Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה שקונים רכב במחיר זה לא כזה לא אומר שיש הרבה כסף :(

שטות גמורה. למי שקונה רכב ב-600 אלף ש"ח יש ה-מ-ו-ן כסף. אל תבלבל את השכל, בבקשה.

אם לא היה לו המון כסף, הוא היה קונה רכב בחצי המחיר ובשאר הכסף משלם את עלויות התחזוקה של הרכב לכמה שנים טובות ועוד היה נשאר הרבה כסף בצד.

רכב של 600 אלף ש"ח הוא לרוב רכב עם ביטוח מאוד יקר (סדר גודל של עשרות אלפי שקלים למקיף), עלויות רישוי גבוהות, חלפים וטיפולים יקרים, צריכת דלק גבוהה (אפילו בדיזל) ובכלל - תחזוקה יקרה מאוד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מי שנוסע הרבה ורוצה נוחות, יכול לקנות C5 דיזל ב178K ונשאר עם המון עודף , ועדיין עם רכב סופר נוח לשיוט. אופציה זולה עוד יותר תהיה קסארה דיזל.

בקיצור למי שנוסע הרבה ורוצה רכב פאר עדיף סולר ללא ספק. אבל לא בגלל שהוא רוצה לחסוך על כל הרכב...

גיא.

פורסם
זה שקונים רכב במחיר זה לא כזה לא אומר שיש הרבה כסף :(

שטות גמורה. למי שקונה רכב ב-600 אלף ש"ח יש ה-מ-ו-ן כסף. אל תבלבל את השכל, בבקשה.

אם לא היה לו המון כסף, הוא היה קונה רכב בחצי המחיר ובשאר הכסף משלם את עלויות התחזוקה של הרכב לכמה שנים טובות ועוד היה נשאר הרבה כסף בצד.

רכב של 600 אלף ש"ח הוא לרוב רכב עם ביטוח מאוד יקר (סדר גודל של עשרות אלפי שקלים למקיף), עלויות רישוי גבוהות, חלפים וטיפולים יקרים, צריכת דלק גבוהה (אפילו בדיזל) ובכלל - תחזוקה יקרה מאוד.

רוני

אם היה לי הרבה כסף לא הייתי קונה דיזל , שמע אני לא מיליונר , במקום לקנות דירה אני מעדףי לקנות אוטו

פורסם

אם היה לי הרבה כסף לא הייתי קונה דיזל , שמע אני לא מיליונר , במקום לקנות דירה אני מעדףי לקנות אוטו

אז תסלח לי, אבל יש משהו מאוד דפוק בסדר העדיפויות שלך. אין לך הרבה כסף אבל אתה רוצה לקנות רכב ב-600000 ש"ח? אתה מודע לכך שתוך חמש שנים הוא שווה חצי מזה והפסדת 300000 ש"ח? אם היית קונה דירה היית יכול אפילו להרוויח במקום...

זה מגוחך לרצות רכב בסכום הזה כאשר התחזוקה השנתית שלו, במיוחד אם נוסעים הרבה (40000 בשנה?) יכולה לעבור את ה-40000 ש"ח בקלילות. כולל ביטוחים, רישוי, טיפולים ודלק.

החסכון בדיזל הוא בסדר גודל של אלפים בודדים גם אם אתה נוסע מעל 30000 בשנה. במיוחד אם זה דיזל על ג'יפ, שהוא לא הרבה יותר חסכוני מבנזין בגלל המשקל הכבד של הרכב.

לסיכום - אם אין לך הרבה כסף, חפש משהו בחצי המחיר. תמצא בקלות רכבים איכותיים ומפנקים עם תחזוקה הרבה יותר זולה, ואולי גם תחסוך לדירה. המלצה שלי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אז תסלח לי, אבל יש משהו מאוד דפוק בסדר העדיפויות שלך. אין לך הרבה כסף אבל אתה רוצה לקנות רכב ב-600000 ש"ח? אתה מודע לכך שתוך חמש שנים הוא שווה חצי מזה והפסדת 300000 ש"ח? אם היית קונה דירה היית יכול אפילו להרוויח במקום...

זה מגוחך לרצות רכב בסכום הזה כאשר התחזוקה השנתית שלו, במיוחד אם נוסעים הרבה (40000 בשנה?) יכולה לעבור את ה-40000 ש"ח בקלילות. כולל ביטוחים, רישוי, טיפולים ודלק.

החסכון בדיזל הוא בסדר גודל של אלפים בודדים גם אם אתה נוסע מעל 30000 בשנה. במיוחד אם זה דיזל על ג'יפ, שהוא לא הרבה יותר חסכוני מבנזין בגלל המשקל הכבד של הרכב.

לסיכום - אם אין לך הרבה כסף, חפש משהו בחצי המחיר. תמצא בקלות רכבים איכותיים ומפנקים עם תחזוקה הרבה יותר זולה, ואולי גם תחסוך לדירה. המלצה שלי.

