Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה קורה לב.מ.וו ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באופן אישי, מפריע לי שתהיה גרסאת M לכל דגם שב.מ.וו מוכרים מהסיבה הפשוטה שחטיבת M תאבד מיחודה.

עד היום כל אחת ואחת מהM-ים קיבלה הרבה שבחים וכבוד עיתונאי בשל המנועים, ההתנהגות והביצועים, המהלך הזה רק יגרום לחטיבת M להיראות ממוסחרת.

אין לי ספק שהX5M והX6M יהיו סתם מכוניות עם מנועים גדולים ואיבזור רב ולא יתפארו בהתנהגות מיוחדת על מסלולי מירוצים כיאה לדגמי הספורט של היצרן.

אחרי הM5 מי בכלל צריך M7??

לדעתי זאת דרך טובה להרוס את המותג.

אין שום התנגדות שיהיו גרסאות מנועים/איבזור כאלו אבל אי אפשר לשווק את הגרסאות החדשות בשמם המקורי?

אתה מסתכל על זה באופן מאוד ילדותי ,

קצת=טוב

הרבה = לא טוב

זה לא הולך ככה חביבי ,כל המנועים של חטיבת M טובים ומיוחדים ,בלי הגבלה ,וכן ,זה חברה קצת יותר גדולה מאיזה מפעל עירוני ,יש להם מספיק טכנולוגיה לייצר מנועים מצוינים - ואגב 2 המנועים החדשים שלהם ,בסדרה 7 החדשה ובג'יפים אלה יצירות

אמנות ומי שלא מבין עדיף שלא ידבר .

מתיי ראית ג'יפ שנותן לך גם ביצועים מטורפים ,גם חווית נהיגה מהטובות ביותר גם נוחות גם פאר גם יופי הכול במכונית אחת .

אז קל להסתכל על זה ולהגיד שחטיבת M התמסחרה ,מצד שני ,מי שמסתכל טיפה מעבר ,מבין שאין פה שום מסחור ושום נעליים ,רק הלכו יותר קדימה ,הריי המנועים של ה M5 וה M6 קיימים כבר מספר שנים ,ב.מ.וו זה לא חברה שנשארת במקום ,ואני לא יתפלא בכלל אם אכן תיהיה M7 (ולדעתי זה מצוין שתיהיה ),כמו גם שדיברו על מכונית על שתצא ב 2010 (M10 ) ,אין לי מושג איך המשבר השפיע על התכנונים אבל אני בטוח שעל כזה רכב אף אחד ממכם לא היה מתלונן .

פורסם
מה קרה לב.מ.וו.? זה מה שקרה

...

הציטוט נלקח אומנם משרשור אחר אך אין מתאים ממנו לענות על שאלת הנושא - עם M7 או בלעדיו.

Sorry, אני נגד.

..

זאת הזדמנות טובה בשבילי לציין כמה הסדרה 7 החדשה מכוערת.

+1

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
אם כבר לגוון שיחזירו את ה-8

לידיעה

סידרה 8 (840i , 850csi )היתה נפילה ש ב.מ.וו רוצה לשכוח מקיומה.

25tcl7d.jpg

פורסם

קצת=טוב

הרבה = לא טוב

זה לא הולך ככה חביבי ,כל המנועים של חטיבת M טובים ומיוחדים ,בלי הגבלה ,וכן ,זה חברה קצת יותר גדולה מאיזה מפעל עירוני ,יש להם מספיק טכנולוגיה לייצר מנועים מצוינים - ואגב 2 המנועים החדשים שלהם ,בסדרה 7 החדשה ובג'יפים אלה יצירות

מתיי ראית ג'יפ שנותן לך גם ביצועים מטורפים ,גם חווית נהיגה מהטובות ביותר גם נוחות גם פאר גם יופי הכול במכונית אחת .

