Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ראשית אני אציין שאני ממש בור ועם הארץ בנושא של האודיו באוטו וכו'.

ישלי דיהטסו אפלאוז 92

רדיו דיסק של חברת "matrix"

ורמקול אחד!

(בדלת של הנהג)

אני מחפש לדעת וקנות מהניסיון שלכם שתתאימו לי מה שאני צריך.

אני רוצה שיהיה שמע בכל האוטו ז"א 2 מאחורה 2 מקדימה!

אני בעיקרון מחפש את המערכת שתיתן לי להנות מהצלילים הגבוהים ולא תקרטע בווליום הגבוה.

מה מומלץ?

בסכום של סביבות 600-

יש בזה משהו...

פורסם

עם 600 שח קשה להשיג מה שכתבת אני ממליץ לך על זוג רמקולים קואקסליים (פול ראנג') קידמיים 6.5 אינץ' (במידה וזו המידה אצלך ברכב) וזוג 6 על 9 אחוריים אותו דבר כמו בסוגריים.ותחבר אותם ישירות לרדיודיסק.

יש כרגע בפורום יד שניה זוג מורל טמפו 6 על 9 וזוג פולק אודיו 6.5" יצא לך אפילו פחות מ600 שח.

או תחסוך עוד לכיוון ה2000+ שח ואז ההמלצה תשתנה.בהצלחה.

פורסם

כן את ה600 ראיתי חשבתי שאתה מדבר רק על הרמקולים, בתקציב כזה עדיף לא כדי להחליף רדיו דיסק תקנה 6X9 אחרה ורמקולים 2WAY עגול קדימה ובהזדמנות תחליף רדיו

פורסם

ב 600 שקל לא ניתן להגיע לרמות גבוהות אתה יודע

אם היה לך ברכב רמקולים קדמיים ואחוריים הייתי ממליץ לך להחליף רדיו דיסק קצת יותר מתקדם שאולי היה עוזר קצת .

אבל מכיוון שיש לך רק רמקול אחד [!!] אני אמליץ לך באמת כמו שכבר אמרו- תוכל לקנות סט רמקולים סטנדרטי [קואקסליים] ואני מקווה שיהיה טוב :)

בהצלחה

פורסם

כמה דרכים..

1) לקרוא בחוברת של יצרן הרכב

2) פשוט לבדוק איזה גודל הרמקול הקדמי שלך כרגע ופשוט לקנות אותו גודל

3) ללכת לחנות ושם יגידו לך איזה גדלים מתאימים לך בלי הגבהה. אני ממליץ על רמי מטומקאר בהוד השרון http://www.tomcaraudio.co.il

למשל אצלי הגודל הוא 5.25 אבל כשהלכתי לחנות אחת, הם אמרו לי שאפשר לשים גם 6.5 בלי הגבהה.. פשוט חיברנו את הרמקול.

• תוכן חדש...