רוני

אז יש לך רעיון מה כן כדי לקנות ?

פורסם

רוני, זה מה שהוא רוצה לעשות עם הכסף שלו, למה אתה שופט אותו?

אז מה אם מבחינה כלכלית זה לא "משתלם", אם זה מה שבא לו לעשות עם הכסף - אדרבא.

אתה היית קונה דירה, הוא רוצה לקנות אוטו, כל אחד והשיקולים שלו - אני הייתי קונה STI ונשאר עם הרבה עודף, אבל אף אחד לא שאל אותי מה הייתי עושה עם הכסף אלא איזה רכב אפשר לקנות איתו בהתאם לדרישות של הברנש. :roll:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
רוני, זה מה שהוא רוצה לעשות עם הכסף שלו, למה אתה שופט אותו?

אז מה אם מבחינה כלכלית זה לא "משתלם", אם זה מה שבא לו לעשות עם הכסף - אדרבא.

אתה היית קונה דירה, הוא רוצה לקנות אוטו, כל אחד והשיקולים שלו - אני הייתי קונה STI ונשאר עם הרבה עודף, אבל אף אחד לא שאל אותי מה הייתי עושה עם הכסף אלא איזה רכב אפשר לקנות איתו בהתאם לדרישות של הברנש. :roll:

זה בסדר אין לי בעיה לקבל ביקורת בונה

אני מכבד תגובה של כל אחד.

פורסם

אז תקנה STI. :D

בעודף שישאר לך תוכל לשלם על דלק למשך 10 שנים לפחות... :lol:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

פורסם

המיכל לא יפסיק לי לאילת נראה לי.. אמרו לי שיש לה טווח נסיעה נורא נמוך

פורסם

מחיר קטן שאני אישית בהחלט מוכן לשלם... :lol:

או במילים אחרות, לך תקנה טוארג דיזל. :idea:

פורסם

כמה אוכל ה STI ?

פורסם

מה עם 320D ?

200 אלף שקל פחות מה 530 ותאמין לי שלא פחות ריגושים .

בנוסף,רעיון ה C5 באמת חביב, הרכב פשוט נוח הטירוף, מאובזר ונותן תמורה טובה למחיר.

פורסם

כמה אוכל ה STI ?

לפי מה שהבנתי 1:4 בלחיצות חזקות ו1:8 בשיוט. לא נעים אבל אם יש כסף אז לא נורא בהתחשב במה שאתה מקבל. תוכל להעלות תמונות של חברה שלך נוהגת עם 250 על המחוג. :wink:

פורסם

רוני

אז יש לך רעיון מה כן כדי לקנות ?

כן, יש הרבה אפשרויות ...

בקטגוריה הסופרמיני יש אפילו רכב ספורט דיזל- איביזה ספורט. אם אתה לא רוצה ספורט אז יש קליאו דיזל, C3 דיזל.

בקטגוריה המשפחתיות יש קסארה דיזל, קורולה דיזל, מגאן 2.

בקטגוריה המנהלים יש וקטרה דיזל, אקורד דיזל, C5 HDI.

אופציה נוספת וטובה זה BMW 320D, תריץ חיפוש בפורום, רשמתי עליו חוות דעת מאוד מפורטת. הבעיה העיקרית שלו זה נוחות לקויה, תמחור גבוה (כ-250K ש"ח) והרכב מגיע מאובזר כמו גרסאת ליסינג וצריך להוסיף הרבה כסף בשביל אבזור נורמלי.

עכשיו יש לך רשימה ארוכה של רכבים, תלך לעשות נסיעות מבחן ואז תחזור אלינו עם התוצאות (בעיקר האם כדאי לשים חצי מליון על רכב או פחות מרבע מיליון).

ד"א, ראיתי בבני ברק (ליד האצטדיון של עמידר) BMW 330D דור קודם, רכב פשוט מדהים !!!

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
מי שנוסע הרבה ורוצה נוחות, יכול לקנות C5 דיזל ב178K ונשאר עם המון עודף , ועדיין עם רכב סופר נוח לשיוט. אופציה זולה עוד יותר תהיה קסארה דיזל.

בקיצור למי שנוסע הרבה ורוצה רכב פאר עדיף סולר ללא ספק. אבל לא בגלל שהוא רוצה לחסוך על כל הרכב...

גיא.

אם אני הייתי צריך לנסוע כ"כ הרבה אילת - ראשון (ולאחר שנה טראומטית של ראשון-ב"ש כל יום בלאנוס :evil: ) הייתי בוחר ברכב שנותן נוחות מקסימלית, וזה סיטרואן c5

180 אלף שקל בערך מסדרים לך אחת כזו מאובזרת יפה יפה ומהווים לדעתי אחת התמורות הכי טובות לכסף ברכב למטרות שינוע בנוחות, ואם בכ"ז תרצה אופציות אחרות אז יש סקודה סופרב מאוד מרווחת ב277K או וולבו S80 ב 340K

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...