Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקווה שהנושא מתאים לפורום, אם לא עמכם הסליחה אנא העבירו אותו למקום המתאים...

אני סטודנט הלומד בהונגריה ועקב השהות שלי בחול נשלח אלי רישיון הנהיגה החדש ללא תמונה (עם הערה שאני צריך לבוא להצטלם כשאגיע לארץ). בעוד מספר ימים אני טס לארה"ב לביקור משפחה. משהו יודע האם רשיון הנהיגה שלי תופס בארהב גם ללא תמונה? ביחד עם מסמכים מזהים אחרים או תעודה ישנה?

תודה לעונים!

פורסם

אתה יכול לשלוח בקשה, שישתמשו בתמונה הקודמת, וכשתגיע לארץ, תיגש להצטלם.

יש לך 2 אפשרויות:

1)לשלוח בקשה בפקס למס' 03-5027566,אתה צריך לצרף צילום ת.ז עם הספח,צילום של הרישיון עם חותמת של בנק או בנק הדואר,מהות הפניה.

2)לשלוח למייל:[email protected],

לרשום את השם,מס' זהות,מהות הפניה.

בין חודש, לחודש וחצי, אתה תקבל את הרישיון הביתה בדואר, לכתובת שרשומה לך בתעודת זהות.

פורסם

לא נכון!

זה לא הפיתרון.

הפיתרון הוא לפנות לגוף שמוציא רשיונות בינלאומיים (רמז - כדי לנהוג בארצות הברית אתה צריך רישיון בינלאומי של ממסי / AAA)

וזה יש סיכוי שאפשר להוציא לך בארץ על סמך המסמכים בלי שתיהיה נוכח במקום (למיטב זכרוני - אשתי עשתה את זה עבורי פעם שעברה) ואז לשלוח לך.

זו הדרך החוקית והנכונה לעשות את זה, גם אם היה לך רישיון מעודכן עם תמונה ובתוקף.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

צודק , שכחתי שזה תוקן ב"עידכון" האחרון (שסוף סוף כתוב LICENSE ולא PERMIT) - עדיין - אם מדובר ברכב שכור - לא כדאי לקחת סיכון והפיתרון שאני נתתי בטוח וניתן לישום בקלות עבור הבחור וזה יפתור לו את הבעיה.

מה שבטוח - תעודה ללא תמונה (אתה מדבר על הנייר? או לפחות פלסטיק מעודכן שכתוב עליו LICENSE) - לא יחזיק כנראה כלום.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לא נכון!

זה לא הפיתרון.

מה שבטוח - תעודה ללא תמונה (אתה מדבר על הנייר? או לפחות פלסטיק מעודכן שכתוב עליו LICENSE) - לא יחזיק כנראה כלום.

ליביו

הבחור אמר שאין לו רישיון עם תמונה,זה שהוא יכול להוציא רישיון בילאומי בממסי, לא אומר שהוא יוכל לנהוג איתו בחו"ל אם אין לו רישיון בתוקף עם תמונה.

אתה סותר את עצמך.

זאת הדרך לקבל רישיון עם תמונה, אם לא נמצאים בארץ.

• תוכן חדש...