Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום התחלתי להתקין את המחשב ברכב המחשב יושב בתא המטען ומשם הרצתי חוטים לקדימה של האוטו החוטים שעברו הם:2 חוטי USB כבל VGA ו2 כבלים של שמע.

בנסיון להפעיל את כל העסק המסך התחיל לרצד ונהיו עליו קווים לרוחב שאלתי היא האם יכול להיות שנוצרה השראה מ2 חוטי USB הם רק 5V או שזה יכול להיות ממקום אחר?

האם יכול להיות שהבעיה משנאי המתח למחשב?

האם קיים או אפשר לשים איזה ציפוי לכל כבל בנפרד?

פורסם

ייתכן וסביר שמדובר בהשראה על כבל ה VGA - תנסה להעביר אותו באופן אחר ותראה אם יש הבדל.

דבר נוסף, תנסה לתת זרם מיוצב למסך (מספק הכח של המחשב).

...CASKA for life

פורסם

עשיתי בדיקה קטנה בנושא שלך..

תבדוק את כבל ה VGA שלך ותוודא שיש בו באמת 15 פינים. אם אחד חסר, זהו פין מספר 10 שמעביר הארקה וכנראה שהוא מקור הבעיה.

עוד אפשרות היא לחתוך שני כבלים מתוך כבל ה VGA (אלו המעבירים מידע בין המסך למחשב - נקראים CLK ו DATA)

...CASKA for life

פורסם

אתה צריך לבודד את הבעייה..

1.תנתק את כל החיבורים חוץ מחשמל ( usb וvga ) - תראה אם הבעייה ממשיכה גם כשאין סיגנל ( בדרך כלל תראה קפיצות בבהירות וכו' ) , אם כן אז הבעייה בחשמל - כמו שאמרו קח מתח מהספק ולא מהרכב ישירות , אם לא תמשיך הלאה

2.חבר נגן דיוידי נייד או כל דבר שמוציא וידאו בrca - תראה מה קורה

3.חבר מחשב נייד עם vga אחר - תראה מה קורה

4.חבר את המחשב הנייד עם הvga של המחשב ברכב - תראה מה קורה

5.חבר את הusb תראה מה קורה

אני עם הכבל vga המקורי של ליליפוט + מאריך vga פשוט ואין לי שום בעייה כזאת

אם אתה רוצה להכין כבל כזה ( usb או vga ) זה לא כזה בעייה

כבל מיקרופון / פאטצ' עם כמה גידים מסוכך של חברה רצינית יעלה בין 10 לעשרות שקלים למטר

לדעתי זה מיותר לגמרי..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

הייתה לי אותה בעיה של ריצודים מרגיזים תקופה ארוכה

לא הצלחתי להגיע למסקנה מה בדיוק הבעיה, רק גיליתי שהבעיה פחתה עם חיבור של הספק של המסך למתח מיוצב יותר נניח של סוללת מברגה.

מה שכן, אחרי שהחלפתי מחשב קומפלט למחשב חדש הבעיה נעלמה כלא הייתה.

ממש הזוי אין לי מושג להגיד לך מה הייתה הבעיה הספציפית.

בהצלחה

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

ניסיתי לחבר מחשב נייד באופן ישיר ללא חוטי הארכה ואין ריצודים במסך כאשר הוא מחובר למצת הרכב כנראה שהבעיה בכבל VGA

פורסם

אצלי יש את אותה בעיה , איך יודעים מה איכות הכבל ?

יש חברה מומלצת ?

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

מזה השטויות האלה

כבל VGA סטנדרטי צריך להספיק

תמצא מה גורם לבעיה או שתעביר כבל DVI עם ממיר ל VGA בסיום

Mitsubishi king

פורסם

POZ ,איזה כבל חיברתה אצלך ?

ואיזה אורך ?

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

הפטנט עם ה DVI לא באמת עובד. אין שום דבר מיוחד בכבל DVI שעושה אותו חסין להפרעות. כאשר בשני הצדדים מחובר ציוד התומך בתקן DVI, אז המידע העובר בכבל עובר באופן דיגיטלי והוא חסין להפרעות כמעט באופן מוחלט (המידע מקודד בשני הצדדים, או שעובר פצצה או שלא עובר בכלל, אין באמצע !). במידה ומחובר הממיר בהתחלה או בסוף הכבל לא מזוהה כ DVI אלא ככבל DSUB רגיל והמידע עובר באופן אנלוגי והוא מושפע מהשראות.

גם אני חשבתי כך בעבר, חפירה ממושכת הוכיחה אחרת.

...CASKA for life

פורסם

אוקי טעות שלי נימי.

אני משתמש בכבל VGA הכי פשוט שיש 5 מטר. כיום ללא הפרעות וריצודים בכלל

Mitsubishi king

• תוכן חדש...