Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

ברשותי סקודה ניו פליסיה שנת 99 מנוע בנזין 1600 סטיישן 145000 קילומטרים , האוטו שמור בצורה מעולה כולל טיפולים בזמן במוסך המורשה בלבד מאז שנקנה .

לאחרונה הרכב התחיל לקרטע תוך כדי נסיעה , להלן הטיפולים שבוצעו :

תוסף לניקוי מערכת הדלך BK44 שתי פחיות שתי מיכלים ( עזר מעט להרשה הטובה של הרכב אבל לא לקירטועים ) ,

הוחלפו הכבלים החשמליים , פילטר דלק , עזר והפסיק את הקירטועים אך לאחר זמן קצר של כ שבועיים חזרו הקירטועים , יש קטע מאוד מוזר שהקירטועים מתחילים כאשר הטנק דלק מגיע למחצית התכולה וכמו כן בעליות עם טנק מלא במחציתו ,

השאלה שלי האם יש קשר ? וכמו כן מה יכולה להיות הבעיה ?

פורסם
היי

ברשותי סקודה ניו פליסיה שנת 99 מנוע בנזין 1600 סטיישן 145000 קילומטרים , האוטו שמור בצורה מעולה כולל טיפולים בזמן במוסך המורשה בלבד מאז שנקנה .

לאחרונה הרכב התחיל לקרטע תוך כדי נסיעה , להלן הטיפולים שבוצעו :

תוסף לניקוי מערכת הדלך BK44 שתי פחיות שתי מיכלים ( עזר מעט להרשה הטובה של הרכב אבל לא לקירטועים ) ,

הוחלפו הכבלים החשמליים , פילטר דלק , עזר והפסיק את הקירטועים אך לאחר זמן קצר של כ שבועיים חזרו הקירטועים , יש קטע מאוד מוזר שהקירטועים מתחילים כאשר הטנק דלק מגיע למחצית התכולה וכמו כן בעליות עם טנק מלא במחציתו ,

השאלה שלי האם יש קשר ? וכמו כן מה יכולה להיות הבעיה ?

בדקו לך את משאבת הדלק ...?

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

פורסם

לא ,

לאחר נסיעה עם הבוחן של המוסך הוא מייד אמר להחליף חוטיי הצתה ,

אולי לא תארתי אבל הקירטועים אינם כמו הספקת דלךק בילתי סדירה אלא יותר כמו שמישהו לוחץ על הברקס ( עד כדי כך ) האוטו ממש קופץ ואני צריך להוריד את הרגל מהגז , הייתה פעם אחת שהוא גם נחנק ונכבה , האם אתה אומר שזו יכולה להיות בעיה במשאבת הדלק ?

האם אין להם איזו שהיא אחראיות על הדיאגנוסטיקה שלהם ? האם יש דרך לדעת מה הבעיה ? או שזה הזמן שבוא נחלוב את הלקוח ונחליף לו את כל הרכב ולא ממש צריך לתקן את הבעיה ! האם יש מישהו שעדיין ראוי לשם מכונאי ? באזור חיפה ?

פורסם

שלום רב !

קיבלת לבקשתך בהןדעה פרטית,המלצה על בעל מקצוע בחיפה, שבטוח יפתור לך את הבעייה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ראשית תודה צביקה - אני אבדוק את אורי ( ו/ או בנו )

שנית , כמו שכתבתי האוטו מטופל כמו שעון ואני חושש שהבעיה הזו היא לא אופינית לפלגים לא תקינים ובעיקר בגלל שהבעיה היתחילה לאחר שהמוסכניק ( ברוב נדיבותו , אני חייב לציין ) התיז לי חומר של ניקוי קרבורטורים כדי לנקות פיח שהצטבר .

תודה על התגובות , אני אודיע כשתהיה לי תשובה מבדיקה פיזית ע"י בעל מקצוע .

פורסם

שלום,

יש לנו ג"כ סקודה ניו פליסיה, 98.

אם הקרטוע מתבטא בכיבוי המנוע בנסיעה (בעיקר בהילוכים 3 ואילך) ונדלק כמעט מיד, או לאחר הורדת הילוך- דבר שקרה לנו- נסה להחליף את צינור האויר למנוע, לנו זה קרה בגלל בריחת לחץ אויר עקב חור בצינור הנ"ל שקרתה בעיקר כשהרכב התאמץ. העסק הזה לא אמור לעלות לך יותר מ50 ש"ח...

לא בטוח שזה יעזור- לנו זה עזר מאוד, אך לא פתר לגמרי.

נשמח אם תיידע על אפשרות נוספת לבעיה. (עשינו כבר: החלפת מצתים ומשאבת דלק, צינור דלק, ניקוי מצערת, שממש לא עזרו.)

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...