Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה אחרונה (אני מקווה) לגבי סיאט איביזה שנת 2006, 1400 סמ"ק אוטומטית- האם היא נחשבת בזבזנית או חסכונית?

ביצים ביצים ביצים ביצים לאן אתם רצים?

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מכיוון שאתה סטודנט החסכון בדלק אכן חשוב, אך זה לא הדבר עליו אתה צריך להתבסס שאתה קונה רכב.

יש אחזקה, טיפולים, ביטוח וטסט. מבחינת דלק אני גם יכול להחזיק את המאזדה 6 של ההורים, אך מבחינת כל שאר ההוצאות, אחזקת הרכב דיי תחנוק אותי. דלק זה הדבר הראשון שמסתכלים עליו כי זאת הוצאה שבועית, אך צריך לכלול את כל החבילה.

לאחר הרבה התלבטויות אני אישית (חייל שעכשיו משתחרר) החלטתי לקנות בתקציב שלי פונטו ספייס 2002, למרות כל הסטיגמות על פיאט, והינני מרוצה עד הגג, צריכת דלק מצויינת ואחזקה שלא קורעת את הכיס (כמובן אם הרכב מטופל וטופל בעבר כראוי).

אני מציע לך כל עוד אתה סטודנט לקנות רכב חסכוני שלא תצטרך להיות משועבד אליו.

אני לא הייתי הולך על הרכבים הגרמניים למיניהם (אל תתקפו, לא הייתי מתנגד לאיביזה או גולף) אך אחזקתם גבוהה

אישית הייתי הולך בתקציב שלך על טויוטה יאריס, הונדה ג'אז או הדיהטסו סיריון, ובמידה שהייתה גרסא יותר חזקה ומאובזרת לגרנדה פונטו הייתי ממליץ לך עליה :)

בכל מקרה שיהיה לך הרבה בהצלחה

פורסם
מכיוון שאתה סטודנט החסכון בדלק אכן חשוב, אך זה לא הדבר עליו אתה צריך להתבסס שאתה קונה רכב.

יש אחזקה, טיפולים, ביטוח וטסט. מבחינת דלק אני גם יכול להחזיק את המאזדה 6 של ההורים, אך מבחינת כל שאר ההוצאות, אחזקת הרכב דיי תחנוק אותי. דלק זה הדבר הראשון שמסתכלים עליו כי זאת הוצאה שבועית, אך צריך לכלול את כל החבילה.

לאחר הרבה התלבטויות אני אישית (חייל שעכשיו משתחרר) החלטתי לקנות בתקציב שלי פונטו ספייס 2002, למרות כל הסטיגמות על פיאט, והינני מרוצה עד הגג, צריכת דלק מצויינת ואחזקה שלא קורעת את הכיס (כמובן אם הרכב מטופל וטופל בעבר כראוי).

אני מציע לך כל עוד אתה סטודנט לקנות רכב חסכוני שלא תצטרך להיות משועבד אליו.

אני לא הייתי הולך על הרכבים הגרמניים למיניהם (אל תתקפו, לא הייתי מתנגד לאיביזה או גולף) אך אחזקתם גבוהה

אישית הייתי הולך בתקציב שלך על טויוטה יאריס, הונדה ג'אז או הדיהטסו סיריון, ובמידה שהייתה גרסא יותר חזקה ומאובזרת לגרנדה פונטו הייתי ממליץ לך עליה :)

בכל מקרה שיהיה לך הרבה בהצלחה

מחזק את דבריו, ממליץ לך על ג'אז ויאריס שיכנסו לך בתקציב, אתה תהנה כל רגע!

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

הרבה דברים לא הבנתי מהשרשור הזה:

סיריון זה ''אוטו של בחורות'' ויאריס לא?