אז קל להסתכל על זה ולהגיד שחטיבת M התמסחרה ,מצד שני ,מי שמסתכל טיפה מעבר ,מבין שאין פה שום מסחור ושום נעליים ,רק הלכו יותר קדימה ,הריי המנועים של ה M5 וה M6 קיימים כבר מספר שנים ,ב.מ.וו זה לא חברה שנשארת במקום ,ואני לא יתפלא בכלל אם אכן תיהיה M7 (ולדעתי זה מצוין שתיהיה ),כמו גם שדיברו על מכונית על שתצא ב 2010 (M10 ) ,אין לי מושג איך המשבר השפיע על התכנונים אבל אני בטוח שעל כזה רכב אף אחד ממכם לא היה מתלונן .

ילדותי? מה הקשר? בגלל שאני מביע דעה שונה משלך?

על מה אתה מדבר ועל מה אני מדבר? אני אמרתי מילה על המנועים שלהם?

תקרא שוב בעיון את מה שכתבתי.

אין לי ספק שמדובר במיסחור של חטיבת M.

ב.מ.וו מנסה ללכת אחרי מרצדס בגרסאות ה63 AMG, מנועים גדולים (וטובים) ופאר. אין התייחסות לנהיגה ספורטיבית.

כאשר בוחנים את אחת ממכוניות הM של ב.מ.וו תמיד מזכירים את הסטוריית המרוצים של החטיבה, תמיד מדברים על היכולת הפנטסטית של המכונית במסלול ועל המנועים עתורי השבחים שלהם.

בקיצור M זה גם מנועים וגם יכולת מסלול, בלי אחד מהמאפיינים האלו זאת לא M אמיתית.

ציטוט שלך: "מי שלא מבין עדיף שלא ידבר" מה גורם לך לחשוב שאתה מבין יותר ממני?

מה גורם לך לחשוב שיהיה לג'יפ ששוקל יותר מ2.2 טון התנהגות כביש מדהימה??

אתה אולי לא תתפלא אם תצא M7, אני כן!

אין שום צורך בכזה רכב!

אם הם רוצים להוציא דגמים אם מנועים גדולים יותר שיוציאו, פשוט שלא יקראו להם M.

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
לידיעה

סידרה 8 (840i , 850csi )היתה נפילה ש ב.מ.וו רוצה לשכוח מקיומה.

\

קצת הגזמת עם התיאור...

רכב מדהים ביופיו ובתכונותיו לשנים בהם יצא

שלא נדבר על יופי של מנוע ב850.

והכי חשוב - לך תמצא אחת בארץ ואפילו בחו"ל הן נסחרות במחירים נאים...

הלוואי עליי נפילה כזו כל יום.

פורסם
כמה שטויות במקום אחד.

שחלק חשבו) כאילו בארסנל המותג לא נמצאת מכונית משפחתית חזקה יותר מפרארי F430 ומנועי 8 ו10 צילינדרים המגיעים ל9000 סל"ד (ועדיין כל העולם מתלהב מהונדה S2K כי הקופסת יוגורט המרובעת שלה מגיע לסל"ד כזה..). ב מ וו היו יכולים להסתפק בקידום המותג על ידי מכוניות המרוץ ולהפסיק ליצר את הM3 וM5. אז אולי היה בסיס לטענות השטותיות.

נשמע שאתה מדבר מאיזה מקום של רגשי נחיתות :)

הS2000 היא הרבה יותר ממנוע שמגיע לסל"ד אסטרונומי, לראיה - תראה כמה קשה עבדו בבוואריה כדי להוציא איזה תשובה למה שהונדה ניפקו אי שם בשנת 90 ומשהו...

לטעמי ב.מ.וו באמת הבינו איפה מרוחה החמאה.

מחובבי מכוניות לא תצמח הישועה, מחננות היי טק או סרסורים וואנאבי כן - ולפי אותו כיוון הם עושים מה שהם עושים הכי טוב.

האם אני אוהב את זה? לא

מצד שני יש לי 316 שנת 90, מה אני מבין....

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
קצת הגזמת עם התיאור...

לדעתי הוא התכוון מבחינה מסחרית.

