Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי אתמול את 4 המצתים בקסנטיה שלי אוט' 2000 שנת 1996 וזאת לאחר שהמצתים הוחלפו

במוסך המרכזי לפני 30,000 ק"מ . מה רבה הייתה הפתעתי שאחד המצתים יצא כעבור מספר סיבובים קטן .

בחנתי את המצת והתברר שהוא הוברג פנימה רק על 2-3 כריכות במקום במלואו . החלק שנשאר לא מוברג

בחלקו נראה שחום כאילו שהייה בריחת חום ששרף חיצונית את ההברגה .

המצת שבו מדובר הוא המצת השלישי מצד ימין והוא אמור להיות מוברג לתוך המנוע בהטעיה קלה , כנראה שהמכונאי

במוסך המרכזי הכניס את הצת ישר במקום בהטעיה ולכן לא הצליח לסגור אותו עד הסוף והשאיר אותו ככה .

האמת שאני לא הרגשתי מאז משהו מיוחד . המנוע אינו עובד עגול ואני לא יודע לקשר זאת היום

לטיפול בו הוחלפו המצתים . כעת גם לאחר החלפת המצתים הכנסת המצת הנ"ל למקומו כפי שצריך לא הרגשתי

שהמנוע עובד שקט יותר ו/או עגול יותר .

שאלותי :

1.האם יכול להיות שנגרם נזק ישיר או עקיף למנוע עקב העבודה הרשלנית ?

2.איזה בעל מקצוע (מאיזה תחום) אמור לגרום למנוע לעבוד חלק .

שבת שלום

ירון

• תוכן חדש...