פותח השרשור- אם אתה לא אוהב את הסיריון זה כבר על טעם וריח,

אבל:

צודק לגמרי, רצוי שהרכב יהיה קטן הסיריון מתאימה. מתאים לסטודנט (מכאן הצורך לחסכון בדלק) מתאים לסטונדט והיא גם חסכונית. סביבות ה1400-1600 סמ"ק אז ירדנו בעוד 100 סמ''ק- לא קריטי, כמובן ללא ילדים, זה בסדר, היא מרווחת גם עבור משפחה עם 3 ילדים קטנים ילדים, כך שבלי זה זה בכלל מעולה. נפח תא מטען לא קריטי, אז אין בעיה רק רצוי שיהיה טיפה, טיפה אסתטי. מכוניות אסתטית למדי, מכונית מעולה!!! ולכן הדייהטסו סיריון- נפסלת על הסף :)מהה? על מה ניפסלה?? :shock:

מקסנתינו שהסיריון עונה על דרישותיך, אז לפחות תגיד שהיא לא לטעם שלך ולא להוריד סתם להחפיש רכב מוצלח.

דבר שני שלא הבנתי, אם אלמרה גדולה מדי עבורך, עד כמה אופטרה או אימפרזה יתאימו לך?

אם אתה באמת רוצה מכונית טובה לך על הסיריון, לדעתי היא המכונית הכי טובה שתוכל למצוא בתקציב שלך,

אמינות (מנוע של טויוטה יאריס), בטיחות (4 כוכבים), חיסכון, סחירות, שנתון גבוה. (על מה היא ניפסלה?)

אך אם אתה מעדיף לוותר על הסיריון לך על היאריס או ההונדה ג'אז.

האוואו, האופטרה ואימפרזה לא יענו על בקשותיך עקב וחיסכון בדלק זה לא המומחיות שלהן כמו רכב סופרמיני.

לאוואו אל תתקרב עקב והיא לא קיבלה יותר מכוכב וחצי במבחני הריסוק, ובנינו? היא גם לא אמינה כמו היפניות.

המשך יום מעולה.

שלומי.

פורסם

היי שלומי, תודה רבה על התגובה.

לגבי הסיריון- יש רק 2 סיבות שאני לא אקנה אותה- מראה ונוחות. זהו... simple as that.

לגבי היאריס- איזה שנתון ניתן להשיג בסביבות ה60,000? כמו כן, אני חושב שיש גרסה בסגנון הסיטרואן ברלינגו ויש גרסה קטנה, איך הן נקראות ומה בדיוק לחפש?

עשיתי חיפוש קצר בעניין- הונדה ג'אז כמעט ואין למכירה, ממש יא יאמן... את הטויוטה יאריס אני מוצא למכירה, אני פשוט צריך לדעת מה השנתון הכי מתקדם שאפשר לקנות בסכום הנ"ל....

המון תודה חבר'ה! לא האמנתי שהקהילה פה תהיה עד-כדי-כך יעילה.

פורסם
אני חושב שיש גרסה בסגנון הסיטרואן ברלינגו ויש גרסה קטנה, איך הן נקראות ומה בדיוק לחפש?

אתה מדבר על יאריס וורסו VERSO(דמוי מיניוואן).

הבעיה שבלוח יד 2 אין הפרדה בין יאריס סול (קטנה יותר) ליאריס וורסו.

ג'אז לא נמכרות הרבה כחדשות וגם נחתפות מהר, גם יאריס מבוקשת מאוד (אני מדבר על רכבים שמורים).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

...גם אני ממליץ על דיטסו סיריון. עונה על כל דרישותיך. ולגבי סחירות: אני לא יודע מה יהיה בעוד שנתיים-שלוש, אבל דייהטסו כמעט תמיד אמינות, וסחירות. הסיריון גם חסכונית בדלק ברמה סבירה.

הייתה לי סיריון 2006 חדשה במשך שנתיים וחצי. פרטית, יפה, 45 אלף ק"מ. משהו לגבי עד כמה היא מבוקשת (בעיקר אם היא פרטית, שמורה, ומטופלת): מכרתי אותה למחרת הפרסום במחיר מחירון - ואגב, מבול הטלפונים אילץ אותי להוריד המודעה לאחר שעתיים מהתחלת פרסומה...

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
מה עם איביזה שנת 2003-4-5?

טיפולים קצת יותר יקרים ביחס למתחרות בשוק, ביטוח יותר יקר

ולפי מה שראיתי הדרישות שלך הן בדיוק ההיפך,

חפש לך יאריס שמורה בשנתון 2004 והרכב יספק את צרכיך:-).

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

תודה לכולם על העצות, הכיוון כנראה יהיה טויוטה יאריס שמורה כלשהי בשנתון 2004-5

המון המון תודה!

• תוכן חדש...