פורסם

לצערי הנסיך צודק לגבי האסטרטגיה הנוכחית של ב.מ.וו. :-(

חוצמיזה, בעיני ה-S2000 היא מכונית עם מנוע ולא להיפך. אני דווקא מת על תיבת ההילוכים שלה ופחות על המנוע ה-On/off. זה בבימר עובד טוב כבר מ-2000 וקצת סל"ד ולא מחייב אותך להדבק לרצועה צרה של 2500 סל"ד. שני המנועים אגב מקורם בשנות ה-90 ואם איני טועה יחידת ה- 3.2 ליטר של ב.מ.וו. הקדימה את זו של ה-S2000. לא שזה באמת משנה משהו.

ולבוחן הלב והכליות מראש העמוד:

קצת=טוב, הרבה=לא טוב, היא לא משוואה ילדותית - קוראים לזה "מיקוד" וזה אחד מחוקי הבסיס של שיווק בכלל וניהול מותג בפרט. לכן פרארי תמיד תהיה אקסקלוסיבית. לכן הדבקת סמלי M על כל דגם של ב.מ.וו. לא מעלה את הערך של אותו הדגם (אולי בעצם כן, בטווח הקצר, בדיוק אצל אותה אוכלוסיה שציין הנסיך) אלא שוחטת את שווי המותג "M" בטווח הארוך.

ועם כבר ב-M עסקינן - נכון כתב כאן תום (ע"ע "הילדותי" :wink: ) - מדובר לא רק במנוע אלא בעיקר ביכולות מסלול מגובות ע"י יחידת הנעה משובחת. בלעדיהם ה-"M" של ב.מ.וו. לא שונה בהרבה מ-AMG או ה-S של אודי.

פורסם
קצת הגזמת עם התיאור...

ישנה לפחות אחת בארץ הקודש אשר יצא לי לראות.

הרכב בצבע שחור, ולצערי הבעלים החליט להדביק מאחורה מדבקות של M. חבל שרכב כל כך יחודי צריך לסבול מתופעת המדבקות המזויפות.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

קצת=טוב

הרבה = לא טוב

אתה כנראה לא מבין למה התכוונו, אז אני אנסה להסביר באופן פשוט:

רכבי ה M3, ZM4 ואפילו ה M5 הם רכבים סופר ספורטיביים, רכבים שנועדו למסלול, ורכבים שמשדרים ספורט טהור. מעבר לרמת גימור גבוהה.

רכבים כמו M6, M7, X5M ו X6M מהווים את שבירה המשוואה M=סופר ספורטיביות ויצירת משוואה חדשה של M=איבזור ומנוע חזק...

אין לאף אחד בעיה שתהיה גירסה חזקה ומאובזרת, בעלת מנועי ה M ואיבזור בלי סוף. שיקראו לסידרה הזאת W מצידי. הבעיה היא שכשמשנים את הקונספט של הסידרה - אנחנו נאבד את כל גירסאות ה M הספורטיביות ונקבל גירסאות מאובזרות, שמנות ולא מחוברות לנהג. זו הפחד בכך שהופכים את ה M לסמל איבזור. זו הבעיה שנותנים את התואר M לרכבים שלא יכולים להיות סופר ספורטיביים. זה בדיוק אובדן המיקוד של במוו בסדרת ה M, שהופכת להיות סתם רכב מאובזר וחזק.

נ.ב אני לא יודע אם נהגת פעם במכונית מסדרת M, אני מקווה שאתה יודע שהבחור שלו הערת היה בעלים של M3 ונהג ברכבים אחרים מסידרת ה M המהוללת...

פורסם

רכבים כמו M6, M7, X5M ו X6M מהווים את שבירה המשוואה M=סופר ספורטיביות ויצירת משוואה חדשה של M=איבזור ומנוע חזק...

1. לדעתי ה-M6 אינה שוברת את המותג.

2. לגבי השאר- בהחלט יכול להיות שתפסו גל על השם M וזה לא במקום, אבל אפשר להיות בטוח שהם לא פראייריות רופסות.

• תוכן חדש...