Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא אישי - PM MOTORS מירושלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

לאור הצורך להחליף רכב למשהו גדול ונוח, החלטתי לנצל את הימים האחרונים לפני שהמיסים יעלו את המחירים ולרכוש רכב. מזה זמן אני חושב על הפורד אדג' כמי שיכול לתת את התמורה הטובה ביותר.

השבוע נכנסתי לאינטרנט ולאור ההיצע הדל של הרכבים מיד שניה והמחירים הגבוהים שלהם החלטתי להזמין מארה"ב. פניתי אל מספר יבואנים (סליחה - יועצים) ולבסוף נפגשתי עם אחד מהשותפים ב-PM MOTORS מירושלים. 2 השותפים עושים רושם טוב אבל בכל מקרה רציתי לדעת האם מישהו בפורום שמע עליהם/הזמין דרכם, ומה ההמלצות.

לגבי הרכב עצמו - מצאתי אדג' מינואר 2008, 34 אלף מייל, דגם SE אפור/כסוף כהה מטאלי עם גג פנורמי וריפודי עור מקוריים בצבע קרם, גימור קרם/לבן בפנים (כולל הגה!) הנעה קדמית, מסילות עיליות, שמור מאוד חיצונית ופנימית. המחיר 175 אש"ח כאשר הם מתחייבים לערבות בנקאית כמובן, וחשוב מכל - שמירה על מחיר הרכב גם אם הוא יגיע לאחר ה-1.8. המשמעות היא שהסיכון לפיו הרכב לא ישוחרר מהמכס ויחוייב במס המוגדל הינה עליהם.

מה דעתכם? העניין די דחוף מכיוון שאני אמור לסגור את העניין מחר בבוקר. רצ"ב תמונות להתרשמות.

בתודה מראש, מיקי

2.jpg

1.jpg

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

ידוע. רכבים רבים מארה"ב הם בעלי מיילאג' גבוה (הם נוסעים שם יותר מאשר בישראל. מעניין למה... הם לא נופלים לים אחרי 50 ק"מ מכל נקודה ונקודה.) אני גם מודע לצרכית הדלק שלו ולפיכך מתכוון להמיר אותו לגז.

ספציפית לגבי היועצים האלו - מישהו מכיר? שמע? נעזר בהם?

מיקי

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

זה נראה מבחוץ כמו הדגם הבסיסי יותר... לדעתי תחפש דגמים נוספים לא תהיה בעיה למצוא, יש דגמים פחות בעייתיים, אגב מי שמעוניין יש מאוחרי התמונה החיצונית מאזדה 3 חדשה:p

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

לדעתי לא מדובר בעסקה טובה כלל וכלל. אתה קונה חתול בסק מדובר בסיכון מעל הסביר. מי יודע מה יש ברכב הזה, אילו בעיות, אילו תאונות וכו כו. האים הייתה קונה בארץ רכב ממקור לא יודע עם קילומטרז' חריג לשנתו בלי לבצע בדיקה כלשהי כאשר מדובר בסכום שאיננו קטן? סביר להניח כי התשובה היא לא. אז במה ארה"ב טובה יותר? אם כבר יבוא אישי, אז לדעתי רכב עם 0 קם בלבד, ולא חסר כאלה בארה"ב במחירי רצפה.

PS

אני באופן אישי לא הייתי קונה אפילו עם 0 קמ. מי יודע, אולי הרכב נפל, אולי הוא פגום. ואין לו אבא ואימא כאן.

• תוכן חדש...