Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום מישהו הציע לי להחליף על הטרקטורון שלי AUDI A3 שנת 97,סאנרוף ובאמת אוטו חמוד,השאלה היא כזאת..

על הטרקטורון אני יכול לקבל היום אם אני אתאמץ 10 אלף,האוטו בלי שלדה(יש מכון בדיקה לידי צמוד לעסק)מצבר חדש טורבו במצב טוב ובאמת נראה אוטו חמוד,כמה שיפשופים וצריך קצת השקעה על כסאות צמיגים בכול מקרה לא עובר את ה3-4 אלף שקל להביא אותו למצב מושלם,שזה ג'אנטים,כיסאות של ג'נריישן וכו.

הבחור מוכן להוריד לי 10 על הטרקטורון ואת היתרה אני אשלם עליו מחירון שהוא בערך 27 אלף היום,מה שיוצא שבסופו של דבר יוצא לי שאני צריך לתת לו בסביבות ה15-17 אלף שקל מזומן.

אף פעם לא החזקתי אאודי ואנשים מפחידים אותי עם סיפורים על תקלות וחיישנים שצריך לקחת משכנתא בשביל לקנות.

מה המחלות שלהם,בעיות נפוצות וכו?

ומה דעתכם בכלליות על העסקה?

פורסם

טורבו? זה מנוע 1.8T שנת 97?

ק'מ? יד ? .... זה אוטו יקר להחזקה, לא משחקים פה.

מושלם זה רק אחרי שיוצא מהמפעל וגם אז לא תמיד ., גם אם תשקיע הרבה מאוד כסף תמיד יהיו פאקים, 12 שנה על הכביש.

אני אומר , קודם קח תאוטו *** תאוטו = את האוטו בחוראנית ***לבדיקה במכון מקצועי ותראה מה באמת צריך השקעה , לא גלגלים וכסאות.

שזה מנוע גיר מזגן. אתה לא רוצה שתצוץ לך בעיה שתקרע לך את הכיס, זה אוודי לא פלסטיק, החלקים יקרים.

אם אתה מוכר את הטרקטורון ב10, והוא מוכן לתת לך עליו 10, איפה פה המציאה?

פורסם

כן 1.8T.

ק"מ בסביבות ה170 האוטו היה אוטו שני במשפחה ולא נסע הרבה,המנוע והגיר באמת במצב טוב מאוד.

ואין מציאה פשוט אין לי כוח להתעסק עם המכירה שלו שזה לדבר עם אנשים בטלפון כול היום ושאר הבלבולי מוח,יותר נוח לי לתת את הטקטורון וכסף מזומן כי תאמת די אהבתי את האוטו.

פורסם

סלח לי אבל 170 זה לא הרבה?!

עוד משהו אני יכול להגיד לך שאוודי זה אוטו מאוד מאוד מאוד נוח מאוד מרשים ויש לו את אחת הנסיעות היותר נוחות שאני חוותי,

אני בעל אוודי גם אבל A4 שנת 2001 ההבדל שלי יש 100K פחות קילומטר מהA3 שאתה מעונין ,

זה אוטו שקשה להחזקה אם נוהגים איתו קשוח ולכן הייתי ממליץ לך לחשוב מאוד טוב על הקניה ,

לי לדוגמא יש בעיה באלקטרוניקה ורוצים עליה 4 אלף משהו לא רציני כל כך אבל כל דבר שאוודי יקר !

ואם אתה יכול למכור ב10 והוא נותן לך 10 אז מה הטעם לא הרווחת שום דבר..

פורסם

לקחת את הרכב כבר לבדיקה, קיבלת חוות דעת, עכשיו קח אותו למוסך כדי לקבל הצעת מחיר כדי להביא את הרכב למצב טוב, שזה אומר הרבה הרבה מעבר לכיסאות של ג'נריישן.

מהדבר הכי קטן שזה כל מיני גומיות למיניהן דרך טיימינג (בדר"כ כל 90 אלף ק"מ, לא יודע איך זה בA3 ספציפית. מה שאומר שמתקרבת הפעם השנייה), בולמים, סרנים, בלמים ועד גיר (שזה דבר מאוד מציאותי להסתכל עליו ברכב שעבר 170 אלף ק"מ)

ומאוד חשוב לקחת בחשבון שאחרי הכל זאת לא מאזדה או טויוטה, ועלויות האחזקה והחלפים יהיו יחסית גבוהות.

מעבר לזה, תעשה חיפוש בפורום, זה רכב לא כלכך נדיר, ואני בטוח שתמצא המון חומר בנוגע לתחזוקה ועלויות

בהצלחה

Ford Focus estate ; Subaru XV

Guest ספורטמוטורי
פורסם

170000 ק"מ שנת 97 זה בכלל לא הרבה.

14000 ק"מ בשנה זה נורמלי.

לפי דעתי,אתה צריך לפחד מאחת שנת 97 שעברה רק 100000 ק"מ,כי הסיכוי ששיחקו בקלומטראג' הוא מאוד גבוהה,אלא אם רואים שהאוטו באמת נוצץ.

דודה שלי ,נכה יש לה טויוטה ראב 4 שנת 2001 עדיין יד ראשונה עם 48000 ק"מ בלבד,האוטו מבחוץ נראה ישן מבחינת פח וצבע, אך מבפנים והמנוע נקיים ונראים כאילו הם בשנת 2008.

ומנסיון קצר,אחזקת אודי יקרה.

שים לב לדברים האלה.

פורסם

יום ראשון אני אקח אותו לבדיקה מלאה פשוט היום יום קצר ולא היה זמן לבדוק הכול.

ובקשר למה זה שווה לי להחליף אותו ב10,כי הזמן שלי והבלבולי ביצים של כול הילדים הקטנים שמתקשרים אלי ורוצים שאני אדבר עם אבא שלהם על הטרקטורון שווים לי הרבה יותר.:)

• תוכן חדש...