Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

במהירות של 80 קמ"ש ומעלה זה מופיע בפניות ימינה , מה יכול להיות מקור הרעידות , אין רעידות בהגה בכלל , הרעידות נשמעות מתא המנוע .

האם ציריה דפוקה תרעיש רק במיהריות ובסיבוב ימינה ? או שאם היא דפוקה תרעיש כל הזמן ?

תכוונו אותי לתקלה בכדי שאוכל לפתור אותה.

ברצוני לציין שהחלפתי תושבת תחתונה למנוע , והרעש המתכתי והרעידות בידית ההילוכים נעלמו , רק נשאר הרעש המציק הזה בפניות ימינה .

אשמח לעזרה .

HONDA CIVIC LS

פורסם

מייסב גלגל, תחליף וסע לשלום.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
מייסב גלגל, תחליף וסע לשלום.

מיסב לא ירעיש גם במהירות יותר נמוכה ובנסיעה ללא פניות ? נראה לי ירעיש כל הזמן.

HONDA CIVIC LS

פורסם

קבל המלצה ממני גש לאיש מקצוע שיעשה סיבוב ברכב אני מאמין שהוא יאתר את מקור הבעיה בקלות יחסית.

במידה ואינך מעוניין עדיין לגשת לאיש מקצוע תרים את הגלגל בצד שבו אתה שומע את הרעש באוויר (לא על ג'ק של הרכב אלא ג'ק יציב וטוב) שלב הילוך והתחל בנסיעה כאשר הגלגל באויר הרכב כמובן ישאר במקום בגלל הדיפרנציאל אך הגלגל הסורר יסתובב במידה והתקלה אכן במייסב את תשמע אותה בוודאות ובעוצמה, במידה ולא סובב את ההגה ימינה והתחל שוב בנסיעה במקום ותראה אם מקור הרעש הוא בצירייה.

שים לב: * אדם אחד נוהג ושני מאתר את מקום הרעש.

* זהירות רבה מהגלגל המסתובב בעת הבדיקה.

פורסם
קבל המלצה ממני גש לאיש מקצוע שיעשה סיבוב ברכב אני מאמין שהוא יאתר את מקור הבעיה בקלות יחסית.

במידה ואינך מעוניין עדיין לגשת לאיש מקצוע תרים את הגלגל בצד שבו אתה שומע את הרעש באוויר (לא על ג'ק של הרכב אלא ג'ק יציב וטוב) שלב הילוך והתחל בנסיעה כאשר הגלגל באויר הרכב כמובן ישאר במקום בגלל הדיפרנציאל אך הגלגל הסורר יסתובב במידה והתקלה אכן במייסב את תשמע אותה בוודאות ובעוצמה, במידה ולא סובב את ההגה ימינה והתחל שוב בנסיעה במקום ותראה אם מקור הרעש הוא בצירייה.

שים לב: * אדם אחד נוהג ושני מאתר את מקום הרעש.

* זהירות רבה מהגלגל המסתובב בעת הבדיקה.

תודה רבה לך על העזרה .

לזה חכיתי , בגלל שאם זה עניין של ציריה אני מחליף לבד .

מיסב עוד לא יצא לי להחליף ,

HONDA CIVIC LS

פורסם
מיסב לא ירעיש גם במהירות יותר נמוכה ובנסיעה ללא פניות ? נראה לי ירעיש כל הזמן.

מייסב יכול להרעיש רק בפניות... בהצלחה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

מיסב גלגל יכול להרעיש גם בנסיעה ישרה.

לדעתי יש בעיה עם אורך הצירייה, בסיבוב בנסיעה מהירה המתלה מוטה חזק וגורם לצירייה להתארך בחלקה הפנימי, אם יש תקלה בחלק פנימי זה של הצייריה או האורך שלה קצר מידי זה יכול לגרום לרעידה חזקה שבאה מכוון החיבור בין הצירייה לדיפרנציאל שבתיבת ההילוכים.

מה קורה בזמן פנייה פרסה מהירה ימינה (הגה עד סוף מהלכו ימינה)?

פורסם

נראה לי שדניאל צודק ב100 אחוז , כי התעוללתי מספיק בציריה הזאת, במהלך שבוע הוצאתי אותה מהרכב אולי 3פעמים , פעם זה היה להחליף לה גומיות , פעם החלפת זרוע תושבת מנוע תחתונה עם החלפת תושבת עם מסגרת מתכתית((היה קשה להכניס והיא התעקמה לי , נסעתי עם הרכב והרעש המתכתי נשאר )) בפעם השלישית הוצאתי אותה כי מצאתי תושבת עם מסגרת פלסטיק , מכיוון ולא יכולתי לפרק את התושבת שהרכבתי מבלי להוציא את כל הזרוע שוב, בסוף נאלצתי להוצאתי את הזרוע ,ובעזרת מברג שטוח ואזמיל וקצת כוח חילצתי את התושבת עם מסגרת המתכת והחלפתי באחת עם מסגרת פלסטיק , ממש נכנסה חלק והרעשים נעלמו .

ברצוני לציין כי הרעשים היו גם לפני החלפת התושבת.

לגבי הרעידות בפניית פרסה מהירה אני יעדכן , כי לא יוצא לעשות פרסות לכיוון ימין, רובן לכיוון שמאל .

HONDA CIVIC LS

פורסם

עדכון ,

לפני רבע שעה חזרתי מנסיעה שעשיתי עם הרכב , של חצי שעה הלוך חזור , הרעידות נעלמו , כנראה שמשהו לא ישב טוב ועם הנסיעות הוא חזר למקומו :shock:.

עשיתי מס' פרסות ימינה ושמאלה , אין שום רעש :shock:.

אני אמשיך לעקוב אם זה יופיע מחדש , אבל ברצוני לציין שזה היה באופן קבוע ולא משהו שקורה פעם ב ..

HONDA CIVIC LS

פורסם

האמת יש לי בעיה במיסב כרגע. אני שומע דפיקות בפניות (לא הציריות). קניתי את החלקים ואני מחכה לתת אותם לחבר שיש לו פרס בעבודה שאוכל להביא לו ביחד עם הקליפר להרכבה.

חברים (במיוחד אתה SHOKE, אותך אני כבר מכיר :) ) בשום פנים ואופן לא לנסות להרכיב מסבי גלגל לבד בבית. פה דפיקות עם פטיש לא יפתרו לך את הבעיה אפילו חלקית, חובה להשתמש בפרס!

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

לגבי המיסב ראיתי בחור שהרכיב מבלי להשמתש בפרס , וזה היה במזדה של חבר שלי וגם בפיאט אונו , לא יודע איך זה הולך בפיג'ו , נראה לי אם קונים מקורי לא צריך פרס .

אגב כמה עלו לך החלקים ? קנית מיסב אחד או שאתה מחליף כבר בזוג ? ושל איזה חברה "איפה מייוצר" ?

HONDA CIVIC LS

• תוכן חדש...