Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער מראש על פתיחת נושא חדש, אבל אני צריך את התשובה בדחיפות לצערי והחיפוש לא עזר לי בנושא.

לפני 90 יום בדיוק, אם לא לכלול את יום קבלת הקנס, קבלתי קנס על זה שנהגתי ללא טסט. 250 ש"ח. מה קורה באם לא הספקתי לשלם? זה רק ייעלה את הסכום או שמה ישנם השכלות נוספות? תודה מראש לכל העונים!

🤔

פורסם

אתה תקבל לדואר קנס חדש פלוס תוספת פגורים.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

אם קיבלת דו"ח שהוצמד לרכב, אתה תקבל בדואר בערך עוד חודש וחצי, לשלם שוב את הקנס המקורי וגם שם יעמדו לרשותך 90 יום לשלמו.

תוספת הפיגורים לאחר 90 יום, היא תוספת של 50 אחוז מערך הקנס המקורי.

אם היום ה-90, נופל על יום שבת/חג, אפשר לשלם ביום שלאחר השבת/חג וזה יחשב ששולם במועדו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תשלם היום את הדו"ח המקורי ותקווה לטוב. ייתכן והמחשב הוא רחום וחנון ולא ישלח לך דו"ח על פיגור של יום.

אם יגיע דו"ח על הפיגור במקרה, שלח למשטרה מכתב ותבקש לבטלו.

מירב הסיכויים שיבטלו לך את תוספת התשלום.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה,

המחשב לא רחום ולא חנון.

להיפך, המחשב מדייק הרבה יותר מאשר בן אנוש.

טעות נפוצה היא שאנשים יוצאים מהנחה ש-90 יום הם 3 חודשים כשלרוב הם 91-92 יום, כך יוצא שאדם מגיע לשלם כעבור 3 חודשים בדיוק ובכל זאת כעבור זמן מקבל בדואר לשלם את תוספת הפיגורים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר היי

הבחור אומר שהוא ספר 90 יום , הוא לא אומר שלושה חודשים.

זה שהמחשב אינו רחום ואינו חנון אני יודע מסיפור שסופר לי בעת לימודי באוניברסיטה לפני 40 שנה.

הנושא היה ביקורת חשבונות והשלכות המיחשוב על חיי רואה החשבון בחברה המבוקרת.

מעשה באדם שקיבל חשבון מחברת חשמל ( בארה"ב ) . הסכום לתשלום לא ייאמן 0 דולר 0 סנט.

הסתכל , אמר לעצמו מה יש לי לשלם ,וזרק לפח.

אחרי תקופה קיבל תזכורת. הסתכל וזרק לפח.

אחרי תקופה באו וניתקו לו את הזרם.

באידיש - Garbage in garbage out

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה,

את השלושה חודשים לא כתבתי לשואל אלה לכלל הקוראים למען ישימו לב לטעות רווחת.

בד"כ אם עברו 90 יום, זה כבר לא משנה אם עברו 3 חודשים.

לענין ה"אפס"

הידעת שבדיווחי מע"מ יש תשלום המוגדר "אפס".

מחשב הבנק מדפיס על שובר התשלום - "נתקבל מאומה" (או שאולי "לא נתקבל מאומה").

באופן כזה הכי קל לסגור את הפעולה. אומנם במע"מ העיקרון לדיווח אפס הוא שונה, אבל קיים.

.

• תוכן חדש...