Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קיבלתי השבוע התראה לפני מפשט מעיריית פתח תקוה על דוח חניה מסוף שנת 2007. אף פעם לא היה בבעלותי רכב כלשהו (היה רכב שכור על שמי, אבל זה היה מספר חודשים לפני זמן מתן הדוח, והרכב השכור היה בעל מספר רישוי אחר) ואין לי מושג מה הרכב לו ניתן הדוח. מה עושים במקרים כאלה, בהתחשב באטימות פקידי העיריה?

תודה.

פורסם

למה ישר ללכלך על פקידי העיריה. סה"כ רוצים לעשות אותך מאושר.

כתוב להם מכתב בזו הלשון.

לשלוח בדואר רשום לא לשכוח ולשמור על העתק הקבלה של הדואר הרשום.

"מוכן לשלם לכם את סכום החוב ובלבד שתדאגו להעביר את הרכב על שמי במשרד הרישוי ולהביאו פיזית אלי.

אבל כיוון שנפלה טעות ברישומיכם ואינני בעלו של הרכב הנדון נא לבטל את דרישתכם לאלתר."

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה ההומור שלך קצת לא עולה בקנה אחד עם פקידי העירייה.

כתוב מכתב שאין ןלא היה לך רכב כזה.

יש לי נסיון טוב עם עריית פתח תקוה ובניגוד לאלה של תל אביב הם באמת אנשים הגיוניים.

פורסם

כתבתי שלושה מכתבים כאלה לעירית חיפה שרצתה ארנונות בעשרות אלפי שקל:shock: מגיסתי, על נכסים שלא היו שלה.

תאמין לי עבד גם עבד. לקח קצת זמן וכמה תזכורות והחוב נמחק:-)

אומר לך זאת הפעם, מניסיוני הדל הומור לא הזיק אף פעם, גם אם זה מופנה לפקיד עיריה. מאחורי כל אחד עומד אדם שבא לו לצחוק מפעם לפעם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

קיבלתי השבוע התראה לפני מפשט

אוי זה צריך להיות מביך 8)

האם מצויין על הדו'ח שהפקח צילם את הרכב :?:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...