Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ואם הכותרת לא משהו אז מצטער פשור לא ידעתי איך לרשום את זה..

השאלה שלי היא כזו יש ברשותי רנו קליאו אוטומט 96 שצורכת לי דלק בצורה מטורפת 1\7 לפעמים

1\8 .

לפני כמה זמן אני פתחתי שרשור על זה והמליצו לי לעשות בדיקת 4 גזים רציתי לדעת האם באמת אפשר לעלות על הבעיה רק מהבדיקה הזאת?

ואם כן אני מאזור הקריות אין לי בעיה גם להגיע לחיפה אז רציתי שתמליצו לי על מקום שעושה את הבדיקת דיאגנוסטיקה הזו.

פורסם

בדיקת 4 גזים אכן הנה חשובה למקרה הזה וגם סריקת מע' נהול המנוע תוך כדי תשומת לב לכל החיישנים והיחידות המופעלות בעזרת מחשב/סורק אבחון.

גש אל "אורי מלמד" שברח' יפו 100 חיפה, טל' 04-8522462 ואתרם הנו www.urimelamed.ybay.co.il

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

בדיקת גזים היא הבדיקה הראשונה שיש לעשות ברכב עם בעייה כמו שכתבת. אחר כך כל הדרכים פתוחותלאבחון מקור הבעייה.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

נתחיל בשאלות הטריוויאליות-

1. איך מדדת?

2. מה אופי הנסיעה (עירוני, בינעירוני, פקקים וכו')?

3. איך סגנון הנהיגה שלך (רגוע, אגרסיבי, האצות חזקות)?

פורסם

האוטו אצלי רק 4 חודשיים..

מאז שקניתי הצריכה אותו דבר בלי שום שינוי לטובה.

ועוד משהו ששכחתי להוסיף שלפי דעתי זה פרט חשוב!

השסתומים אצלי לא מכוונים בכלל!

זאת אומרת זה מגיע למצב שהמנוע שלי עושה רעש של דיזל

תנו חוות דעת שלכם אם זה קושר.

פורסם

כל תקלת מנוע מהותית תגרום לבעיות סחיבה-דלק. בפרט תקלה בכיוון שסתומים תגרום לכך.

אני לא יודע אם האבחנה שלך נכונה או לא אבל מה שבטוח שאם המנוע שלך רועש בצורה חריגה זה משהו שדורש טיפול.

אם אתה לא נוסע כמעט אך ורק בפקקים הצריכה אכן גבוהה. טיפול במנוע זו התחלה טובה.

אם הרכב אצלך רק 4 חודשים כדאי שתבצע לו טיפולים ליישור קו.

פורסם

הערה בקשר לרעשי "דיזל" (לגבי כל השאר כבר קיבלת תשובות..)

זו תופעה דיי שכיחה בקליאו, כך על פניו אני מתרשם.

אני שוקל לבצע גם בקליאו שלנו, שנת 98, כיוון שסתומים, אם כי זה בעדיפות ממש נמוכה.

אם אתה מבצע, ואכן יש שינוי - אל תשכח לעדכן איפה, כמה ולמה.

פורסם

אכן תופעה שכיחה , עם זאת צריך למקד אותה.

בקליאו שלי (בזמנו) גם היה רעש דיזל נוראי, שנעלם פלאים עם החלפת מיסבי גלגלות.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...