Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנסים עכורים מפנים toyota corolla runx 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי שאלה,

בטויוטה שלי הפנסים הקדמיים נראים כאילו נשרפו מבפנים- יש לציין כי הפנסים בדגם זה מפלסטיק , כלומר הם עכורים ולא שקופים , מבחוץ הם חלקים ומאיך שזה נראה, נראה שהם לא עומדים בחום של הנורות, גם הקדמית(אור לבן) וגם הצדדית, וזה נראה כאילו נשרפו מפנים. הנורות הן לפי הגדרות יצרן והפנסים מקוריים.

האוטו הקודם שלי היה דייהטסו (בן 12) והפנסים היו מזכוכית וכמובן היו שקופים.

(פוליש מבחוץ לא יעזור), הייתי במוסך שם אמרו שצריך להחליף ואין אפשרות להסיר ולנקות לפי גרסתם.

השאלות שלי הן:

1. חוץ מהחלפת פנסים האם אפשר לעשות עוד משהו?

2. האם זה לא נחשב כפגם בייצור ? הרי הפנסים האלו אמורים להחזיק יותר מ 6 שנים ואם הם לא עומדים בחום אז זה פגם בייצור שלהם לא?

3. טויוטה טוענים שהאחריות פגה (רק 3 שנים), אבל הטענה שלי היא על פגם ייצור .

האם מישהו נתקל בבעיה דומה?

מדובר על סכום של 1000 ש"ח להחלפת הפנסים. שזה די יקר ואני רוצה לבדוק אפשרויות אחרות לפני שאני מחליטה להחליף.

תודה

פורסם

זה לא פגם בייצור כי אצל הרבה דגמי רכב עדשות הפלסטיק נעכרות ומצהיבות.

בדרך כלל העכירות נוצרת כן מבחוץ ואז ניתן ללטש ולחדש העדשות בעלות של 200 ש"ח לשני הפנסים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
זה לא פגם בייצור כי אצל הרבה דגמי רכב עדשות הפלסטיק נעכרות ומצהיבות.

בדרך כלל העכירות נוצרת כן מבחוץ ואז ניתן ללטש ולחדש העדשות

היי,

עשו לפני כמה חודשים פוליש זה לא עזר וגם אז הטענה הייתה שהעדשות כאילו "נשרפו" מבפנים , ואז זה לא ממש בלאי טבעי אלה ממש פגם בייצור כי העדשה לא עומדת בחום של הנורה. לא?

פורסם

אם כך אז אין מנוס אלא להחליף הפנסים ומכיוון שהם כבר מעל 6 שנים אז ברור שאין עליהם אחריות כלל.

טפלי בזאת די מהר כי פנסים שעדשותיהם עכורות מפיצים אור בעוצמה נמוכה ובפיזור לא נכון מה שמקשה עלייך לראות היטב בחשיכה.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...