Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, רכשתי רכב חדש, הונדה סיוויק הייבריד, גילו כי הצמיגים לא תקינים והוחלט להחליף צמיגים.

הבעיה היא שהצמיגים הנוכחים שבאים עם הרכב הם תוצרת DUNLOP sport 300

ונאמר לי כי כרגע אין להם צמיגים כאלה והצמיגים שהם יכולים לשים הם של MICHELIN energy saver

ואם אחיליט דנלופ אז יש לחכות כשבועיים.

הצמיגים של מישלן הם אותה תוצרת כמו הנוכחיים שבוע 23 שנת 2008 אך אלה צמיגים חדשים לגמרי שלא עמדו בשמש.

מה אתם אומרים? מחר בבוקר אני צריכה להחזיר תשובה אילו צמיגים לשים? מה יותר טוב?

פורסם

את יכולה בשקט ללכת על המישלין,הוא צמיג מצויין ונראה לי שקצת יותר טוב מהדאנלופ.

תאריך הצמיג הוא בסדר גמור,שנה על המדף זה לא נורא בכלל.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

הצמיג של מישלן בו מדובר הוא מה שידוע כ"צמיג ירוק". יתרונותיו אורך חיים מופלג וחסכון בצריכת דלק בשל התנגדות גלגול נמוכה, החסרון פגיעה מסוימת בנוחות הנסיעה, יחסית לצמיג "רגיל"

פורסם

לא כדאי לרכוש צמיג שיוצר לפני שנה. השואל/ת צריך/ה לדרוש צמיג טרי יותר, גם אם זה אומר לחפש בצמיגיה אחרת.

פורסם

התקן אומר 5 שנים.

צמיג שעמד שנה זה לא נורא בכלל. במיוחד אם הוא היה במחסן ולא ראה אור חזק מדי ובטח שלא שמש חמה.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

למה לשלם כסף טוב בשביל צמיג ישן שאפשר לרכוש טרי יותר? הצרכן והנהג החכם צריך לדרוש את המוצר הטוב ביותר שהוא יכול לקבל בשביל הכסף שלו.

פורסם

אצלי בקיה התקנתי זוג מישלין אנרג'י במידה 215-65-15 על הציר האחורי במחיר של 1050שקל בני חצי שנה ,אך הם הגיעו ישירות מהיבואן וזה מה שצריך להיות.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...