Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סיאט ליאון TFSI שעלתה לכביש ב 7/2006 דהיינו עוד לא עברו 3 שנים. הרכב עשה בסך הכל 24000 ק"מ ומטופל במוסך המרכזי של צ'מפיון ירושלים. אתמול המזגן חדל מלפעול. הבוקר במוסך בקשו - שמו לב - 9,200 שקל. הלך המדחס והמעבה. במסגרת אחריות של רצון טוב הסכימו לתת 50% הנחה. שאלתי, לאור זאת שרוב היצרנים נותנים 3 שנים אחריות. טיפול במוסך המרכזי ומיעוט השמוש ברכב. עם כל הרצון הטוב, זה סביר?. יש מה לעשות כדי שצ'מפיון יגלו עוד רצון טוב?. למי עלי לכתוב, לפנות?

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

ראה תשובתי לך כאן: http://www.netcar.co.il/forum/la.asp?ix=119190&lb=0

גם במקרים של אבחון ותחקון זהה של תקלה ייתכנו הפרשי מחירים גדולים בעלויות התיקון ודוגמא אמיתית כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=261363&highlight=%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%9A+%D7%A8%D7%95%D7%9F

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
זה סביר?. יש מה לעשות כדי שצ'מפיון יגלו עוד רצון טוב?. למי עלי לכתוב, לפנות?

סביר כי ככה כתוב מצויין ומודגש - כשקנית את האוטו נאמר לך מפורשות - שנתיים אחריות.

פנה על עצמך בעיקר - זכור את זה כשתקנה את האוטו החדש הבא שלך...

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מדחס ומעבה או מדחס ומייבש? לדעתי טעית ויש להחליף בנוסף למדחס מייבש ולא מעבה.

בכל מקרה גש לקבל הצעת מחיר נוספת אפילו במוסך אחר של הרשת.

פורסם

קרוב לוודאי שהתיקון במוסך אחר (לא מורשה חברה) יעלה קרוב ל 50% מהמחיר המלא אצל היבואן.

לכן ההפרשים לא יהיו גדולים.

אפשר לנסות ולשפץ את המדחס או לקנות משופץ\ משומש מפירוק -זה יכול להוזיל את העלויות,

אבל יש סיכון שהעסק לא יחזיק הרבה זמן ,זה עדיין לא כמו חלק חדש (בצ'מפיון מחליפים למדחס חדש?).

כדאי לנסות ללחוץ על שירות הלקוחות כדי להגדיל את ההנחה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מכתב עצבני (אך מנוסח היטב) לדרג הכי גבוה במחלקת שרות הלקוחות + עותק לאיגוד יבואני הרכב (ואולי לעוד כמה גופים שאתה יכול לחשוב עליהם) עשוי לעזור - זה בפירוש לא רכיב שצריך ללכת אחרי שלוש שנים, ובטח שלא לעלות ככה...

אתה יכול גם לכתוב להם שמידת הטיפול שלהם בבעיה תשפיע רבות על נכונותך לקנות מהם בעתיד ולהמליץ לקרוביך על מכוניות שלהם. אם לא יעזור - פנה למוסכי יבואן אחרים ונסה למצוא חלק תחליפי או מפירוק בשליש המחיר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ראשית מדובר במדחס ומעבה. לאחר בכיינות נוספת במוסך הסכימו להוריד עוד 1000 שקל. טוב או לא,לא יודע. האמת אינני בנוי להתחיל להתרוצץ בין מוסכים, אינני גם מבין גדול כך שקיימת אפשרות סבירה לגמרי שגם אשלם וגם לא אקבל. באו לא נשכח שבצ'מפיון יש גם גזר לא רק מקל, אני מקבל שנתיים אחריות לעבודה וחלקים. אני מתנחם בכך שכל נהיגה ברכב מסתימת בחיוך של הנאה.

נהג מנוסה
פורסם

זאת אומרת שעל שני החלקים חדשים ומקוריים + עבודה אתה בסופו של דבר משלם 3,600 ש"ח?

אני לא יודע כמה זה בצ'מפיון, אבל בקרסו (יבואנין רנו) ביקשו על שנת אחריות נוספת 2,800 ש"ח

ורק עבור המעבה לקנגו 2007, במוסכי חברה דרשו 4,000 ש"ח.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ידידי היקר,

לא סביר שמדחס ומעבה יחזירו את נשמתם לאחר 24K. מניסיוני עם רכבי VAG המדחסים מחזיקים מעמד גם 150K ויותר.

גש לבדיקה מקצועית במוסך שמכיר את הרכב ואני בטוח שהתקלה במקום אחר.

--------------------------------------------------------------------------------

פנה/י למוסך המתמחה במכוניות קונצרן VAG גולף/אודי/סיאט "מוסך רון" שברח' המסגר 31 ת"א,

טל' 03-5373204 ובקש/י את רון שהנו גם חבר פורום זה. אתרו הנו www.rongarage.co.il

איזה כייף לי :)

פורסם

לחלוטין לא ברור לי מדוע יש להחליף גם מדחס וגם מעבה.

המחיר הסופי שקיבלת הוא סביר לחלוטין, מה שלא סביר זה שיש צורך בהחלפת 2 החלקים הללו במקביל.

לפני שאתה מחליט לתקן שאל מדוע יש להחליף הן את המדחס והן את המעבה??? איך בדיוק שניהם החליטו להתפגר במקביל.

פורסם

עד כמה שאני זוכר, ההנחה שהיבואן נותן היא על החלקים בלבד. על העבודה מתחשבנים ישירות מול המוסך.

מצטרף להמלצתו של sronis, מכתב מנומס וחריף שיבהיר להם שלא ציפית שרכב מבית היוצר של VW ידרש לתיקונים בסדר גודל כזה לפני תום תקופת האחריות, הרכב טופל רק במוסך מורשה, והנסועה שלו פחותה מהממוצע.

פורסם

לגבי החלפת מדחס ומעבה - הסבירו לי שברגע שהמדחס הלך - התפרק. מחליפים גם את המעבה. זאת מפני שיתכן וישנם שבבים במעבה שיגיעו בסופו של דבר למדחס החדש וישביתו אותו. זה לא בהכרח שהמעבה הלך. את המעבה לא ניתן לשטוף משבבים אפשריים, את הצנרת שטפו.

אני חושב שלאחר ההנחה שעשו, כבר לא כל כך כדאי לחפש "מציאות".

נהג מנוסה
  • תוכן חדש...