Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית הרשאה בקישור SQL ל#C

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברצוני לקשר מסד נתונים של SQL ל#C.

הכל טוב ויפה, בניתי טבלה קטנה לנסיון והבעיה היא שכאשר אני מנסה ל"שלוף" את הקובץ נתונים הוא נותן לי שגיאה שאין לי הרשאה.

בשביל הבדיקה הורדתי מסד נתונים שבר עם מדריך אינטרנטי ששם מסבירים את התהליך ולקובץ הזה לא הייתה שום בעיה של הרשאה.

ניסיתי לשנות בעלים, הגדרות של הקובץ וכלום לא עזר, אז השאלה שלי היא איך אני הופך ל"בעלים" של הקובץ?:roll:

תודה

פורסם

תכנס ל Management Studio, תמצא את ה DB שאתה מנסה להתחבר אליו ותבדוק אלו הרשאות יש למשתמש שאתה מתחבר איתו.

את פרטי החיבור למסד הנתונים אתה צריך לספק ב Connection String.

פורסם

איפה זה הManagement Studio?

ה"משתמש" שאני מנסה להתחבר אליו זה אני והקובץ שאני מעוניין לקשר אני יצרתי.

ניסיתי לשחק בהגדרת הרשאות ובעלים במאפייני הקובץ אבל כלום לא עוזר

פורסם

וובכן אחרי שהצלחתי להתגבר על הבעיה הנ"ל נתקלתי בבעיה חדשה עם עוד יותר טוב כאב ראש.

אני מקבל שגיאה 26 כשאני מנסה ליצור קשר, בחיפוש של שעות רבות בגוגל ניסיתי את מה שנאמר שם וכלום לא עזר, אני עדיין ממשיך לקבל את השגיאה הזאת, האם למישהו יש רעיון? כי כבר אובד עצות

נ.ב. מיירון, איזה פרטי חיבור אני אמור לציין ב Connection String?

פורסם

דוגמא של CONNECTION STRING לSQL SERVER 2005 EXPRESS:

localhost\SQLEXPRESS;Initial Catalog=MyDataBase;Integrated Security=True;MultipleActiveResultSets=True

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

וובכן, לגבי אחרי אלוהים יודע מה ניסיתי השגיאה עכשיו היא 40.

אני לאי כול לכתוב כלום ב CONNECTION STRING , הוא פשוט לא מאפשר לי

פורסם

אני אלמד אתכם דרך נחמדה ליצור Connection String בלי להסתבך.

תיצרו על כונן C (סתם לצורך העניין) קובץ חדש בשם Test.udl.

(אתם יכולים לעשות זאת על ידי הקלדת notepad c:\test.udl בשורת Run, ולשמור את הקובץ הזה ריק, ללא תוכן).

כעת תגשו אל הקובץ ולחצו עליו דאבל דליק.

מה שיפתח זה חלון שנקרא Data Link Properties.

בלשונית Provider תסמנו את Microsoft OLE DB Provider for SQL Server (במקרה הזה ספציפית שאנחנו רוצים להתחבר לשרת SQL)

בלשונית Connection תציינו את שם השרת, שם המשתמש להתחברות וסיסמא וכמובן את ה DB עצמו.

אחרי שהקלדתם את כל הנתונים הקליקו על Test Connection ע"מ לוודא שניתן להתחבר באמצעות הפרטים שסיפקתם מקודם.

אם הכל הלך קשורה, כל מה שאתם צריכים לעשות זה לצפות שוב פעם בקובץ שיצרתם (באמצעות Notepad) שם תראו את ה Connection String שנוצר עבורכם.

• תוכן חדש...