא FHD - באמת אין טעם מעל שכתבתי.

מסכים שהם לא FHD בגודל הזה הם ברזולוציה די נמוכה (יותר נמוכה ממסך מחשב 22" , למעשה גם מרוב מסכי ה19")

ליביו

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...