Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני חייל שעוד כמה חודשים נכנס לקבע, והחלטתי להעלות קצת את רמת הת"ש ולקנות לי אוטו.

אני מתכוון להשתמש בו לסוע באיזור המרכז - ~30 קילומטר ביום ואולי פעם בהרבה זמן נסיעה בין-עירונית.

יש לי תקציב של 20 אלף שקל בלי לחשוב פעמיים, אבל אם יש משהו משמעותית טוב יותר עד 30 אני גם פתוח להצעות.

שאלתי כמה אנשים שקנו לאחרונה, והם המליצו לי על הסוזוקי סוויפט. זו המלצה נכונה?

חפשתי אינפורמציה לגבי דגמים - והתקשתי למצוא מה הרכב הנכון.

אני רוצה רכב שיהיה בעיקר אמין, עם צריכת דלק נמוכה. אני חושב שידני זו הבחירה הנכונה.

איזה דגם כדאי לי לקנות?

בלי קשר, אחרי שאני אקנה, כדאי לי ללמוד לעשות תיקונים וטיפולים בעצמי, או לתת למוסך לעשות את העבודה?

שמעתי דעות לכאן ולכאן (מאיפה יש לך כסף? תעשה לבד ותסדר/אתה דפוק? זה יחסל לך את האוטו...)

תודה!

פורסם

לגבי סוזוקי סוויפט, כנראה לסעיף של האמינות היא תענה לך ובגדול.לגבי הסעיף של הנוחות אני ממש לא בטוח.אם אתה רוצה עוד יפנית אז דייטסו שרייד.

אם אתה רוצה קצת נוחות אז תמצא לך איזה פונטו מיד פרטית אם היסטוריית טיפולים מסודרת ותהנה לך משקט נפשי וחסכון בדלק.

יש עוד אופציה של פיאסטה,בתקציבך אתה בכיף יכול לקחת אחת משנות 00.

לגבי התקציב שלך אני הייתי ממליץ לך לרכוש רכב עד 20+- ובעודף לעשות לו יישור קו רציני ולשמור כמה אלפים בצד למקרה חירום.

לגבי ללמוד מכונאות בעצמך, אתה יכול ללמוד לעשות את הדברים הבסיסיים ביותר כמו החלפת שמן ופילטר.יותר מזה אם אתה לא מתכוון להעתמק עמוק במכונאות רכב עדיף שתשאיר למוסך, בדיעבד זה יצא לך זול יותר.

אך לגבי ההמלצה חכה לתגובות של כמה חברי הפורום שיש להם נסיון מעשי בדברים.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

הסוויפט היא פחנוע. היא כנראה תפגין אמינות טובה בגלל פשטות מכנית שנדיר למצוא בימנו, אבל מלבד זאת היא תציע לך מינימום של נוחות, התנהגות כביש או אבזור בטיחותי.

בתקציב שלך אפשר למצוא רכבים קצת יותר מודרניים, בטיחותיים ונוחים, אבל כנראה שהם יהיו מעט יקרים יותר לאחזקה.

אם אתה מוכן לוותר על כל אלו תמורת עלות אחזקה נמוכה יותר של הרכב - לך על הסוויפט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...