Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רובר 600ti (מספר שאלות)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני הולך לראות את הדגם הזה (שנת 99) בימים הקרובים ויש לי מספר שאלות :

1. למי שמכיר את הדגם הספציפי הזה , האם יש משהו שאני צריך לשים לב אליו במיוחד במהלך הבדיקה ?

2.לא מצאתי בשום מקום את נתוני היצרן של הרכב ( אורך , גובה , משקל , נפח תא מטען , תצרוכת דלק וכו' ) הרבה דברים אחרים כן מצאתי אבל את אלו ספציפית לא , אשמח לקבל קישור לנתונים רשמיים אם יש כאלה .

3.במידה והרכב אכן נראה לי מתאים אני אקח אותו לבדיקה , אני מעדיף לקחת אותו למוסך ולא למכון בדיקה , האם מישהו מכיר מוסכים המומחים ברובר באיזור המרכז ? (עדיף מורשה ).

4.הרכב נמצא לקראת הגעתו ל 100,000 ק''מ , האם טיפול זה יקר ברכב זה ? והאם זאת סיבה לבקש הורדה במחיר ?

תודה .

פורסם

תבדוק היסטוריית טיפולים רכב שלא טופל במורשה כנראה יהיה גמור.

חובה להחליף את כל צינורות המים החום מייבש אותם (כ3000 ש"ח).

תבדוק מנוע צעדים הם נוטים לעשות בעיות בTI ועלות חלק חדש היא כמה אלפי שקלים, גם האלטרנטור לא מחזיק הרבה אז תבדוק טוב.

ברכב שעבר 100000 תבדוק משאבות קלאץ.

נתוני יצרן : אורך 4645 מ"מ, רוחב 1715, גובה 1380 מ"מ, נפח תא מטען 405 ל', משקל 1350 ק"ג.

תצרוכת דלק תלויה בסגנון הנהיגה שלך.

מומחה לרכבי רובר מוסך ש.ח לוי ברחוב בזל בפתח תקוה(מורשה), אף מוסך לא יתחייב על בדיקה .

כל הטיפולים ברכב הזה יקרים תתכונן לזה ולא נראה לי שברכב שמור זו תהיה עילה להורדת מחיר.

Peugeot 208GTI

פורסם

הייתה לי אחת כזו, גם עם פחות מ-100 אלף, יש לי הרגשה שאתה הולך לקנות אותה, אם תיתן קצת יותר פרטים אני אוכל להגיד לך אם זה הרכב שלי.

• תוכן חדש...