Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חסר מספר נתונים

הק"מ שהרכב עבר ב 3 חודשים , סגנון הנהיגה - האם אתה מושך את המנוע לסיבובים גבוהים .

האם בודאות לא חסר נוזל קרור .

עריכה - כמו שכתב nitz999 בתשובה אחרי

דבר ראשון - תיבדוק נזילות שמן מהמנוע

יש למנוע צריכת שמן ( כ 1.5 ליטר ב 3 חודשים ) במנוע הנ"ל יש כ 3.3-3.5 ליטר שמן

במידה ותנאי הנהיגה ברכב הם באמצע ( סבירים ) ולא חסר נוזל קרור .

אני הייתי מתחיל בניקיון מערכת השמן , גלי זיזים גומיות ורינגים ( טבעות בוכנה )

הייתי מוסיף חומר פלאשינג לשמן המנוע , ומנקה את המישקעים . בתקווה שחומר הניקוי ישחרר משקעים מאזור טבעות הבוכנה

ומוביליי השסתומים , ויפחית את צריכת השמן .

אחרי הפלאשינג - לנקז את כל השמן מהמנוע , להחליף פילטר שמן איכותי ומתאים , ולמלא שמן מנוע חצי סינטטי 10W40 איכותי .

יש אפשרות שאחרי טיפול כזה , המנוע יצרוך יותר שמן , מאחר ומשקעים שוחררו , ונוצר יותר חופש .

אז כנראה יהיה צריך לבצע שיפוץ או החלפת גומיות שסתומים ( לפי האבחנה ) בודקים דליפת לחץ בטבעות בוכנה שוללים או מאשרים .

ויש אפשרות כי הטיפול הנ"ל יפתור את הבעיה , הורדת המשקעים תאפשר למוביל לגומיות וטבעות הבוכנה לאטום טוב יותר

פחות שמן יעבור , וצריכת השמן תרד לסביר .

ביצעתי מספר טיפולים כאלה , וזה הצליח ( כמובן לאחר בדיקת הנתונים של מצב המנוע , ותנאי השימוש בו )

יש כאן סיכון - ואם הפלאשינג לא יפתור את הבעיה , תשאר עם אפשרות השיפוץ .

לדעתי - אם הבנתה את התהליך והחלטתה לבצע פלאשינג - בצע את הטיפול במוסך .

אייל

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לא הייתי רץ לעשות פלאשינג שישחרר את כל "הכולרות" במנוע להיתקע במעברי שמן.

תבדוק צריכת שמן בחודש הקרוב +מים

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תוכן חדש...